Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, mf362 napisał:

U mnie już jedna ściana przyklejona to czuć ciepło . Jeszcze dwie zostały ( dom bliźniak, wujek już dawno ocieplił) 

Ja miałem wcześniej zrobić,ale fundusz nie pozwalał(dach musiałem  wypuścić,zadaszenie nad drzwiami a i żeby było gdzie kawkę wypić to i taras zrobiłem z malutkiego balkonu)i o rok mnie przesunął.

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No a co mam rękami nosić? 

ursusuem

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Nie no jak chciałam swoją lepiankę odkleić to z 40 teraz to i więcej chcieli bez koloru i tych kulek. Też chce takich fachowców tanich

Pani kochana,był taki co i 50 wycenił

Ogólnie też parę robót wcześniej mu podeslalem 

Opublikowano
Baks00 napisał:

1 minutę temu, malaczarna napisał:

jakoś tanio

Wtedy uciekłem przed tym bumem podwyzkowym

w jakim miesiącu robione? u mnie chyba ostatni tydzień października zaczęli a kiedy skończyli to chyba na mikołaja tej ekipy nie polecam 🤦 drudzy na wiosnę kolor kładli to tych już jsk najbardziej 👍☺️

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tylko patrzeć jak końmi będziemy zrywać. Chyba że te napędy od rikszy się wykorzysta 

Chcesz siedzieć za znęcanie się nad koniem?

Era wyzysku zwierząt odeszła do lamusa.

Opublikowano
MonteChristo napisał:

15 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No a co mam rękami nosić? 

ursusuem

takie to powinien na ramieniu nosić 😛

gregor1284 napisał:

52 minuty temu, radekz200 napisał:

przeglądamy 😛

Jakie chcesz?

lepsze rury karkowe ...

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał:

w jakim miesiącu robione? u mnie chyba ostatni tydzień października zaczęli a kiedy skończyli to chyba na mikołaja tej ekipy nie polecam 🤦 drudzy na wiosnę kolor kładli to tych już jsk najbardziej 👍☺️

W marcu robili,w dwa dni przykleili i okolkowali cały domek 🤩no ale 9 chłopa....

Później to różnie przyjeżdżali po 4

Największy plus za porządek,posprzątane na bieżąco,resztki kawałki styropianu zabrali sobie do granulatora.Worki po kleju do big baga.

Opublikowano
Agrest napisał:

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tylko patrzeć jak końmi będziemy zrywać. Chyba że te napędy od rikszy się wykorzysta 

Kurła to cza oficerki i bryczesy spalić bo jeszcze zamkno tera jak spurek u władzy1🙆

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

No ok ale tam pisze ze co roku 240 trzeba płacić.

Nawet do nich po upływie roku zadzwoniłem, bo mi żadna faktura nie przyszła. Facet chyba mnie zrozumiał, że dopiero kupiłem ten program i powiedział, że przyjdzie. 2 lata i nie przyszła, a program działa 

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, toooomaszewski napisał:

Jaka jest granica wieku starego kawalera? 😅

No limit. 🤪

Opublikowano
9 minut temu, superfarmer02 napisał:

Ale że co? Bo nie bardzo rozumiem🤔🤷🤭

Jak będę jechał do Darka to żebym do Sochaczewa nie zajechał żeby mnie jacy hooligani nie zatrzymali,gdzieś za Orlenem na trasie chyba muszę skręcić

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Takie mamy czasy że ja codziennie się boję żebym za coś siedzieć nie poszedł 

Partyzanta może zamknęli za znęcanie się nad zwierzęciem?

Opublikowano
szymon09875 napisał:

lepsze rury karkowe ...   Na luzie wolałbym drabinę. 

mam i drabiny i rury to jak duże sztuki to drabina była małe otwory a jak sztuki by były z rogami to już całkiem lipa

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, slawek74 napisał:

w jakim miesiącu robione? u mnie chyba ostatni tydzień października zaczęli a kiedy skończyli to chyba na mikołaja tej ekipy nie polecam

W czym problem Sławku?🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v