Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, Leszy napisał:

Co tak późno? Zaspałeś? 

Nie byłem w kościele , a co mi zostało spokojnie żyć do śmierci

Opublikowano (edytowane)

Marcin idź no do garażu i zobacz, czy Twojego Zetora czasem...Mietek nie zakopał...bo szwagrowy cały i czysty se stoi😎😉🤭...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Jakie Chcesz?

500, mogą być bez leja i z otwartą góra 

20 minut temu, jedrus2020 napisał:

Piotrków Tryb. Z tobą pisalem o tych kołach do grubera?

Tak

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
szymon09875 napisał:

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Jakie Chcesz?

500, mogą być bez leja i z otwartą góra 

20 minut temu, jedrus2020 napisał:

Piotrków Tryb. Z tobą pisalem o tych kołach do grubera?

Tak

Na razie temat kół odpuszcze bo albo zrobie wal mulczujacy albo wykorzystam kola z kultywatora grudziądzkiego. Tylko muszę te kola rozebrać i zobaczyć jak to w środku wyglada. kupiłbym dwa profile zeby w siebie wchodzily i kawalek plaskownika i jakoś te kola by wystrugal.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Kupuje w lakalnym sklepie ale wpisz w gogle widly złote vi trzonek jesionowy do wideł i powinno wyskoczyć kilka propozycji 

16967536599838213228090207230642.jpg

1696753705447352915796680907792.jpg

Też mam taki trzonek,ale widły z rynku,były ok ale już się zaczynają wyginać. Będę musiał kupić te złote,no i dokupić drugi komplet dla żony. Trzonek naprawdę solidny

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

jaki to model producent? i szreokość bo nie chcę ścian kuć... i ile wchodzi na max 🤪

dysza od myjni w mieszadle czy oddzielnie?

dysza oddzielnie, max weszło 2102zł pewnie jeszcze ze 30l wejdzie u mnie jest duży spad. Dokładnie wymiarów nie znam, ale szerokości ma mniej niż 1,5m wysokości 1,7m a długości około 3m z agregatem. 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, radekz200 napisał:

eeee a karola coś dzisiaj nie widać, biedny zlapal wczoraj trochę wódki i leży na kacu 😛

Może na kocu 

Ale mnie sen łamie 🥱

Edytowane przez Baks00
Opublikowano

u nas bylo kiedys 4 staszkow s. ani jeden juz nie zostal a za pare lat i nazwisko zniknie.

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Marcin idź no do garażu i zobacz, czy Twojego Zetora czasem...Mietek nie zakopał...bo szwagrowy cały i czysty se stoi😎😉🤭...

a moze temu zetorek zaginal ze go zakopali ??? 😂

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Zakopać w błocie? 

Mieciu szwagier nie da...ten ciągnik w garażu pod kocem stoi...garaż na trzy kłódki zawarty i jeszcze...warta całodobowa...to jego oczko w głowie 🤷...

Opublikowano
Qwazi napisał:

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Zakopać w błocie? 

Mieciu szwagier nie da...ten ciągnik w garażu pod kocem stoi...garaż na trzy kłódki zawarty i jeszcze...warta całodobowa...to jego oczko w głowie 🤷...

a jak by %%%🤔🤭

Opublikowano
Łolek napisał:

8 minut temu, slawek74 napisał:

a jak by %%%🤔🤭

Łony wódki nie pijo 

patrz niżej trza im postawić 🤣🤣🤣🤭

jak z papierosami niektórzy palą tylko ,,cudzesy,, albo francuskie ,,żebrane,, 🤪🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v