Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Baksiu kupuj ,a ja wezmę 1012 😛

30 tyś ci dam

Ja to coś bym szukał do tura-a czołgista mnie nie kręci🤦

Ale ze sprzedażą tobie kusisz 🤔

Opublikowano
5 minut temu, radekz200 napisał:

Wtedy to ja wyczuwałem rynek 😂 a że zero zainteresowania i telefonów a już znow kończyło się ogłoszenie to poszła 😛 jakbys chciał kupić to byś drugi raz napisał 

Chciałem kupić wtedy, jechać specjalnie to żaden interes ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Opuścił coś? 

Kurna, browar wypić nie można bo stron nastukają.

A dej Pan spokój. W ogłoszeniu było netto.

58 minut temu, radekz200 napisał:

A po co Ci 2? Chyba idą chude lata ze agrest używane sprzęty kupuje 

Zasadnicza przyczyną to by mieć więcej jak Ty🤣

I jakie 2, jak ten jest nr 4 po rcw, viconie I motylu🤭

50 minut temu, slawek74 napisał:

ile i jakiej pojemności ?

17, nadstawki robione z kwasówki na 2t.

Opublikowano
9 minut temu, Baks00 napisał:

Ja to coś bym szukał do tura-a czołgista mnie nie kręci🤦

Ale ze sprzedażą tobie kusisz 🤔

Miałeś pokazać tego Ursusa 

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

bede w garazu to zrobie fotke jutro albo. piatek ale ona jest ta synergia czy jakos tak ze niby to miało sie tym latwiej spawac

Synergia w tanim się średnio sprawdza ale w synergi ustawiamy tylko i wyłącznie grubość materiału spawanego. Początek wykonujesz tzw punktowce a potem naciskasz spust i lecisz 

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

A dej Pan spokój. W ogłoszeniu było netto.

Odnoszę wrażenie że jak widzą zainteresowanie to wtedy ten VAT dodają, oczywiście nie wszyscy 

Wczoraj wpadł mi w oko 

Ładny 👍

Mnie też denerwuje to netto 

Żeby jeszcze było napisane, cena netto, to jest tylko cena

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Kurna jeszcze spać się nie położyłem a już mi się nie chce wstawać... trzeba znów gdzie o 4 wstać żeby wszystko dograć. Co za życie....

Na wysokich obrotach.

Albo socjal i luz, albo mercedes, Passat i inne i zapieprzanie

Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Odnoszę wrażenie że jak widzą zainteresowanie to wtedy ten VAT dodają, oczywiście nie wszyscy 

Wczoraj wpadł mi w oko 

Ładny 👍

Żeby jeszcze było napisane, cena netto, to jest tylko cena

Ten już conajmniej 2tyg wisiał. I pierwsza cena była w ogłoszeniu 1000 mniej.

Opublikowano
44 minuty temu, Baks00 napisał:

Jak by z dna oceanu wydobyty

Ja tu pisze co mówi moja żona a ty o babkach 🤦‍♂️

Toż każdy wie że ta decyzja  niesie za sobą wyzeczenia i konsekwencje na dalsze życie 

50 minut temu, Pafnucy12 napisał:

no to tak trochę brzydko postąpił...

Ujowato 

Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał:

Nie wiem czy dobrze słyszałem ale jeśli byś klikną kup na olx np. to sprzedawca nie mógł by doliczyć już podatku. Chyba nawet jest na to regulacja prawna. 

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Teraz rozsiewaczy caraz więcej widać w ogłoszeniach 

Ale coś sensownego to 20+

Opublikowano
47 minut temu, jahooo napisał:

lepiej żałować, że się człowiek napracował przy dwójce czy trójce, niż żałować, że jak był czas, to sie nie spróbowało więcej

My żałujemy że nie było trzeciego ale już poszło minęło nie wróci 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, DarWo napisał:

@malaczarna Ty jako kobieta wiesz ile wiąże się z ciążą, porodem, połogiem i wszystkim "po". nie robi się dziecka żeby miało rodzeństwo jak się tego nie czuje. To nasze babki i matki rodziły "bo trzeba", całe szczęście to odchodzi do lamusa

Zamiast ciebie to Baksa zacytowałem 🤦‍♂️

@Baks00sorki 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
7 minut temu, hubertb napisał:

Nie wiem czy dobrze słyszałem ale jeśli byś klikną kup na olx np. to sprzedawca nie mógł by doliczyć już podatku. Chyba nawet jest na to regulacja prawna. 

wystarczy ze nie potwierdzi sprzedazy:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v