Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

7 minut temu, 6465 napisał:

Znaczy ona miała finansować czy może jej ojciec?

Nie ,ale miał bym dla kogo pracować i zarabiać 

a zarabianie dla siebie a poprawić sobie swój warsztat pracy lepszy konfort (jeżeli można mówić tam o konforcie) skrócenie czasu pracy

• Like 2
Opublikowano
szymon09875 napisał:

Domyślam się, aczkolwiek robić z siebie szmatę ? Wiem że tam ogromne pieniądze wchodzą w grę no ale jak taki dziennikarz ma mieć poważanie ?

Może odklejony jestem ale no... To nie jest chyba normalne.

2 minuty temu, wojtal24 napisał:

Holeckiej mąż z Trzaskowskim w Wawie robią interesy na parkingach nie trafi się za tym kto tam z kim

jak przed wyborami teraz gdzieś czytałem że ona 50tys na miesiąc zarabiała w TV

Opublikowano
6 minut temu, konteno napisał:

na ursusa jakąś wyrwie ? 🤣 była zetorem pogardziła 

@Aktywnyrolnik7245  jak Agrotechnik nowy oddział w Żółtkach przy S8 wybuduje to możesz wpadać po nowy nabytek 

Jest mały szczegół , moja była nigdy nie była materialistką

Opublikowano

Kumpel ma problem, może któryś podpowie????

Ma agregat talerzowy z hydropakiem,jak podniesie na maksa siewnik to nie uja nie idzie go opuścić,agregat opada a siewnik nie,trzeba dzygnac ciągnikiem

Opublikowano
6 minut temu, wojtal24 napisał:

a zarabianie dla siebie a poprawić sobie swój warsztat pracy lepszy konfort (jeżeli można mówić tam o konforcie) skrócenie czasu pracy

W porównaniu z szejsiontką to komfort jakiś jest 

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Ma agregat talerzowy z hydropakiem,jak podniesie na maksa siewnik to nie uja nie idzie go opuścić,agregat opada a siewnik nie,trzeba dzygnac ciągnikiem

Podpory pod koła ma ?

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Hydropak za dużo wciąga na siebie a że siłownik jedna sekcja to musi szarpnięciem przesunąć środek ciężkości 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Podpory pod koła ma ?

To problem raczej z siłownikiem, miałem coś takiego w żniwa kiper na maksa w stodole, ja na dół a tu d*pa, 

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Podpory pod koła ma ?

Nie

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

To problem raczej z siłownikiem, miałem coś takiego w żniwa kiper na maksa w stodole, ja na dół a tu d*pa, 

To nówka zestaw

Opublikowano
1 godzinę temu, mf362 napisał:

Byle by nie tańcowała jak zgrabiarka 3 kołowa za traktorem 

SX4 byłem to przyciągnąć do siebie, to myślałem że mi hak pier**li razem z ramą 

53 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Jakie toto ma wymiary? Wiela za to dali?

Duża, 2,5 na 1,25 

Ile dali nie wiem, ale jak policzyć ośkę, moją robociznę itp, to pewnie wyjdzie że przepłacili a i tak dalej gówno z tegoe

50 minut temu, wojtal24 napisał:

tyn Malecki w moi gminie wygrol wybory co to za jedyn

Syn ziemi sochaczewskiej, dla miasta grube miliony załatwił 

Ale kolega co go zna mówi że pedał 

42 minuty temu, MonteChristo napisał:

Ja 2 lata czekałem, aż zabiorą

Sąsiad po 2,5 roku czekania zakopał go na polu przy okazji jak koparka do fundamentów była 

33 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Szkoda że kobieta odeszła ,bo bym już inwestycje robił 

https://m.olx.pl/d/oferta/ciagnik-ursus-934-CID757-IDVSwuC.html?reason=observed_search

Stawiam pieniądze przeciwko orzechom, że h*ja byś zrobił a nie inwestycję 

10 minut temu, gregor1284 napisał:

Patrz jaki tłumniczek. Tym go zagazowac 

received_2625562580944139.jpeg

Przypomnij mi jutro, to zrobię ci jaki tłumik mam przy agregacie prądotwórczym 

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, szymon09875 napisał:

Rachon to by nie wytrzymał w oborze. Jemu ciapka i niech orze bo on tylko jedziemy i jedziemy 🤣

Myślę że już jeździł do republiki 

Ale słuchy chodzą że sakwa pusta i tam za co łaska robią 

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Duża, 2,5 na 1,25 

Ile dali nie wiem, ale jak policzyć ośkę, moją robociznę itp, to pewnie wyjdzie że przepłacili a i tak dalej gówno z tegoe

Sąsiad po 2,5 roku czekania zakopał go na polu przy okazji jak koparka do fundamentów była 

Nowa przyczepkę o taki h wymiarach by mieli pewnie za 1,5 bez papierów.

Co do Małeckiego to jak się wybory zbliżają to milutki, cukiereczki, dlugopisik, może loda zrobić? A jak przyjdzie co do czego to wszystkich ma w ... Tak jak każdy polityk zresztą. Znajomy jest w OSP, tydzień temu mieli oficjalne otwarcie i niby dostali wóz dzięki Małeckiemu a wcześniej coś było mówione że będzie tylko wypożyczony na otwarcie. Drugie osp się nie wyrobiło z remontem to go zaprosili jakoś pod koniec miesiąca na otwarcie tak prywatnie to im w oczy powiedział że co on z tego będzie miał 

• Like 2
Opublikowano
14 minut temu, bratrolnika napisał:

Duża, 2,5 na 1,25 

Jutro lecę na kosów. Mogę nie pamiętać 

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Jutro lecę na kosów. Mogę nie pamiętać 

W sumie po co czekać do jutra, znalazłem mój tlumiczek z agregatu na mapach Google 

To szare na niebieskim prostokącie 

Screenshot_20231016-212650.png

6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Nowa przyczepkę o taki h wymiarach by mieli pewnie za 1,5 bez papierów.

No co ci powiem, nigdy rozumem.nie grzeszyli, cała rodzina 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v