Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

No wy niy ale ini som. To nie jes tak że chowajo 3 futrzoki 5 brojlerów 4 nioski kohuta 10 arów pszynice prze nik i przidzie baba i kupi  i ni mo znacynio sytuacja geopolitycno na świecie

Edytowane przez Ikarus
Opublikowano
15 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Kurna to co mam coś się zacina... i tak se pomyślałem że pora na zmianę... przeglądałem olx i było niedaleko... to na motór i je...jak szaleć to szaleć ..

Wczoraj był pogrzeb jednego takiego co zapomniał że na drodze nie jest sam i w terenie zabudowanym jest 50km na godzinę.30min reanimacji nic nie dało.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Wczoraj był pogrzeb jednego takiego co zapomniał że na drodze nie jest sam i w terenie zabudowanym jest 50km na godzinę.30min reanimacji nic nie dało.

No bywa...ale to moje szaleństwo nie polegało na prędkości jazdy, tylko szybkiej decyzji...

Po za tym....skąd wiesz że to przez szybkość ten wypadek?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Panowie, to aż za łatwo im poszło, takie mam wrażenie 

Przez ten mecz myślałem że żona mnie spakuje....gdzie w nocy śpiewać Italodisco🎶😆

A tak na poważnie dwa pierwsze sety miałem obawy w trzecim nie widziałem radości Włochów i widać było że już im skrzydła podcielismy

Mecz wygrany w dużej mierze przez to że serwis wypalił

No ale opanowanie i spokój naszego trenera🤦-chcial bym coś takiego mieć 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Po co Ci....trener?

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Tobie bardziej by się może słownik przydał...

Nie hce mi się każdego słowa sprawdzać w słowniku. 

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Przez ten mecz myślałem że żona mnie spakuje....gdzie w nocy śpiewać Italodisco🎶😆

A tak na poważnie dwa pierwsze sety miałem obawy w trzecim nie widziałem radości Włochów i widać było że już im skrzydła podcielismy

Mecz wygrany w dużej mierze przez to że serwis wypalił

Pierwsze serwisy Hubera ustawiły mecz.

Dostać na początku dwa asy, przegrywać 4pkt na starcie... piętno w psychice odciśnie

Opublikowano
1 godzinę temu, brodziak81 napisał:

Dałeś sie  upić i wykorzystać? Podstępne te dziewuchy teraz. Uważajcie na siebie chlopy.😂

Sam wiesz jak jest. 

Chłopa nigdy głowa nie boli. 🙋

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

No bywa...ale to moje szaleństwo nie polegało na prędkości jazdy, tylko szybkiej decyzji...

Po za tym....skąd wiesz że to przez szybkość ten wypadek?

Wyprzedzał na skrzyżowaniu i wbił się w Audi skręcające w lewo.Slupek środkowy uszkodził babce z Audi kręgosłup więc raczej 50 czy 60 nie jechał 

Opublikowano

więc raczej 50 czy 60 nie jechał 

Nie lubię takich pomiarów...

Nie bronie nikogo...

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Nie lubię takich pomiarów...

Nie bronie nikogo...

Możesz ich nie lubić ale fakty są jakie są i takie uszkodzenia nie powstają od byle pier......a

Opublikowano
10 minut temu, Luki99 napisał:

Nie hce mi się każdego słowa sprawdzać w słowniku. 

Nie trzeba każdego, wystarczą tylko niektóre...

16 minut temu, Ikarus napisał:

No wy niy ale ini som. To nie jes tak że chowajo 3 futrzoki 5 brojlerów 4 nioski kohuta 10 arów pszynice prze nik i przidzie baba i kupi  i ni mo znacynio sytuacja geopolitycno na świecie

Aż oczy krwawią jak się to czyta... Słuchać może i dobrze i samemu mówić ale czytać...

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Agrest napisał:

Pierwsze serwisy Hubera ustawiły mecz.

Dostać na początku dwa asy, przegrywać 4pkt na starcie... piętno w psychice odciśnie

Dokładnie,jeszcze na swoim terenie

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Możesz ich nie lubić ale fakty są jakie są i takie uszkodzenia nie powstają od byle pier......a

Zobacz krasztesty.

Po za tym, o co Ci chodzi? Bo trochę nie łapie. Motocykle to zło czy co?

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Słuchać może i dobrze i samemu mówić ale czytać...

Oj często i mówią ludzie z bykami... właczają, wziąść, bynajmniej....itd... 

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie trzeba każdego, wystarczą tylko niektóre...

Aż oczy krwawią jak się to czyta... Słuchać może i dobrze i samemu mówić ale czytać...

Też mi źle czytać posty tego Ikarus on nie umie po polsku mówić 🤔😵

Opublikowano (edytowane)

Ikarus troluje... wydaje mu się że to śmieszne...

Dablina pamiętacie... ta sama zabawa.

Opublikowano
Przed chwilą, Luki99 napisał:

Też mi źle czytać posty tego Ikarus on nie umie po polsku mówić 🤔😵

On pisze jedną z najładniejszych gwar, język trochę zbliżony do tego którym się w moich stronach mówi. Tyle, że nie widziałem jeszcze żeby ktoś używał jej w słowie pisanym. 

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Zobacz krasztesty.

Po za tym, o co Ci chodzi? Bo trochę nie łapie. Motocykle to zło czy co?

Oj często i mówią ludzie z bykami... właczają, wziąść, bynajmniej....itd... 

Łe tam, nie o to chodzi.Raczej o to że ludzią kask odcina dopływ tlenu i wydaje im się że są nie śmiertelni.

Opublikowano

Wiesz, tych nieśmiertelnych to moim zdaniem nie brak wszędzie. W innych pojazdach też bywają. 

Nie zawsze winny motocyklista...

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Wiesz, tych nieśmiertelnych to moim zdaniem nie brak wszędzie. W innych pojazdach też bywają. 

Nie zawsze winny motocyklista...

Trzy lata temu chłopak tu z okolic zginął tuż po ty jak kupił kask.Z 10lat po okolicy bez kasku jeździ choć to złe słowo.Jak zarobił mandat to kupił kask.Po tygodniu zaj....w łyżkę koparko-ładowarki.Glowa z kaskiem leżała w rowie osierocił dwoje małych dzieci. Nie sory, cztery lata temu to było.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano

Marcin, w autach też mnóstwo ludzi ginie.

Nie wiem nadal czemu mi piszesz takie przykłady... 

Staram się innym nie zagrażać moja jazdą. A zdarzyło się już kilka razy za jakieś auto mnie nie dostrzegło.

Póki co zrobiłem w tym sezonie ok 5tys kilometrów. Dziś że 120 też przybedzie na liczniku.

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

Tylko telewizor włączyłem i już Lampeduza.Pier.....sie z nimi Ja bym w tydzień problem rozwiązał.No ale przecież humanitaryzm obowiązuje i litość nad uchodźcami 

Tak jak Bosak z Konfederacji też dziś powiedział że szybko by zawinął te lodzie na odpowiedni brzeg skąd przypływają a UE się pierdoli

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v