Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Dublin napisał:

Ja nie muszę się równać ja widzę po ilości komentarzy Panie kolorowy:D

czyli jak zwykle nic. jak Panu nie wstyd? młody chłop...

Precz z komuną - Memy.pl

Opublikowano

a mi wstyd za Pana... i myślę że nie tylko mi...

powie Pan co dziś robił? policytujemy się który mniej?

Opublikowano
10 minut temu, malaczarna napisał:

Zatrudnienie tak dużej ilości osób z orzeczeniem dofinansowuje państwo . Także nie ma nad czym obradować 

Ale Pani Anetko po co publicznie o tym rozmawiać, Mnie nawet smuci że pani o tym wie a już nie mowa większe grono jak się dowie 

10 minut temu, Leszy napisał:

Kurde braki w literaturze i filmie mam. Mus kiedyś nadrobić. 

Niezła załamka koleś. Toć ten film czy książka to stare jak węgiel 

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Komuna chleba nie żałowała i pracę dała i gnała do roboty .

Komuna - Najlepsze memy, zdjęcia, gify i obrazki - KWEJK.pl

Opublikowano
8 minut temu, MonteChristo napisał:

Każdy stróż ma jakąś wadę, często jest niepełnosprawny

Kolega Stanisław to mówi tak "ochroniarz?! Jemu worek z poczty na łeb zarzucić i można bank obrobić i uciec zanim z tego worka wylezie"

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Komuna chleba nie żałowała i pracę dała i gnała do roboty .

Tak fajnie wtedy było? Chyba dlatego, że kraść ludziom pozwalano. To się niektórym podobało. 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Kolega Stanisław to mówi tak "ochroniarz?! Jemu worek z poczty na łeb zarzucić i można bank obrobić i uciec zanim z tego worka wylezie"

prawie tak samo sprytne jak te milicjanty. 

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale Pani Anetko po co publicznie o tym rozmawiać, Mnie nawet smuci że pani o tym wie a już nie mowa większe grono jak się dowie 

Nie wyciągasz wniosków Mieciu. Chyba Cię ten problem w stadzie przytłoczył zbytnio😞

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

prawie tak samo sprytne jak te milicjanty. 

Heh. Ostatnio była gadka o tym "jak go nie dogonię to mu daruje ale jak dogonię to jak mu...." może się kopsne dzisiaj do niego zobaczę co nowego we świecie 

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No 6 lat temu PO zamojskim serwisie przed wyjazdem do mnie

IMG_20230123_073250.jpg

do gnoju go, to moment  pokarze się rdza :D 

JP nastepny pisda galan :/ se te avatary  nad łózkiem powieście 

Edytowane przez marulekk
  • Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Nie wyciągasz wniosków Mieciu. Chyba Cię ten problem w stadzie przytłoczył zbytnio😞

Ano. Jeszcze jutro muszę na wklejenie szyby jechać i zaś problem... różne ja mam problemy z którymi borykam się na codzień ale jeszcze bóg daje mi siłę żeby je rozwiązywać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v