Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

A to masz jakoweś podejrzenia, że łon...mo wincej niż jedną🤔...bo gospodarz luks

Ja znam takiego, co żona żoną, a co kwartał inna kochanka 🤷

Z tego co ja mogę podejrzewać i stwierdzić to to wierny jak pies 

Ale ty go znasz lepiej 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Kurde, na tych wszystkich "spokojnych" wsiach to sytuacji takich tyle, że taki Vega mógłby sobie filmy i nich do końca życia kręcić..... 

Jest dokument na faktach jak ten Sojka bodajże wsią całą trząsł. Sprawa Połaniecka to była ta akcja a film nie pamiętam 

Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

Kurde, na tych wszystkich "spokojnych" wsiach to sytuacji takich tyle, że taki Vega mógłby sobie filmy i nich do końca życia kręcić..... 

Wsi sielska, wsi spokojna🤷...

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Jo,te niedzielne  manewry nie dawne jego dotyczyły 

Co za manewry?

Opublikowano
8 minut temu, Leszy napisał:

Bez problemu.Nawet tak z gatunku telenoweli.

Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

Mietek się nie śmiej. To jest tragedia. Szkoda tych dzieciaków. 

Te jurwy wszystkie to tylko związać i spalić żeby się nie rozprzestrzeniało 

Ba no dzieciaków szkoda. Nie ma u was jakiego mopsu?

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Przeca i tak by Ci się nie pochwalił😉

Mom swoje sposoby...wyczuwam takie rzeczy🤷...a przede wszystkim znam Marka małżonkę. Przy takiej kobiecie to i Mietek by był wierny jak pies🤷😉...

Szkoda, żem w tamtym czasie w inne kierunki latał...może bym teraz pod stołem nie musiał siedzieć 🤔🤭

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ba no dzieciaków szkoda. Nie ma u was jakiego mopsu?

Już za późno, patologiaę przenosi się w genach

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Ale żebyś Ty go teraz zobaczył🙆...Marcin by mu dał najmniej 80 wiosenek...a to rówieśnik mój 🤦

Kto, Ja?No ale wiesz Ja to tak bardziej trzymający byka za rogi jestem a ty masz takiej bardziej filozoficzne podejście do życia coś jak średniowieczni pustelnicy.(Wszystko marność i Błogosławieni cierpiący bo oni dostąpią królestwa niebieskiego)

Opublikowano

Mam taką klientkę to po piątym dzieciaku się podwiązała i spokój 

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Ja Ci nie zarzucam, sam sugerowałeś...no wiesz te kurierki itd🤷

Za prześcieradło żeś nie robił to nie obrażaj pan!

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Kto, Ja?No ale wiesz Ja to tak bardziej trzymający byka za rogi jestem a ty masz takiej bardziej filozoficzne podejście do życia coś jak średniowieczni pustelnicy.(Wszystko marność i Błogosławieni cierpiący bo oni dostąpią królestwa niebieskiego)

No nie no...trochę żeś za daleko z tymi marnościami pojechał...realizm jakiś trzeba też zachować...ale ocenił wygląd byś najlepiej...

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Za prześcieradło żeś nie robił to nie obrażaj pan!

Ło Panie, łobrazić żem nie chciał...

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

No nie no...trochę żeś za daleko z tymi marnościami pojechał...realizm jakiś trzeba też zachować...ale ocenił wygląd byś najlepiej...

Ło Panie, łobrazić żem nie chciał...

No kur....bez problemu.Dawaj kogo rachować?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v