Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ech...

Ja mówię że trudno, bo nie wiem czy to ja prowadzę. Nie widać...🤷‍♂️ 

No a żona być nie może, bo nie jeździ na motocyklach.

No raz po podwórku. 

To poważna kobieta...

A ta na motocyklu uważasz po czym że niepoważna?  :P że tak zapytam z ciekawości.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

Ale powiem Wam że tyłek kobiety na motocyklu pięknie potrafi wyglądać..

Zresztą nie tylko na motorze.

Przed chwilą, Desperado napisał:

A ta na motocyklu uważasz po czym że nie poważna?  :P że tak zapytam z ciekawości.   :P

Nie nie. Nie to że niepoważna. Źle dobrałem słowo.

Po prostu nie podziela mojej pasji.

Ja jestem niepoważny i dlatego tak napisałem.

Bardzo mile madre Panie jeżdżą na motocyklach

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie masz takiego obowiązku. Dzięki Mieciu za tą dyskusję. Chciałbym kiedyś z Tobą pogadać na żywo, bo doszłaby do tego jeszcze mowa ciała i byłoby to jeszcze ciekawsze. Lubię takie rozmowy. Ty użyłeś bodajże 5 technik erystycznych, a ja...jednej🤭😉...

O czym my mielibyśmy gadać Maniek? Wszyscy by tylko gadać chcieli a płacić nie ma komu... Ja już zaczynam ludzi unikać z tego wszystkiego. Teraz też niby szybki wypad do sklepu po sprawunki a z 15 minut samego palenia  z dziewczynami... 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

O czym my mielibyśmy gadać Maniek? Wszyscy by tylko gadać chcieli a płacić nie ma komu...

A o d...ile Maryny chociażby. Temat nieistotny. Technika rozmowy ciekawa. Może za drogo jesteś, skoro Ci płacić nie chcą🤔...takie prawa rynku🤷...wielu woli taniej😉🤭...

Opublikowano

To jak tak gęsto stempli, to gdzie byki się tera zmieszczą?

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Co Wam powiem to Wam powiem

Poszedłem za radą @Łoleki wykosztowałem się na stęple pod stropy i ściany do tego stopnia że nie będzie na książkę dla syna i będę musiał mu czytać bajki Andersena z Nibylandii 

Opublikowano

Poszedłem za radą @Łoleki wykosztowałem się na stęple pod stropy i ściany do tego stopnia że nie będzie na książkę dla syna i będę musiał mu czytać bajki Andersena z Nibylandii 

Znaczy się będziesz zmyślał🤔

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

I powiedz jeszcze że byki jak zobaczyły to same przyszły weszły do kojca 

Opublikowano

Chcesz powiedzieć że przesrałeś cały piniądz? O.o

Opublikowano
57 minut temu, gregor1284 napisał:

Podaj mi e-mail to Ci ta ofertę wyślę 

Pilnie szukam kierowcy kat. B.
Osobistego.
Praca - od poniedziałku do piątku w godz.7.00-19.00 z trzema przerwami po godzinie.

Praca to tylko prowadzenie samochodu (passat b5 1.6lpg 1996rok).
- doświadczony, zrównoważony lider, bez względu na płeć - mężczyznę / kobietę
- wynagrodzenie 8700 tygodniowo, składki na ubezpieczenie społeczne od całej pensji. Nadgodziny- 1000 zl / godz
- dodatkowe ubezpieczenie emerytalne i zdrowotne w placówkach prywatnych
- 2 bezpłatne wakacje przez 7 dni w roku w moich domkach nad jeziorami,
- obcisły strój formalny na mój koszt,

Szukam poważnej osoby, której mogę zaufać. Zarówno dla mnie, jak i mojej rodziny.

Dyskretny, będzie tylko kierowcą, nic więcej.

Tak wyglądałoby ogloszenie, które opublikuję, gdy wygram na loterii grube miliony 😅

1683265494_jclhjb_600.jpg.77771c793d39d432718bd58c8aac6c1c.jpg

Opublikowano

Ważne że strop będzie się trzymał 😁 

A ty młodemu bajki wymyślisz na poczekaniu🤭

3 minuty temu, soltys48 napisał:

Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

Andersen to z dani przecie 

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

A o d...ile Maryny chociażby. Temat nieistotny. Technika rozmowy ciekawa. Może za drogo jesteś, skoro Ci płacić nie chcą🤔...takie prawa rynku🤷...wielu woli taniej😉🤭...

Ostatnio lubię robić wodę z mózgu tym którzy chcą się czegoś dowiedzieć czego nie chciałbym powiedzieć. 

5 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Mortadela 🤔 a zjadlbym takiej smazonej

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

A Aneta wie że ty jakieś Marynie dupe oglądałeś i chcesz o niej z kolegą gadać 🤔

• Haha 6
Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Ostatnio lubię robić wodę z mózgu tym którzy chcą się czegoś dowiedzieć czego nie chciałbym powiedzieć. 

Ciekawe...upodobanie😁

7 minut temu, Łolek napisał:

A Aneta wie że ty jakieś Marynie dupe oglądałeś i chcesz o niej z kolegą gadać 🤔

No gdzie 🤦...sam dzisiaj doje to se pozwalam...inaczej bym jakimi widłami po grzbiecie... dostał 🤦🤭

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Boję się czy on mnie nie chce urobic żebym jego zięciem został...

Jeśli chcesz mieć 🥚🥚✂️...🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v