Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, sumek666 napisał:

przeskrobał?

No ze zacytowałem 😭

Ogólnie to chyba Bartek sądzi że poprzednią krótka moderację chciałem obejść. To dał profilaktycznie 2 tygodnie. 

Toż jak bym chciał tak robić to bym inny nick przybrał.

No czuję się naprawdę niesłusznie ukarany.

Opublikowano

Przyzwyczaiłem się do tego i polubiłem. A 12 z dawnego nicku, gdyż ktoś mi podprowadził taki nie numerowany...

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

gdyż ktoś mi podprowadził taki nie numerowany...

Spokojnie, jak już namierzysz szepnij słówko pogadamy z nim po swojemu. Nie dość że przeprosi to odda hasła do przynajmniej trzech innych kont. 

• Like 2
Opublikowano
49 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A pytałeś 

Ja oglądał 

Same miastowe co nic nie znają się 

własnie ogladam, chyba reżysery specjalnie takich głąbów wzieli do programu aby o0glądalność była 

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Łolek napisał:

Dziękuję towarzyszu Gregorijewiczu Mieczysławie 

Screenshot_20230102_180416_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

bez języczka to jeszcze LGBTQwerty+ nie zalatuje 😆

3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Zgłosić 50, a postawić i 70m można ...

Myślisz że ich tam obchodzi kawał dachu... 

zrobić składany , Sciany z bokui tyłu do góry z blachy trapezowej na zawiasy i metraz rośnie byle podstawa po złożeniu pisiąt miała

Opublikowano
5 godzin temu, Bananek napisał:

Mogę Ci sprzedać model do ćwiczeń. 

IMG_20210912_143549_edit_44689207087971.jpg

lepszy byłby jakby zamiast ziarka flint było dent 

2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Ten pierwszy obrazek to akurat prawda, wchodzisz z kobitą do marketu, kobita patrzy na promocje i co kupić, a człowiek patrzy na zabezpieczenia ppoz. czy oświetlenie ewakuacyjne...

w robocie jak coś zjebane było i szafy przy maszynach pootwierane to tez zawsze się pozaglądało z ciekawości jak to jest zrobione 

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Spodziewane to nie tak źle. Mnie się niespodziewanie silnik w sprężarce spalił... 

Hamulce w fieście zaprotestowały,  przewód w poprzednim tygodniu i do kompletu rozleciały się okładziny.

Opublikowano (edytowane)

@6465  Tomek wstawaj! 

Dzień dobry Wszystkim w tym nowym , pięknym dniu.

kurde ale koszmar miałem. Śniło mi się że moderację miałem.... A nie. To nie sen... 🙆‍♂️.😉

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Ale mam lenia🙆

Gdzie kupiłeś?🤔

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

ja najważniejsze na dziś to już zrobiłem

Znaczy siku?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v