Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Długo się przyzwyczajałeś....do fendta?

Do tel jeden wieczór ,to i do fynda coś koło tego 

Opublikowano

16 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Do tel jeden wieczór ,to i do fynda coś koło tego 

A jakiego masz tego Fynda?🤔Jeszcze zdjęcia nie widziałem 

Opublikowano
10 godzin temu, hubertb napisał:

Prywatnie używam lampek Bernera(polecam) lub:

LAMPA LED 60cm ŚWIETLÓWKA NATYNKOWA PANEL OPRAWA 13119946111 - Allegro.pl

Z takim tjuningiem że jest doczepiona do magnesu który przyczepiam pod otwartą maskę. 

Z takiej do baterii od wkrętarki możesz być słabo zadowolony z racji braku możliwości poprawnego ustawienia na dany punkt. Do tego jeśli barwa jest mocno zimna to już w ogóle nic nie widać. 

Nie dam zarobić oszustom. Tak będę jeździł 😜 

Bernera lampki super tylko te okrągłe, płaskie nie poręczne. No i kiedyś to gwarancja dożywotnia była teraz nie wiem

Opublikowano
31 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ogarnięte wszystko , już po śniadaniu jestem , tel mam nówkę i musze się przyzwyczaić jak do nowego fynda😉

A co to, wczoraj świętowałeś i szlaban miałeś na AF?😉

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Qwazi napisał:

A jakiego masz tego Fynda?🤔Jeszcze zdjęcia nie widziałem 

U912 🤭

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Bier, tera tansze niź wiosną 

Nie kuś...bo na synchronizatory mi zbraknie.

Dzwoniłem pytać o nawozy. 

Tylko o saletrzak zapytałem, ale na jednym już ładnie w dół poszło. 2850 tona w workach.

Będzie jeszcze tańszy? Jak mówita?

Opublikowano

To pojadę. Na razie kawasaki cza upiększać skończyć.

Opublikowano
38 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Ale sympatyczne dla oka. 

Na razie odpuszczam...

nie znasz się ten z  fotki ładniejszy  🤣, w marcu jest motor show w nadarzynie  to trzeba się  wybrac Harley Davidson Sportster S dane techniczne, waga, cena, moc, nasza opinia  - Motogen.pl

Opublikowano
8 minut temu, jarecki napisał:

nie znasz się ten z  fotki ładniejszy  🤣, w marcu jest motor show w nadarzynie  to trzeba się  wybrac Harley Davidson Sportster S dane techniczne, waga, cena, moc, nasza opinia  - Motogen.pl

Jakoś nie przepadam za tego typu. 

A na ccrosy np to alergie mam..

9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A fuj

To do niczego nie POdobne🤮

Rysiek a ten co link dałem?

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Rysiek, jaką Ty masz tą Jawę? Bo pewnie za krótko tu jestem i nie wiem

Już Ci mówię. 

Taką jak ja miałem , jak młody byłem...

Nie ma za co....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v