Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Chłopaki robiliście już aktualizację danych o działalności w IRZ ? Kuźwa nie wiem jak to ugryźć , część tych okinek się nie otwiera, to tak ma być 🤔

Kto to k**wa wymyślił

Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

I co w związku z tym? Zresztą ja na wybory nie chodzę, nie interesują mnie ich programy... A nawet jeśliby zainteresowały to co mi mogą zaoferować?

Eutanazję na żądanie?

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

za pół miesiąca , czyli do sylwka jeszcze naleci w deszczomierz

wypluj to slowo..

kurydza w polu,zboza w wodzie-czesc do przesiania jeczmienie zlote, 

normy unijne kazdy spelni  -zimowa orke tylko emeryci zrobili, paru obszarowcow nawet ha pszenicy nie zasiali..

13 minut temu, superfarmer02 napisał:

Taki nowoczesny i cię takie coś bawi, dziwi? To nawet już u nas w miastach już to jest normalnością🙄

Ładne lustro 👍

ubawilo mnie to ze kiedys sam mialem podobny- z dokladnie takim samym motywem mikolaja.

9 minut temu, marcin19071980 napisał:

Jacuś, to nie jest ważne w co ty wierzysz tylko faktem jest to że ludzie muszą to wymienić bo juz ze sztadamtu pisma dostali.

mieszkamy w polsce..  ktos tu sie chwalil ze kupil naklejke na piec na alllegro ...maseczk  z lewymi certyfikatam-ktos za to beknal ?

w lubece bylem raz w zyciu .

cos w tym dziwnego ze ludzie szukaja tanszej chinsczyzny..

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

I co w związku z tym? Zresztą ja na wybory nie chodzę, nie interesują mnie ich programy... A nawet jeśliby zainteresowały to co mi mogą zaoferować?

poszukaj wierszyku jednego niemieckiego pastora ..jak to szlo przyszli po komunistow. a konczylo przyszli po mnie... cos w tym stylu.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacus napisał:

jeczmienie zlote, 

Patrz bambrze. Ale jednak te 170kg/ha to za mało chyba było. A i te wasze obszarniki kiepskie jak nie posiali do tej pory...

12 minut temu, jacus napisał:

a konczylo przyszli po mnie... cos w tym stylu.

Zarżną to zarżną, czym się martwić jak nawet nikt nie zapłacze?

393069086_1385819665349371_8796661693585633059_n.jpg

Edytowane przez Chłoporobotnik
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Alarmuj do tych z lewicy tylko nie do feministek 

Odwaga mi nie pozwoli...za duże ryzyko...a jak zawiążą zorganizowaną grupę przestępczą i będą chcieli doprowadzić do tego, żebym chodził...w sukience🤦🤭

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacus napisał:

wypluj to slowo..

kurydza w polu,zboza w wodzie-czesc do przesiania jeczmienie zlote, 

normy unijne kazdy spelni  -zimowa orke tylko emeryci zrobili, paru obszarowcow nawet ha pszenicy nie zasiali..

ubawilo mnie to ze kiedys sam mialem podobny- z dokladnie takim samym motywem mikolaja.

mieszkamy w polsce..  ktos tu sie chwalil ze kupil naklejke na piec na alllegro ...maseczk  z lewymi certyfikatam-ktos za to beknal ?

w lubece bylem raz w zyciu .

cos w tym dziwnego ze ludzie szukaja tanszej chinsczyzny..

poszukaj wierszyku jednego niemieckiego pastora ..jak to szlo przyszli po komunistow. a konczylo przyszli po mnie... cos w tym stylu.

No widzisz,a Ja co miesiąc,dwa.W Polsce.To słowo kluczowe 

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
20 minut temu, Qwazi napisał:

Wita co, jestem dzisiaj ofiarą znęcania...najpierw zostałem wielokrotnie oszukany i się dowiedziałem, że na kostce do gry występuje wartość 10, a dodatkowo ja nie potrafię liczyć. Ponadto kostka owa ma mnie nie lubić i każdorazowo przy moim rzucie pokazuje 1, nawet zanim rzucę to już jest 1. Skutkiem tej dyskredytacji mojej osoby, wielokrotnie przegrałem w grę planszowa o szumnej nazwie "Lewiatanki", co wpędziło mnie w kompleksy. Jakby tego nie było dość, sprawca tego stanu rzeczy, a jednocześnie moja oprawczyni, w wieku lat czterech, posadziła mnie na stołku z wyścieleniem w kształcie barana, przed niejaką "tololetką" po czym wykonała na mnie szereg zabiegów "kosmetycznych" potęgując, powstałą wcześniej, traumę. Na koniec całego procederu, triumfalnie dokonała koronacji, na skutek czego wyglądałem... następująco 👇🙆🤦😉🤭...

IMG_20231217_160139_285.jpg

mnie w robocie kazali na Mikołajki w  takie cóś się ubrać 

IMG_20231206_152813.jpg

• Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Eutanazję na żądanie?

potencjalnym samobójcom to niepotrzebne , jedyny plus że byłoby legalnie ,bez problemów i kłopotów dla rodziny i jakieś przygotowanie byłoby

Opublikowano
12 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki robiliście już aktualizację danych o działalności w IRZ ? Kuźwa nie wiem jak to ugryźć , część tych okinek się nie otwiera, to tak ma być 🤔

Kto to k**wa wymyślił

Se pojechałem do armiru i mi tam pani to wypełniła, bo ja ładnie o to poprosiłem...

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał:

IMG_20231206_152813.jpg

Jak nie kazali ciągnąć...sań...

To jeszcze jako tako 🤭😉

14 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kto to k**wa wymyślił

Jedź do ARiMR 

Opublikowano

Cholera z tym wszystkim 

Załącznik z decyzją PLW trzeba dodać 🤔

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Se pojechałem do armiru i mi tam pani to wypełniła, bo ja ładnie o to poprosiłem...

2 minuty temu, Qwazi napisał:

Jak nie kazali ciągnąć...sań...

To jeszcze jako tako 🤭😉

Jedź do ARiMR 

Nie będą sapać 🤔

Opublikowano
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Cholera z tym wszystkim 

Załącznik z decyzją PLW trzeba dodać 🤔

Nie będą sapać 🤔

Nie. Nawet wola tak. Przynajmniej u mnie. Zaoszczędzą to poprawek. Jest raz i tak jak powinno być 

Opublikowano
24 minuty temu, Qwazi napisał:

Wita co, jestem dzisiaj ofiarą znęcania...najpierw zostałem wielokrotnie oszukany i się dowiedziałem, że na kostce do gry występuje wartość 10, a dodatkowo ja nie potrafię liczyć. Ponadto kostka owa ma mnie nie lubić i każdorazowo przy moim rzucie pokazuje 1, nawet zanim rzucę to już jest 1. Skutkiem tej dyskredytacji mojej osoby, wielokrotnie przegrałem w grę planszowa o szumnej nazwie "Lewiatanki", co wpędziło mnie w kompleksy. Jakby tego nie było dość, sprawca tego stanu rzeczy, a jednocześnie moja oprawczyni, w wieku lat czterech, posadziła mnie na stołku z wyścieleniem w kształcie barana, przed niejaką "tololetką" po czym wykonała na mnie szereg zabiegów "kosmetycznych" potęgując, powstałą wcześniej, traumę. Na koniec całego procederu, triumfalnie dokonała koronacji, na skutek czego wyglądałem... następująco 👇🙆🤦😉🤭...

IMG_20231217_160139_285.jpg

ja ze swoja najmlodsza pociecha tez mialem dzisiaj zabawe-nieprzespana noc na jednej pomocy nocnej i swiatecznej i dwoch sor-ach..

po raz pierwszy od 15 lat albo i wiecej autostrada swoim samochodem jechalem.

na nocnej  pomocy obudzilem pania doktor-nic nie poradzi tylko szpital okulistyczny najlepiej .

wiec jazda do sor-u znanego kazdemu z wybitnego serialu pt "szpital" tam kolejeczka na szczescie krotka i info , pannie brakuje do 18 rowny miesiac  wiec szpital dzieciecy.

na szczescie po drugiej stronie ulicy , tam tylko 2 godziny i do domu,  jedna matka nie -polka, druga podrywala ochroniarza, trzecia malo dziecka nie zabila orzechami..nastepna dzwonila po ubera i modlila sie zeby kierowca byl polakiem .. 

po drodze ledwo wyprzedzilem kolumne samochodow wyjezdzajacych spod remizy, gdzie jest klub swingersow.sekundy i musialbym za zboczencami kilometry jechac,jeden uber juz wyjechal na drugi pas z parkingu..

• Sad 1
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

wiec jazda do sor-u znanego kazdemu z wybitnego serialu pt "szpital" tam kolejeczka na szczescie krotka i info , pannie brakuje do 18 rowny miesiac  wiec szpital dzieciecy.

na szczescie po drugiej stronie ulicy , tam tylko 2 godziny i do domu,  jedna matka nie -polka, druga podrywala ochroniarza, trzecia malo dziecka nie zabila orzechami..nastepna dzwonila po ubera i modlila sie zeby kierowca byl polakiem .. 

po drodze ledwo wyprzedzilem kolumne samochodow wyjezdzajacych spod remizy, gdzie jest klub swingersow.sekundy i musialbym za zboczencami kilometry jechac,jeden uber juz wyjechal na drugi pas z parkingu..

.... brałeś coś????

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, Qwazi napisał:

Dziękuję Krzysiu, ale tak nie ma lustra...fotka zdobiona przednim aparatem🤷...sprawca niby widoczny, ale...zdążyła się skamiflowac cholera mała 🤭...

Nie załapałes (ż)aluzji...😆

15 minut temu, konteno napisał:

IMG_20231206_152813.jpg

Mariusz to chociaż łosia ma na głowie a tobie od razu rogi przyprawili... 🙄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v