Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

To weź powiedz jakiś szczegół, np. jakaś naklejka czy cuś

Nie ma sprawy...

Naklejki są...naprawdę. nie kłamię.:ph34r:

A nawet nowe przykleiłem. W tym jedna na szybę.

Opublikowano

przestalo padac ...

7 godzin temu, PAN88 napisał:

Pewnie  kury i króliki  biję przed świętami 

Zazdroszczę Ci bo chcesz sprzedać  pole i moment  kupiec jest  jakaś fabryka. 2 bambrów koło wawy jeszcze mają jeden 14ha a drugi  20ha marchewki do kopania.  Qq tez jeszcze  wczoraj jak jechalem  to widziałem 

fabryke postawic u nas juz kilku planowalo.. nam pracy nie potrzeba, 

jeszcze tam gdzie cos bylo za prl-u -jakis przemysl to jeszcze idzie ale w innych miejscach..

2 biogazownie,fabryka czekolady. tor treningowy. fabryka dezodorantow,zwirownia,- to tylko  z ostatnich lat nieudane .

7 godzin temu, Qwazi napisał:

Jacuś proszę Cię...

wyjmij kij z d..

2 godziny temu, malaczarna napisał:

Pomarzyć tylko już zostało, po kopie to po chłopie. Choc mój szwagier 50+ daje radę ale na moją siostre stara w życiu nie słyszałam żeby powiedział . Może jakieś medykamenty koledzy podpowiedza żeby stosować? 

ja tez 50 + i to niewielki 😂

koledzy  powinni sie obrazic -oni mlodzi gowniarze, a ty ich podejrzewasz o znajomosc podpalek do konara..

ja o starej   mowie stara od lat...i sie nie obraza.

Nie każda. Mój mąż jak zapytam czy by się ożenił z inną to mówi nigdy w życiu 

boi sie o zdrowie a nawet zycie ???

Mamy już tak to rozegrane że kupuje sobie co chce i jest mi potrzebne. Ostatnio kupił bilety na Sylwestra gdzie ja kupiłam też na tego samego Sylwestra.

ja mam plan taki- ide w sylwestra do roboty  a tak naprawde sie zamieniam i ide na impreze. kurna nawet bym zaryzykowal ze bede robil obchody  w przerwie imprezowania. klub 30 + jest po drugiej stronie ulicy 😂

No nie wiem jak grę wstępną od stara zaczyna

Jego ojciec się ożenił drugi raz i jego żona bardzo nie lubiła mojego męża. Nie chcę żeby jego dziecko też tak mialo

ja zawsze tak zaczynam stara twoj pan i wladca nadchodzi 😂

Jak się stara jak zasypia przed

ja to juz zasnalem gdy byla u fryzjera. nad laptopem sie zdrzemnalem 🤣

2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Pozwól że żartuję: widocznie całkiem nieźle obrzydziłaś mu cały damski ród 😉 

Jak żona mnie zapytała czy jakby umarła to ozenilbym się drugi raz, i jeśli tak to kiedy, to odpowiedziałem że oczywiście, przecież nie będę na twoim pogrzebie stał sam jak ten uj 😁

tak na powaznie- znam faceta, ktory  tydzien po pogrzebie zony przyjechal do ojca-razem w lesie pracowali -zeby go do mlodej wdowy po sasiedzku zaprowadzil..to nie wypalilo ,mieszkala u tesciow, miala male dziecko,za duza roznica wieku[pozniej i tak wyszla za maz] pozniej ojciec zapoznal go z inna corka kolegi i sie ozenil,,ale  dziecko im umarlo i tez sie rozstali.

Jak ma być w trakcie jak zasnął przed

i obudzilem sie o 8 rano, gdy stara byla juz w pracy i nic z poranka nie wyszlo..

2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Nie ty pierwsza mi to mówisz 

Od jakiegos czasu w branży stricte technicznej zamiast szefa mam szefową, ale nie o tym. I ona też czasem jak posłucha jak sobie z żony żartuje (podczas rozmowy z nią przez telefon )to też mi mówi że by mnie zabiła jakbym był jej mężem 

ja mam szefa- ale nie wiadomo czy dobra zmiana go nie wywali..

1 godzinę temu, Baks00 napisał:

O to tak samo i u mnie z moją pierwszą żoną 😉

a z druga ??

1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

A jak do koła to odradzam.Zeby tam się dostać to najpierw dwa lata w nagonkach będziesz biegał później ambony fundował i z własnych środków zwierzęta dokarmiał.Interes po h....a i składki nie małe.Odpusc

niestety wiekszosc kol marnie przedzie..  nawet wojewodowie robia teraz takie raporty - jeszcze gdzies w gorach ,na odludzi jakas kase maja ale tak to bryndza,nawet pandemia mysliwych dotknela, pare porozy sprzedac zagraniczniakom i bylo na rok...

Opublikowano
36 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No bo po prawdzie to po to kupiony...

Sie żeby innym podobał 😆😉

podoba sie tym którzy go widzieli 

a tym co nie widzieli sie nie podoba ...

...że nie widzieli 

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Zjedz kilogram i zanieś odchody do laboratorium. 

Sam doktor mówi że przynoszą pacjentom jak niby samo zdrowie a to sama trucizna

qrła niewiem jak to  nazwać, tą forme badanie  :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v