Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Desperado napisał:

Jeden się nie przebiera, drugi śpi w ubraniu, trzeci się nie myje wcale, ludzie wy się pewnie nie czujecie, ale osoby postronne czują to.

urok kawalerrstwa , później taki jeden z drugim będzie chodził po wsi pijany, oszczany i osrany w jednych łachach całe życie

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, Baks00 napisał:

Jak bym się wpakował w fatałaszkach obrzadkowych do salonu,kuchni,sypialni na przerwę techniczną 

Łe ja myślałem że to dla samego siebie się przebiera żeby nie smierdziec 

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Jeden się nie przebiera, drugi śpi w ubraniu, trzeci się nie myje wcale, ludzie wy się pewnie nie czujecie, bo do smrodu w końcu nos przywyknie, ale osoby postronne czują to.

Wystarczy z domu nie wychodzić. Jeśli wiem, że następnego dnia muszę gdzieś wyjść, jechać to są dwa zasadnicze punkty:

- nie spożywam napojów wyskokowych 

- wieczór włażę pod wodę.

Przed chwilą, Uziu92 napisał:

urok kawalerrstwa , później taki jeden z drugim będzie chodził po wsi pijany, oszczany i osrany w jednych łachach całe życie

Zasadniczo tak sobie to wyobrażam za jakiś czas.

Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof81 napisał:

W opakowaniu. Było w jednym odcinku patologii z podlasia jak Gienek wyszedł z łóżka rano w ubraniach i powiedział, że on śpi w opakowaniu.

Prawie jak w okolicach Ciechanowa. Tam nawet I gumiaki przy łóżku mogą być zaparkowane a jak popiją to i nie dziwne gdyby parch spał w gumakach

Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

Jeden się nie przebiera, drugi śpi w ubraniu, trzeci się nie myje wcale, ludzie wy się pewnie nie czujecie, bo do smrodu w końcu nos przywyknie, ale osoby postronne czują to.

Ale ile miejsca w kolejce 

• Haha 5
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Łe ja myślałem że to dla samego siebie się przebiera żeby nie smierdziec 

To główny cel

Ale nie mówię że czasami nie wpadnę po coś na sekundę....

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Prawie jak w okolicach Ciechanowa. Tam nawet I gumiaki przy łóżku mogą być zaparkowane a jak popiją to i nie dziwne gdyby parch spał w gumakach

Takie rzeczy widziałem +pełny słoik petow przy tapczanie

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Widziałem to niejednokrotnie. Raz poszedłem do gościa o coś tam pytać, zachodzę do piwnicy bo tam urzęduje, leżał na kanapie w filcach, polarze i tych lśniących, granatowych spodniach z dresu. W nogach, przy filcach leżał pies. A gospodarz sączył Żubra i oglądał telewizor stojący na piecu chlebowym.

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Takie rzeczy widziałem +pełny słoik petow przy tapczanie

Ja widziałem michę z żygowinami, ale w internacie to nie raz

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Wystarczy z domu nie wychodzić. Jeśli wiem, że następnego dnia muszę gdzieś wyjść, jechać to są dwa zasadnicze punkty:

- nie spożywam napojów wyskokowych 

- wieczór włażę pod wodę.

Zasadniczo tak sobie to wyobrażam za jakiś czas.

,,Oszczędzaj wodę-myj się z sąsiadką "

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Lekarz zwrócił raz jednemu staremu kawalerowi w okolicy, czemu pan się nie myje, a on mu na to że wodę mam śmierdzącą.    xD

Ty to chyba z wanny nie wychodzisz, tak capi od tych świń

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Ty to chyba z wanny nie wychodzisz, tak capi od tych świń

A jak tak krowa przypier*oli ogonem przy dojeniu który wcześniej leżał w rynsztoku w moczu, to są perfumy,    :P no po prostu Brutus  xD

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Widziałem to niejednokrotnie. Raz poszedłem do gościa o coś tam pytać, zachodzę do piwnicy bo tam urzęduje, leżał na kanapie w filcach, polarze i tych lśniących, granatowych spodniach z dresu. W nogach, przy filcach leżał pies. A gospodarz sączył Żubra i oglądał telewizor stojący na piecu chlebowym.

Ty raczej tak nie skończysz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v