Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, gregor1284 napisał:

Salcesonu czy jakich kurzych żołądków to nie poruszę. Ulubionego dania też nie mam. Wczoraj to co ja tam jadłem 🤔 rano pewnie jajka po wiedeńsku ze 3 sztuki, na obiad to ze 4 rolmopsy po kaszubsku i kolo 16 jogurt z platkami qq bez glutenu. Dzis rano to jedną cebulę duszoną i w to jedno jajko, na obiad 2 pęta kielbachy i 2 kromki razowego chleba a na kolacje 2 kromki razowego chleba i z pol plata sledziowego w sosie musztardowym. W tygodniu to ktoregos dnia jeszcze slonine wedzoną jadlem

Na takim wikcie to bym z głodu zdechł 🤕

Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał:

A gdzie mirabelki... i szczaw 🤔...toć to nie po...dziadowsku🙆...

Mieliśmy suszę. Poschlo wszystko 

14 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Mało jadasz Mietek

Apetyku nie mam

11 minut temu, pedro2 napisał:

Widzę, że czas najwyższy zmienić stosunek do takich sytuacji i mieć wyjebane na czyjeś nieszczęście.

Mietek, wiesz że z byle kim się nie zadaję, wiesz że nie kieszeń mnie teraz boli tylko co innego.

Pieniądz dzisiaj jest, jutro może go nie być, a z ludźmi żyje się całe życie. 

Rękę dał bym za niego, że mogę liczyć na pomoc. k**wa teraz nie miałbym ręki...

Drugi raz się nie pożywi. Proste

• Like 2
Opublikowano
gregor1284 napisał:

O tym właśnie mówię. Zadzwoni który na te pogotowie polonistyczne bo on jakiś chyba słownik znalazł ale ruski. Chciałem dobrze dla Ciebie a Ty na pokolenie w przód nas przeklinasz?

zejdź ze mnie i o swoim tatusiu po opowiadaj...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Z czym 🤔

We mnie i mojej zonie w h*j ludzi ma  interes.

I takie gadanie ze ten to robił czy tamto to gówno w dzisiejszych czasach

Kazdy tylko patrzy tego w czym ma interes

A gadać to sobie można, i każdy to ma w d*pie tylko ci nie mają interes.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Takie życie

No ja i nadal tak twierdzę  

@pedro2@pedro2 i widzisz kto w tej sytuacji wyszedł na fiuta, bo chyba nie ty

Mów o tym głośno na wsi ludzie go zweryfikują , jak ktoś mnie w  uja zrobił to tego nie kryje zwolenników mi to nie przysparza, zostają ci naprawdę wartościowi 

No w sumie racja. Ja sumienie czyste mam.

29 minut temu, Desperado napisał:

Słuchaj, to jest cała rodzinka taka interesowna, ten tu też, sam raz pisał jak łoił znajomych na zbożu, nie było kolega nie kolega, no i karma wróciła, wyruchał wilk razy kilka, i wyruchali w końcu i wilka.  :P

Jak wyruchał? Cena była za***ista bo rok po centrali, ja sprzedawać nie potrzebowałem, oni kupić chcieli bo ładnie wyglądało im na polu i tyle płacili, nikt pistoletu nie przystawiał.

Żadnemu koledze z tego co pamiętam nie sprzedałem, weź pokaż zacytuj 🤔 kolega chciał to wymieniłem mu tone na pszenicę łeb w łeb.  Ja do nikogo nie chodzę tylko biorę kwalifikat co 4 rok. A co ja matka Teresa z Kalkuty 🤦

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, pedro2 napisał:

Jakoś to i u mnie funkcjonuje. Ale nie ze wszystkimi...

No są tacy, z którymi się tak nie da...

19 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale że też szwagrowi chciało się krowy ręcznie doić 🧐

Nie ręcznie...dojarkę ma do ciągnika...po pierwszej tegorocznej burzy, jak nie było prądu kazał szwagierce zadzwonić do teściowej i zapytać czy jest i nas prąd, a potem za 15 minut był...

16 minut temu, gregor1284 napisał:

Drugi raz się nie pożywi. Proste

I to jest to...raz psu ogon ucinają, bo potem już nie ma ogona...

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Pomagam komuś nie po to żeby mi ktoś wdzięczność okazywał tylko dlatego bo uważam że tak trzeba, a życie weryfikuje czy było warto 

Ooo Marek dokładnie , też tak robię

Opublikowano
pedro2 napisał:

No w sumie racja. Ja sumienie czyste mam.   29 minut temu, Desperado napisał: Słuchaj, to jest cała rodzinka taka interesowna, ten tu też, sam raz pisał jak łoił znajomych na zbożu, nie było kolega nie kolega, no i karma wróciła, wyruchał wilk razy kilka, i wyruchali w końcu i wilka.   Jak wyruchał? Cena była za***ista bo rok po centrali, ja sprzedawać nie potrzebowałem, oni kupić chcieli bo ładnie wyglądało im na polu i tyle płacili, nikt pistoletu nie przystawiał. Żadnemu koledze z tego co pamiętam nie sprzedałem, weź pokaż zacytuj 🤔 kolega chciał to wymieniłem mu tone na pszenicę łeb w łeb.  Ja do nikogo nie chodzę tylko biorę kwalifikat co 4 rok. A co ja matka Teresa z Kalkuty 🤦

nie kłam...

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Pomagam komuś nie po to żeby mi ktoś wdzięczność okazywał tylko dlatego bo uważam że tak trzeba, a życie weryfikuje czy było warto 

Ja wdzięczności i pokłonów nie wymagam, ale czy nie liczysz na niczyją pomoc jeśli spotka Cię jakieś nieszczęście i będziesz potrzebował pomocy, wiedząc że możesz na niego liczyć?

Nie będziesz zawiedziony? Bo ja jestem mega zawiedziony jak płakał i kazał w nocy o północy wołać do pomocy, a teraz dniówkę krzyczy... Nie chodzi o pieniądze

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Ototo👌...u mnie każdy jest traktowany jak normalny, a żeby był postrzegany jako odstający od normalności, to musi zapracować ...

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Ale ty masz chyba swoje z którymi sobie nie radzisz.

Ale o co chodzi

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

Ja wdzięczności i pokłonów nie wymagam, ale czy nie liczysz na niczyją pomoc jeśli spotka Cię jakieś nieszczęście i będziesz potrzebował pomocy, wiedząc że możesz na niego liczyć?

Nie będziesz zawiedziony? Bo ja jestem mega zawiedziony jak płakał i kazał w nocy o północy wołać do pomocy, a teraz dniówkę krzyczy... Nie chodzi o pieniądze

I już go nie ma w gronie normalnych🤷...

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Wiesz ze o sporawy damsko męskie.

A tu mówimy o pomaganiu ludziom 

Opublikowano
pedro2 napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

nie kłam...

Mini. Przyjdź innym razem do mnie, daj dorosłym porozmawiać. Idź słownik poczytaj. 

kłamco jak byś wdzięczności nie oczkiwał to byś nikogo nie wołał kłamca...

• Haha 1
Opublikowano
pedro2 napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

zakłamaniec jesteś i tyle...

Mini. Mini

Innym razem serio. 

do tego pyskaty gówniarz przestan fikać

tylko parzy by go po plecach klepali i darmo na niego robili...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v