Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 godzin temu, soltys48 napisał:

Nie chciałbyś pobawić się variantem 280?

Class jakoś do mnie nie przemawia. 

8 godzin temu, Łolek napisał:

Zabierzesz mnie 🙋‍♂️🤔

Głupie pytanie. 😩

Pewnie że Tak. 😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Siemanko. 0°, w nocy troszkę popadało i lekko biało się zrobiło. Dzisiaj już lepiej, bo wczoraj to wstać nie mogłem po tych akcjach z igłami i masażem

Musiałeś nieźle ukłuć 🤭

Dzień dobry serdecznie 

0 stopni i bez wiateru 

26 minut temu, PRIMO napisał:

Class jakoś do mnie nie przemawia. 

Głupie pytanie. 😩

Pewnie że Tak. 😁

O to mnie uspokoiłeś 😉🙋‍♂️

Opublikowano

Serdecznie dziękuje wszystkim zaangażowanym za wczorajszą pomoc,bycek po nocy ma ciepłe uszy , bystry jest , pyragina i sultrim go postawiły na nogi , za żarciem się kręci . Teraz pytanie dać mu preparatu mlekozastępczego czy narazie wode z elektrolitami ?

Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał:

Musiałeś nieźle ukłuć 🤭

🤫🤫🤫 bo mam obawy🤭 widziałeś co wczoraj z Mieciem było

20 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Serdecznie dziękuje wszystkim zaangażowanym za wczorajszą pomoc,bycek po nocy ma ciepłe uszy , bystry jest , pyragina i sultrim go postawiły na nogi , za żarciem się kręci . Teraz pytanie dać mu preparatu mlekozastępczego czy narazie wode z elektrolitami ?

Woda,elektrolity i skonsultuj się z wetem, bo antybiotyk pewnie trzeba powtórzyć 

• Confused 1
Opublikowano
8 godzin temu, gregor1284 napisał:

Dziwne to. Są i u nas ludzie którzy mieszkają na polu ale mają podwórka 

Źle się dzieje, lokalsom nie ma kto ciągników naprawiać

To jak i u nas. Z drugiej strony, ludzie myślą że ktoś za darmo będzie robił, za zrobienie wtryskiwaczy, wyciągnięcie głowic, zawiezienie do planowania i wymiana tarczy plus regeneracja docisku w siuntce 8 stówek było duzo zapłacić... 

Teraz też jeden mnie maltretuje bo mu się atak w 55 rozleciał i trza robić a nie ma kto. 

Opublikowano
11 minut temu, Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

-1°, ☁️ 

Masz faze?

Opublikowano
14 minut temu, szymon09875 napisał:

To jak i u nas. Z drugiej strony, ludzie myślą że ktoś za darmo będzie robił, za zrobienie wtryskiwaczy, wyciągnięcie głowic, zawiezienie do planowania i wymiana tarczy plus regeneracja docisku w siuntce 8 stówek było duzo zapłacić... 

Teraz też jeden mnie maltretuje bo mu się atak w 55 rozleciał i trza robić a nie ma kto. 

Chłop jakiś wydymał kilku bo wziął kasę za naprawę i części a ciagniju niezrobione i faktury przelewowe na jakieś części im poprzychodzily 

8 stówek to teraz za same sprzęgło 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Miedza jak u Piotra. Słusznej wielkości...🤭

Edytowane przez Gość
Opublikowano
51 minut temu, stempos1980 napisał:

Qurła bimberek jeszcze trzyma🤔😁

Wczoraj wieczorem miałem se dziabnąć sete bo prz wieczornym doju mnie chęć naszła i kurna później zapomniałem 🤦‍♂️

• Confused 2
Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Miedzą jak u Piotra. Słusznej wielkości...🤭

Raczej wysokości :) 

Zreszta pole z sarna to był do jesieni ugór a wcześniej łąka pierwszy raz od 30 lat zobaczyło nawóz i orkę 

Opublikowano
11 minut temu, Łolek napisał:

Wczoraj wieczorem miałem se dziabnąć sete bo prz wieczornym doju mnie chęć naszła i kurna później zapomniałem 🤦‍♂️

Nie pij łolek nie pij w czwartek, picie w czwartek nic nie warte... coś się zdarzy przyjemnego nic nie zapamiętasz z tego.... Jak na trzeźwo i secie zapomniałeś to tym bardziej. Suplementacja jakąś by się zdała 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v