Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Pjoter Ty go namawiasz żeby na urwy poszedł? 

a co w tym złego ? płacisz i dostajesz to czego m.in. oczekujesz od swojej kobiety ale bez randek podchodów , poswięceń , remontów i innych inwestycji w siebie i swoje otoczenie , ceremonii (ceregieli) itp

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

albo jakaś kobita na tym nogę postawiła.

Tam nogę, a jak szpagat zrobi bez gaci, to wiesz co postawi na Twojej ziemi?  :P

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, konteno napisał:

a co w tym złego ? płacisz i dostajesz to czego m.in. oczekujesz od swojej kobiety ale bez randek podchodów , poswięceń , remontów i innych inwestycji w siebie i swoje otoczenie , ceremonii (ceregieli) itp

No tak. Ale to Pjoter 

Opublikowano
19 minut temu, soltys48 napisał:

Jak cię złapie to nawet wysrać się nie będziesz mógł 

na zatwardzenie to kawa i po problemie 

1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

zdrowie, kręgosłup masz tylko jeden ale co Ci będą tu mówić przecież Ty wiesz lepiej

żeby se ulżyc trzeba mieć $ a jak nie ma to nie podskoczysz tym bardziej jak się więcej czasu w polu robi niż ma na dom 

24 minuty temu, Leszy napisał:

To tym bardziej powinieneś rozumieć o czym jest mowa. 

co złego że nie chce fundować takiego losu następnemu pokoleniu?

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jeszcze czego, żebyś komuś sprzedał albo jakaś kobita na tym nogę postawiła.

Ta. Ja zara taki do sprzedawania...

4 minuty temu, Desperado napisał:

Tam nogę, a jak szpagat zrobi bez gaci, to wiesz co postawi na Twojej ziemi?  :P

Ślady jak slimak

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

No to co o nich zaczynasz że nogę postawi? ja Ci mówię że nie tylko nogę.   :D

U mnie baba nie ma prawa wstępu, chyba, że przyjeżdża i płaci za towar, dopóki żyję. A jak umrę to nie uniknę tego, kto wie kto tu będzie łaził, a może się zawali wcześniej. 

Opublikowano
12 minut temu, konteno napisał:

traktor z kabiną nie wejdzie a za małą  ładowarkę przegubową to 2 siuntki trzeba pogonić

Wejdzie...sam pisał, że do obory wchodzi...mało tego, on ma oborę gotową na wypychanie gnoju ciągnikiem...korytarz obniżony. Było to widać na zdjęciu, które kiedyś wstawił...

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie mylisz się. Takie też wstawiał. Tam to by pewnie kombajnem wjechał...

Czyli dobrze pamiętam... Ja muszę swoje chlewki pobielić w lecie bo już syfu trochę... Choć widziałem już różnie pomieszczenia, rekord był u tego znajomego co kury chodzą po całym podwórku i nawet na dachu trzydziestki siedzą. Ściany tak czarne, że ciężko było odróżnić w pierwszym kroku co ścianą a co bokiem byka.

Opublikowano
25 minut temu, Desperado napisał:

Tylko jak coś źle to spier*alają do Polski ino się kurzy, nawet samoloty trzeba po takie coś wysyłać za państwowe pieniądze.

ale ona pojechała do roboty a nie wypoczywać i w razie problemów wystarczy Odrę przekroczyć z zachodu na wschód by znów czuć się bezpiecznie bez potrzeby wysyłania samolotów  bo chyba coś ci się pomyliło z tymi legatami co za granice pojechali balować i biuro padło lub samolot sie zepsuł 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, konteno napisał:

chyba coś ci się pomyliło z tymi legatami co za granice pojechali balować i biuro padło lub samolot sie zepsuł 

Taaaa wszyscy pojechali balować.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)

Na liście dużego koryta postawiłem X

Na liście zadumanego koryta też X 

Na cztery niby łatwe pytania nie znałem odpowiedzi i nie pobrałem listy 

Kolejek brak

Oprócz mnie była jedna osoba 

Edytowane przez Karol6130
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Qwazi napisał:

A ja myślę, że to syndrom maminej kiecki

Czasem w życiu trzeba pierdlnąć pięścią w stół i  mieć swoje zdanie, a Marcin pewnie nie chciał urazić rodziców ani narazić się kobiecie, a stojąc w rozkroku można dostać kopa w worek i to się stało 

Mojemu starszemu dziewczyna zaczęła wyliczać czas jaki powinien poświęcać na pomoc mi w gospodarstwie czy na  wyjście do  kolegów, przytyki że powinien więcej zarabiać i decyzję podjął w kilka minut, czasem trzeba podejmować szybko trudne decyzję, a Marcinowi się schodziło 

Edytowane przez Łolek
  • Like 5
Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

... przytyki że powinien więcej zarabiać i decyzję podjął w kilka minut,

z podobnego powodu nie szukam nikogo , słuchając niektórych koleżanek z pracy doszedłem do wniosku że nie mam nic do zaoferowania 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v