Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

tego to nie wiem, ale mogę zdradzić, że extrabyk nie wygląda już jak extrabyk. ściął swoją wizytówkę. brodę.

Czyli na plus bo wyglądał już jak carski dziad🤭

I łodśnieżone. Słońce wyszło zza chmur

20231203_082905.jpg

Opublikowano

No to u mnie cywilizacja, mimo że droga boczna, to już spychacz w tamte i z powrotem już przejechał 

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

U mnie przez wieś jeszcze żaden pług śnieżny nie przejechał. Pewno na głównych roboty sporo mają.

• Like 2
Opublikowano
Qwazi napisał:

A ja dzisiaj był w kościele w sąsiedniej diecezji. Tego naszego nowego proboszcza to się słuchać nie da już...

taki głośny?

Agrest napisał:

Czyli na plus

polemizował bym.

Opublikowano
11 minut temu, bratrolnika napisał:

No to u mnie cywilizacja, mimo że droga boczna, to już spychacz w tamte i z powrotem już przejechał 

U mnie, póki co nie ma potrzeby odśnieżania...tyle tego spadło

IMG_20231203_084408_518.jpg

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Zapytałem tylko dlatego że on mi tego typu górnolotne pytania zadaje.

Czyli oko za oko😉

Przed chwilą, Qwazi napisał:

U mnie, póki co nie ma potrzeby odśnieżania...tyle tego spadło

IMG_20231203_084408_518.jpg

Widzę że kolega dopiero wraca do domu

• Haha 2
Opublikowano
23 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Lemik, sugeruję byś podjął leczenie...😆.

Że takie rzeczy pamiętasz i przechowujesz....

Bez powodu by nie zgolił.

A zresztą. Co mi tu jakiegoś ,, gość,, cytujesz?

On jest takim Macierewiczem AF.Tonie w domysłach,szuka haków i w każdej możliwej sprawie powołuje jednoosobową komisję śledczą.Nawet wyniki mają podobne.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 minutę temu, Qwazi napisał:

póki co nie ma potrzeby odśnieżania...

A ja w ramach testów poodsniezam sobie kostkę nowym spychaczem z zobaczymy czy będzie ok

a ja chyba swojego quada do szkoły jutro zawiozę, bo jakoś mi się nie chce za odśnieżarką łazić.

Qwazi napisał:

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Widzę że kolega dopiero wraca do domu

No...ze świątyni🤷...ciekawe kto napisze, że że świątyni rozpusty🤔🤭

chyba Ty pierwszy

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał:

Czyli na plus bo wyglądał już jak carski dziad🤭

I łodśnieżone. Słońce wyszło zza chmur

20231203_082905.jpg

trampolina Ci się przegięła 😛 mógłbyś ją wstawić do nowej hali a nie 

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

a ja chyba swojego quada do szkoły jutro zawiozę, bo jakoś mi się nie chce za odśnieżarką łazić.

Macie  szkoły dla quadów.....    czego ich  tam nauczą. 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

Na złom pójdzie. Ale jeszcze się z niej czereśni zrywa🤣

Opublikowano
radekz200 napisał:

jakoś nie wyobrażam sobie Sławka dzieciaków jak skaczą. szybciej wnukom ona przygotowana. 😉

Agrest napisał:

Na złom pójdzie. Ale jeszcze się z niej czereśni zrywa🤣

zrób dziurkę na środku, nasadź na drzewko i trząchaj. schylać się nie trzeba będzie. 🤣

Opublikowano
Szymi40 napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

Macie  szkoły dla quadów.....    czego ich  tam nauczą. 

ha, ha , haaaa no nie mogę, boki zrywać......ale jajca.

Piotrek1975 napisał:

Naleciało śniegu 17 cm i -3*

siema, gdzie żeś Ty bywał?

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

chyba Ty pierwszy

No w sumie to tak wyszło...ale to się nie liczy, bo sugestia nie w tą stronę🤷

11 minut temu, Bananek napisał:

to może niech się wynosi..... 🤣

To wcale by nie było głupie...poprzednik posprzątał po jeszcze wcześniejszym, pewnie dlatego był niedługo, to ten zdaje się być gorszy niż tamten, po którym było sprzątane...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v