Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Belaruss820 Zdjęcie jak do kalendarza ;) 

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Rysiek, ale praca to nie grzech...

To się nie mieści w niektórych światopoglądach 😜 

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

masz tę moc...masz tę moooc...La La La

Ja tyż jeszcze mam😉. Zoba Mieciu w centralny Polsce też się śpiwo 🤭

Średnie 😐

22 minuty temu, Leszy napisał:

@Belaruss820 Zdjęcie jak do kalendarza ;) 

To się nie mieści w niektórych światopoglądach 😜 

Phi lepsze kalendarze są 🤔

Screenshot_2022-12-02-09-10-09-64.jpg.d99175b7824bfd61a23730c92004b3b8.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Marnujesz się w tym temacie-idz do polityki

Tam wieje jeszcze większym lenistwem intelektualnym niż tu 🤔 od rusków i niemców się wyzywają 

2 minuty temu, Baks00 napisał:

Marnujesz się w tym temacie-idz do polityki

Tam wieje jeszcze większym lenistwem intelektualnym niż tu 🤔 od rusków i niemców się wyzywają 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

2 minuty temu, Baks00 napisał: Marnujesz się w tym temacie-idz do polityki Tam wieje jeszcze większym lenistwem intelektualnym niż tu 🤔 od rusków i niemców się wyzywają 

to akurat poziom dla ciebie ....

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, gregor1284 napisał:

od rusków i niemców się wyzywają 

a nawet od wegetarian potrafią.... Szok... Jak można tak człowiekowi ubliżać :ph34r:

Edytowane przez Leszy
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jak ktoś się żywi jak krowa czy inna świnia to jak go można nazwać człowiekiem? 🤔

a to myślisz, że kto taki tu jest? :o 

4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Jak jest tu jaki mądry to zapraszam do po sprzątania garażu 

Czyli niedługo przewidywać można tąpnięcie na runku metali wtórnych? 

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Ja przed wczoraj to samo robiłem. Tyle że wąż leżał w gotowości 🤭

Konewka niepotrzebna. Wystarczyło przydeptać nogą ;) 

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Troszkę większa weidemannka od twojej 210 netto nowa... Mało zawału nie dostałem 

teraz uzywke kupic to ciezko cos znalezc sensownego. Jakis czas nie bylo nic na olx 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v