Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał:

Bierzesz za 50?

Są Twoje.

Ja tylko pytam, to ile cenisz tego 2812

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
12 minut temu, MonteChristo napisał:

Ja tylko pytam, to ile cenisz tego 2812

Pisałem że jeszcze nie cenię,  ale miło by było gdybym 35 dostał. I tak pieniądze oddam siostrze.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Agrest napisał:

Pisałem że jeszcze nie cenię,  ale miło by było gdybym 35 dostał. I tak pieniądze oddam siostrze.

ja w 2020 3512 97r. 2500 mth poszedł za 32k w stanie idealnym, to może tyle dostaniesz

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Mój nie jest ideałem. Na pierwszych oponach, więc już słabe.

20230118_143039.jpg

ile mth?

Opublikowano
26 minut temu, MonteChristo napisał:

Brat kupił?

Tak, w zeszłym roku 

24 minuty temu, Agrest napisał:

Tak.

O, widzę że nawet dwa będą szukać nowego właściciela, i 174 i 2812??? 

A jakby tak za dwie trzydziestki takiego 2812 zadobyć... Jaki to ma rozstaw kół??? Wewnątrz kół???

Opublikowano

piękna maszyna...

Przed chwilą, Qwazi napisał:

To jest repertuar Miecia🤔. No fajne to to...tylko kolor tych portek jakiś taki...ten...no...a tam

tam z portkami... maja ludzie talenta...

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

piękna maszyna...

tam z portkami... maja ludzie talenta...

To jasne i oczywiste. I wiele jest takich osób. Z różnymi uzdolnieniami i pasjami 

A jakby tak Gregor...w tych portkach...to by była duża rzecz🤔

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

To jasne i oczywiste. I wiele jest takich osób. Z różnymi uzdolnieniami i pasjami 

A jakby tak Gregor...w tych portkach...to by była duża rzecz🤔

portki mogę założyć ale takich butów nie...

Opublikowano
14 minut temu, MonteChristo napisał:

ile mth?

4870 +600 na pierwszym zegarze

14 minut temu, bratrolnika napisał:

Tak, w zeszłym roku 

A jakby tak za dwie trzydziestki takiego 2812 zadobyć... Jaki to ma rozstaw kół??? Wewnątrz kół???

Mieniamy. Dajesz dwie trzydziestki😜

To ciągnik który okopuje się w robocie, zwłaszcza na piasku. Nie ma zwolnić i grzebie się jak kura w gównie

Opublikowano
17 minut temu, bratrolnika napisał:

Tak, w zeszłym roku 

Ciapek go obejdzie tego 2812 w robocie😁 to nie jest dobry pomysł Darku 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał:
19 minut temu, bratrolnika napisał:

Tak, w zeszłym roku 

To ciągnik który okopuje się w robocie, zwłaszcza na piasku. Nie ma zwolnić i grzebie się jak kura w gównie

Darek, Sławek napisał jak jest. Ja bym tego w życiu za 30 nie chciał

Edytowane przez Qwazi
  • Like 2
Opublikowano

Nie no o objechaniu nie ma mowy. Robił jako główny wiele lat, i pierwsze opryski w sadzie i jagodnikach odrabiał. Trzydziestka połowy by tego w tym czasie nie zrobiła. Do tego szybki jak na te czasy w transporcie

Kiedyś za cały dzień ojciec oraz 2ha trzydziestki. Potem 8ha 2812. Różnica kosmos.

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

4870 +600 na pierwszym zegarze

A to nie Marek miał ściągać opony itd ze swojego jak Karol chciał kupować ? A Ty żeś pomyślał że to każdego Fergusona się tyczy i zwolnice wykręciłes :o

5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Złociutki nie mam 

To będzie ta 👇 czy to nowego typu

https://allegro.pl/oferta/kratka-maski-przednia-gorna-ursus-c-385-83305060-12733148094

To jest chyba nowy typ. Tej dużej właśnie nie mogę znaleźć nigdzie, a moja już trochę zmęczona :/

8 minut temu, Łolek napisał:

Dla @Aktywnyrolnik7245to coś takiego 

Screenshot_20230119_213019_com.android.chrome.jpg

Zobaczę jutro w garażu 

Do że skosem miałem 

No właśnie tych nowego typu to wszędzie pełno, nowa nawet nie problem kupić, w ostateczności zostanie przeróbka na nowy typ :)

• Haha 1
Opublikowano
Agrest napisał:

szwagier mój mówi że lgnie na zawołanie 🤪 wójo kiedyś takim jeżdził to jak ruszał a był już starszym człowiekiem to zawsze mu przednie koła odrywały się od ziemi 😀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v