Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ech...

Ja mówię że trudno, bo nie wiem czy to ja prowadzę. Nie widać...🤷‍♂️ 

No a żona być nie może, bo nie jeździ na motocyklach.

No raz po podwórku. 

To poważna kobieta...

A ta na motocyklu uważasz po czym że niepoważna?  :P że tak zapytam z ciekawości.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

Ale powiem Wam że tyłek kobiety na motocyklu pięknie potrafi wyglądać..

Zresztą nie tylko na motorze.

Przed chwilą, Desperado napisał:

A ta na motocyklu uważasz po czym że nie poważna?  :P że tak zapytam z ciekawości.   :P

Nie nie. Nie to że niepoważna. Źle dobrałem słowo.

Po prostu nie podziela mojej pasji.

Ja jestem niepoważny i dlatego tak napisałem.

Bardzo mile madre Panie jeżdżą na motocyklach

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie masz takiego obowiązku. Dzięki Mieciu za tą dyskusję. Chciałbym kiedyś z Tobą pogadać na żywo, bo doszłaby do tego jeszcze mowa ciała i byłoby to jeszcze ciekawsze. Lubię takie rozmowy. Ty użyłeś bodajże 5 technik erystycznych, a ja...jednej🤭😉...

O czym my mielibyśmy gadać Maniek? Wszyscy by tylko gadać chcieli a płacić nie ma komu... Ja już zaczynam ludzi unikać z tego wszystkiego. Teraz też niby szybki wypad do sklepu po sprawunki a z 15 minut samego palenia  z dziewczynami... 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

O czym my mielibyśmy gadać Maniek? Wszyscy by tylko gadać chcieli a płacić nie ma komu...

A o d...ile Maryny chociażby. Temat nieistotny. Technika rozmowy ciekawa. Może za drogo jesteś, skoro Ci płacić nie chcą🤔...takie prawa rynku🤷...wielu woli taniej😉🤭...

Opublikowano

To jak tak gęsto stempli, to gdzie byki się tera zmieszczą?

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Co Wam powiem to Wam powiem

Poszedłem za radą @Łoleki wykosztowałem się na stęple pod stropy i ściany do tego stopnia że nie będzie na książkę dla syna i będę musiał mu czytać bajki Andersena z Nibylandii 

Opublikowano

Poszedłem za radą @Łoleki wykosztowałem się na stęple pod stropy i ściany do tego stopnia że nie będzie na książkę dla syna i będę musiał mu czytać bajki Andersena z Nibylandii 

Znaczy się będziesz zmyślał🤔

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

I powiedz jeszcze że byki jak zobaczyły to same przyszły weszły do kojca 

Opublikowano

Chcesz powiedzieć że przesrałeś cały piniądz? O.o

Opublikowano
57 minut temu, gregor1284 napisał:

Podaj mi e-mail to Ci ta ofertę wyślę 

Pilnie szukam kierowcy kat. B.
Osobistego.
Praca - od poniedziałku do piątku w godz.7.00-19.00 z trzema przerwami po godzinie.

Praca to tylko prowadzenie samochodu (passat b5 1.6lpg 1996rok).
- doświadczony, zrównoważony lider, bez względu na płeć - mężczyznę / kobietę
- wynagrodzenie 8700 tygodniowo, składki na ubezpieczenie społeczne od całej pensji. Nadgodziny- 1000 zl / godz
- dodatkowe ubezpieczenie emerytalne i zdrowotne w placówkach prywatnych
- 2 bezpłatne wakacje przez 7 dni w roku w moich domkach nad jeziorami,
- obcisły strój formalny na mój koszt,

Szukam poważnej osoby, której mogę zaufać. Zarówno dla mnie, jak i mojej rodziny.

Dyskretny, będzie tylko kierowcą, nic więcej.

Tak wyglądałoby ogloszenie, które opublikuję, gdy wygram na loterii grube miliony 😅

1683265494_jclhjb_600.jpg.77771c793d39d432718bd58c8aac6c1c.jpg

Opublikowano

Ważne że strop będzie się trzymał 😁 

A ty młodemu bajki wymyślisz na poczekaniu🤭

3 minuty temu, soltys48 napisał:

Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

Andersen to z dani przecie 

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

A o d...ile Maryny chociażby. Temat nieistotny. Technika rozmowy ciekawa. Może za drogo jesteś, skoro Ci płacić nie chcą🤔...takie prawa rynku🤷...wielu woli taniej😉🤭...

Ostatnio lubię robić wodę z mózgu tym którzy chcą się czegoś dowiedzieć czego nie chciałbym powiedzieć. 

5 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Mortadela 🤔 a zjadlbym takiej smazonej

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

A Aneta wie że ty jakieś Marynie dupe oglądałeś i chcesz o niej z kolegą gadać 🤔

• Haha 6
Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Ostatnio lubię robić wodę z mózgu tym którzy chcą się czegoś dowiedzieć czego nie chciałbym powiedzieć. 

Ciekawe...upodobanie😁

7 minut temu, Łolek napisał:

A Aneta wie że ty jakieś Marynie dupe oglądałeś i chcesz o niej z kolegą gadać 🤔

No gdzie 🤦...sam dzisiaj doje to se pozwalam...inaczej bym jakimi widłami po grzbiecie... dostał 🤦🤭

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Boję się czy on mnie nie chce urobic żebym jego zięciem został...

Jeśli chcesz mieć 🥚🥚✂️...🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v