Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

Dobrze prawisz.

Sławek choinka żywą czy śtucna?

1 minutę temu, slawek74 napisał:

wieta co 🤔 może temat zmieńmy bo nie za ciekawy jak i aura za oknem może kogoś ożenicie o ładnych kobietach albo innych samicach 🤭

kobita żywa czy śtuczna 😁😜

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Leszy napisał:

Sławek. Samica która Cię zainteresuje 😜

IMG_20231216_201103_977.jpg

Biere 3ke dam 

U mnie na oborę wirus jakiś się wyebal kaszlą i takie jałówki jak  ta temp 40  i antybiotyki kurna a to nie są tanie rzeczy 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
6465 napisał:

3 minuty temu, slawek74 napisał:

wieta co 🤔 może temat zmieńmy bo nie za ciekawy jak i aura za oknem może kogoś ożenicie o ładnych kobietach albo innych samicach 🤭

Piotera niema to śmiało 🤭

A o tym że wczoraj zacząłem rozbierać kostkę co ułożyli na przełomie maj-czerwiec może być? A ten chudy beton z betoniarni to nie taki chudy.🥵

to lepiej kobitę rozbieraj a nie jej ,,kostki,, 🤭

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 6465 napisał:

A to nasz wspólny pomysł.

Czyli jeśli Ty "rozbierasz" kostkę, ona się dobrała do...krawężnika🤔...tak by wynikało 🤭...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
Qwazi napisał:

4 minuty temu, Leszy napisał:

Sławek. Samica która Cię zainteresuje 😜

Nie wiem, czy dobrze zrobileś...Sławek już poszedł...po rękawicę 🤔🤭

gdzie poszedł ja ze sobą noszę i kontener na plecach 😁

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, slawek74 napisał:

I kateter z tyłu wystający, jak miecz wojownika ninja 🤔🤭...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
Qwazi napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

O kateter z tyłu wystający, jak miecz wojownika ninja 🤔🤭...

https://www.google.com/search?q=a+jak&oq=a+jak&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgAEAAYgAQyBwgAEAAYgAQyBggBEEUYPDIGCAIQRRg8MgYIAxBFGDwyDQgEEAAYgwEYsQMYgAQyBwgFEC4YgAQyBwgGEAAYgAQyBwgHEAAYgAQyBwgIEAAYgAQyBwgJEAAYgATSAQkyOTA5ajBqMTmoAgCwAgA&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&chrome_dse_attribution=1#fpstate=ive&vld=cid:01eee659,vid:sjZ_s3EeSwA,st:0

Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

Tak też myślałem 😁

Poradziłbym szybką transakcję z Markiem, ale dystans pewnie będzie miał jednakowy, więc może lepi...ja ją szybko przygarnę...do mnie będzie miał dalej 😉🤭...

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Biere 3ke dam 

U mnie na oborę wirus jakiś się wyebal kaszlą i takie jałówki jak  ta temp 40  i antybiotyki kurna a to nie są tanie rzeczy 

A chcesz kupić jałowki wysokocielne?

Okolice Sochaczewa.

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Wysłana delegacja w osobie Marcina..

To chociaż na paliwo zróbcie zrzutkę 😛

1 godzinę temu, konteno napisał:

na rekolekcje ?

Też

Opublikowano
11 minut temu, 6465 napisał:

Kanalizację robię żeby wodę z wiaty odprowadzić 

Jakieś dofinansowania do zbiorników na wodę były. Widzę że mają ludzie poustawiane takie pod rynnami. Od tego jakieś sączki jeśli teren pozwala lub rura po ścianie za budynek. 

U Ryśka to pewno do sąsiada😁

Nie lepiej było zainwestować w jakąś bekę i zbierać na oprysk?

Szkoda rwać podwórko

Opublikowano
29 minut temu, slawek74 napisał:

Piotera niema to śmiało 🤭

No to ja na przykład patrzę i nie wierzę w te ceny pierścionków... Jak co ładniejszego to już i suma konkretna :o

Będzie chyba taki jak gustlik honoratce dał 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v