Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie Dęblin, stajesz się pan niegrzecznym. nie wróży to Panu dobrze

2 minuty temu, Dublin napisał:

I bardzo dobrze  Z takimi poglądami dalej niż poza swoją króliczarnie nie powinieneś wychodzić.

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

U nas mimo że miejscowość gminna to soltys jest 🤔  i zobacz Pjoterek niby kraj ten sam a wiele roznic

My jesteśmy jedną miejscowością i jedną gminą. Sołtys był jak byliśmy połączoną gminą z sąsiednią wsią.

2 minuty temu, Dublin napisał:

I bardzo dobrze  Z takimi poglądami dalej niż poza swoją króliczarnie nie powinieneś wychodzić.

To właśnie czynię. Nie wspieram. 

Przed chwilą, Dublin napisał:

Mają sołtysa tylko on o nim nie wie.

Zapomniałeś dziś pigułki rano. 

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie mamy sołtysa. My gminą jesteśmy i mamy wójta.

Łoo kuźwa , to i dlatego rolniki takie małe 🤔

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Może za ich rządów tak na paliwie rypany nie byłeś? 

To od Dudy zależy cena paliwa ?

Opublikowano

o cie chu... choroba   ....

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

My jesteśmy jedną miejscowością i jedną gminą. Sołtys był jak byliśmy połączoną gminą z sąsiednią wsią.

To właśnie czynię. Nie wspieram. 

Zapomniałeś dziś pigułki rano. 

No to i tu jest gminą xyz i soltys wsi xyz 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

No to i tu jest gminą xyz i soltys wsi xyz 

Ciekawe... Odkąd odłączyła się nasza wieś od sąsiedniej i powstała gmina tak jest tylko wójt. W sąsiedniej gminie jest i sołtys, drugiej wioski, która też do tej gminy należy.

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Łoo kuźwa , to i dlatego rolniki takie małe 🤔

To od Dudy zależy cena paliwa ?

Od tego co podpisze raczej. Innym krajom nie przeszkadza handel z ruskimi byle tym krajom się opłaciło a u nas? 

Opublikowano
10 minut temu, Dublin napisał:

Życzę Ci aby Twoje ręce zrobiły tyle roboty co moje.

żeby wyciągał po daniny jak Ty?

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Gmina 24km2, ponad 4000 ludzi, prawie 1000 chałup a wszystko w jednej wsi.

Ok żadna inna wieś nie należy do tej gminy ?na miasto startujta 😛 Możesz zdradzić nazwę 😉

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Ciekawe... Odkąd odłączyła się nasza wieś od sąsiedniej i powstała gmina tak jest tylko wójt. W sąsiedniej gminie jest i sołtys, drugiej wioski, która też do tej gminy należy.

Powaga. Działa Ci ten messenger? Podlinkuje 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Od tego co podpisze raczej. Innym krajom nie przeszkadza handel z ruskimi byle tym krajom się opłaciło a u nas? 

Jak były wybory to jeszcze wojny nie było , to miałem przewidywać

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak mnie znajdziesz to wyślesz. Mam problem żeby jakieś zdjęcie profilowe wrzucić jak ostatnio.

No właśnie znaleźć Cię nie mogę. Jest was zaduzo. Spróbuj mnie znaleźć 

2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak były wybory to jeszcze wojny nie było , to miałem przewidywać

Jakiej wojny? U nas nie ma wojny 

Opublikowano

No właśnie znaleźć Cię nie mogę. Jest was zaduzo. Spróbuj mnie znaleźć 

Które masz zdjęcie - siedzi nad jakąś wodą tyłem, w jakimś parku czy gdzieś obok barierki? Bo poznać nie mogę, za małe to. Resztę raczej wykluczam.

Opublikowano

oj to lepij mesendzujta... 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Możemy ale ma wakacje tu do takiej babki wnuczka przyjezdza I jest plam żeby Pjoter babkę zagadał to ja wnuczke zrobię w tym czasie 😬 po co wszyscy maja wiedziec

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v