Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, mf362 napisał:

U mnie już jedna ściana przyklejona to czuć ciepło . Jeszcze dwie zostały ( dom bliźniak, wujek już dawno ocieplił) 

Ja miałem wcześniej zrobić,ale fundusz nie pozwalał(dach musiałem  wypuścić,zadaszenie nad drzwiami a i żeby było gdzie kawkę wypić to i taras zrobiłem z malutkiego balkonu)i o rok mnie przesunął.

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No a co mam rękami nosić? 

ursusuem

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Nie no jak chciałam swoją lepiankę odkleić to z 40 teraz to i więcej chcieli bez koloru i tych kulek. Też chce takich fachowców tanich

Pani kochana,był taki co i 50 wycenił

Ogólnie też parę robót wcześniej mu podeslalem 

Opublikowano
Baks00 napisał:

1 minutę temu, malaczarna napisał:

jakoś tanio

Wtedy uciekłem przed tym bumem podwyzkowym

w jakim miesiącu robione? u mnie chyba ostatni tydzień października zaczęli a kiedy skończyli to chyba na mikołaja tej ekipy nie polecam 🤦 drudzy na wiosnę kolor kładli to tych już jsk najbardziej 👍☺️

Opublikowano
3 godziny temu, Qwazi napisał:

240 zł jednorazowo. To jest tylko aplikacja. Ale ona współpracuje z programem, i tam jest dużo więcej funkcji

No ok ale tam pisze ze co roku 240 trzeba płacić.

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tylko patrzeć jak końmi będziemy zrywać. Chyba że te napędy od rikszy się wykorzysta 

Chcesz siedzieć za znęcanie się nad koniem?

Era wyzysku zwierząt odeszła do lamusa.

Opublikowano
MonteChristo napisał:

15 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No a co mam rękami nosić? 

ursusuem

takie to powinien na ramieniu nosić 😛

gregor1284 napisał:

52 minuty temu, radekz200 napisał:

przeglądamy 😛

Jakie chcesz?

lepsze rury karkowe ...

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał:

w jakim miesiącu robione? u mnie chyba ostatni tydzień października zaczęli a kiedy skończyli to chyba na mikołaja tej ekipy nie polecam 🤦 drudzy na wiosnę kolor kładli to tych już jsk najbardziej 👍☺️

W marcu robili,w dwa dni przykleili i okolkowali cały domek 🤩no ale 9 chłopa....

Później to różnie przyjeżdżali po 4

Największy plus za porządek,posprzątane na bieżąco,resztki kawałki styropianu zabrali sobie do granulatora.Worki po kleju do big baga.

Opublikowano
Agrest napisał:

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tylko patrzeć jak końmi będziemy zrywać. Chyba że te napędy od rikszy się wykorzysta 

Kurła to cza oficerki i bryczesy spalić bo jeszcze zamkno tera jak spurek u władzy1🙆

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

No ok ale tam pisze ze co roku 240 trzeba płacić.

Nawet do nich po upływie roku zadzwoniłem, bo mi żadna faktura nie przyszła. Facet chyba mnie zrozumiał, że dopiero kupiłem ten program i powiedział, że przyjdzie. 2 lata i nie przyszła, a program działa 

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, toooomaszewski napisał:

Jaka jest granica wieku starego kawalera? 😅

No limit. 🤪

Opublikowano
9 minut temu, superfarmer02 napisał:

Ale że co? Bo nie bardzo rozumiem🤔🤷🤭

Jak będę jechał do Darka to żebym do Sochaczewa nie zajechał żeby mnie jacy hooligani nie zatrzymali,gdzieś za Orlenem na trasie chyba muszę skręcić

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Takie mamy czasy że ja codziennie się boję żebym za coś siedzieć nie poszedł 

Partyzanta może zamknęli za znęcanie się nad zwierzęciem?

Opublikowano
szymon09875 napisał:

lepsze rury karkowe ...   Na luzie wolałbym drabinę. 

mam i drabiny i rury to jak duże sztuki to drabina była małe otwory a jak sztuki by były z rogami to już całkiem lipa

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, slawek74 napisał:

w jakim miesiącu robione? u mnie chyba ostatni tydzień października zaczęli a kiedy skończyli to chyba na mikołaja tej ekipy nie polecam

W czym problem Sławku?🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v