Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Postawi w blasku księżyca teraz...🤭

I później niektórzy zdziwieni że się wk....jak głupie pytania zadają.Eh.....

Przed chwilą, Warmiak napisał:

Nie wiem. Ja bym dał bydłu. 

A dlaczego?

Opublikowano
27 minut temu, marcin19071980 napisał:

3 dni na słoneczku czyni cuda.

IMG_20230914_143442_288.jpg

Miałeś kiedyś tak że pisał do ciebie po jakaś maszynę rusek i nie chciał przez telefon gadać bo niby nie umie po polsku (a pisze całkiem dobrze) tylko chciał od razu adres i przyjechać? 

Opublikowano
Przed chwilą, superfarmer02 napisał:

Miałeś kiedyś tak że pisał do ciebie po jakaś maszynę rusek i nie chciał przez telefon gadać bo niby nie umie po polsku (a pisze całkiem dobrze) tylko chciał od razu adres i przyjechać? 

Ja prowadzę handel w zasadzie z jednym człowiekiem więc ciężko mi powiedzieć.Na wszelki wypadek pochowaj kury i zamknij gdzieś swoje kobiety.Ale jest to dziwne.

Opublikowano

I tu ciśnie się pytanie - czego pragną kobiety🤣 

Może nie chcą być chowane

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Warmiak napisał:

Pytanie nie jest głupie. Głupie jest trzymanie tego tak długo na słońcu. 

Jeszcze miesiąc bendą stały do przymrozków aż się zorientujesz po co..To jest właśnie to o czym w książkach i poradnikach nie piszą a wynika z praktyki.Oj Warmiak Warmiak,daleka droga przed tobą a na niej same wyboje widzę.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
superfarmer02 napisał:

27 minut temu, marcin19071980 napisał:

3 dni na słoneczku czyni cuda.

nie klikaj w żadne linki co Ci wysyła a adres podaj wies i kod pocztowy

nie godz się na jakieś przelewy na telefon bliki sriki itp

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Masz jego numer telefonu?

Opublikowano
9 minut temu, wojtal24 napisał:

Nic mu nie będę wysyłał, ma numer jak mu będzie zależało to się jakoś skontaktuje 

15 minut temu, marcin19071980 napisał:

Jeszcze miesiąc bendą stały do przymrozków aż się zorientujesz po co..To jest właśnie to o czym w książkach i poradnikach nie piszą a wynika z praktyki.Oj Warmiak Warmiak,daleka droga przed tobą a na niej same wyboje widzę.

Tak z ciekawości czemu? 

2 minuty temu, Qwazi napisał:

Masz jego numer telefonu?

Może będę miał a co? 

Opublikowano (edytowane)

Idę w bób i o tym czytam. Ziemniak tylko na własne potrzeby, choć w tym roku cena jest b.dobra to na przestrzeni lat różnie bywało. Bób zawsze trzymał cenę jest łatwy w uprawie i nie ma problemu że zbytem. Zielony ziemniak zawiera solaninę, a bimbru pędził nie będę jeśli o to Ci chodzi. 

Edytowane przez Warmiak
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, wojtal24 napisał:

Takie coś to już na kilometr wyczuwam. Nie ma dnia żebym takiej wiadomości nie dostał

"Ok, biorę, ale chciałbym przyjść jutro, ale jestem obecnie zajęty pracą, wyślę faktora FEDEX do twojego domu, aby przekazać ci pieniądze w gotówce i odebrać przedmiot."

1 minutę temu, Warmiak napisał:

Idę w bób i o tym czytam. Ziemniak tylko na własne potrzeby, choć w tym roku cena jest b.dobra to na przestrzeni lat różnie bywało. Bób zawsze trzymał cenę jest łatwy w uprawia i nie ma problemu że zbytem. Zielony ziemniak zawiera solaninę, a bimbru robił nie będę jeśli o to Ci chodzi. 

Idź w ziemniaki, wiesz jaki pieniądz na tym jest w tym roku? Lepiej jak na bobie 

Opublikowano
1 minutę temu, Warmiak napisał:

Idę w bób i o tym czytam. Ziemniak tylko na własne potrzeby, choć w tym roku cena jest b.dobra to na przestrzeni lat różnie bywało. Bób zawsze trzymał cenę jest łatwy w uprawia i nie ma problemu że zbytem. Zielony ziemniak zawiera solaninę, a bimbru robił nie będę jeśli o to Ci chodzi. 

Nadal zimno.Ale pomyśl na spokojnie.

Opublikowano
22 minuty temu, marcin19071980 napisał:

To ma być jakaś naturalna zaprawa? W sumie ziemniaki tak się bronią przed szkodnikami i zjedzeniem..

Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

To ma być jakaś naturalna zaprawa? W sumie ziemniaki tak się bronią przed szkodnikami i zjedzeniem..

No No kombinuj, idzie dobrze.

12 minut temu, superfarmer02 napisał:

Takie coś to już na kilometr wyczuwam. Nie ma dnia żebym takiej wiadomości nie dostał

"Ok, biorę, ale chciałbym przyjść jutro, ale jestem obecnie zajęty pracą, wyślę faktora FEDEX do twojego domu, aby przekazać ci pieniądze w gotówce i odebrać przedmiot."

Idź w ziemniaki, wiesz jaki pieniądz na tym jest w tym roku? Lepiej jak na bobie 

Przeczytaj PRIV

Opublikowano
3 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

O to to to.... tak było, tak właśnie...

Cześć

Opublikowano
26 minut temu, Leszy napisał:

@Aktywnyrolnik7245 widzisz? Jak prosto o taką swatkę?😉

Z taką opaloną to zawsze łatwiej na jaki szaber iść, ni hu hu jej nikt po ciemku na polu nie wypatrzy 

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Kryminalne zagadki agrofoto

Trzeba założyć jaki forumowy wydział W-11 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Ty się nie śmiej tylko szykuj przemówienie na wyborczy wiec. Z mieciem Zara ustawimy spotkanie będzie konfrontacja i sukces wyborczy 

11 minut temu, RoadRunner2 napisał:

Cześć

Cześć 🙋🧅

Opublikowano
14 minut temu, bratrolnika napisał:
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Eee tam...tanią techniką trza zadziałać...nie dorabiajta do tego nie wiadomo czego🤷...

Opublikowano
14 minut temu, bratrolnika napisał:

Z taką opaloną to zawsze łatwiej na jaki szaber iść, ni hu hu jej nikt po ciemku na polu nie wypatrzy 

Lepiej nie bo Maniek nam się ujawni 

pobrane (5).jpeg

8 minut temu, superfarmer02 napisał:

Ty się nie śmiej tylko szykuj przemówienie na wyborczy wiec. Z mieciem Zara ustawimy spotkanie będzie konfrontacja i sukces wyborczy 

Cześć 🙋🧅

Kurła lać wodę to ja mogę i z marszu a nie jak Ewka z agrouni co to teraz startuje z ostatniego miejsca na liście po z siedleckiego co sama nie wie kim jest 😁

• Haha 2
Opublikowano
48 minut temu, marcin19071980 napisał:

No No kombinuj, idzie dobrze.

O ziemniakach wiem tyle co "aktywny" o kobietach. Będziesz to sądził, czy dziki truł? Pojęcia nie mam. 

• Haha 4
Opublikowano
7 minut temu, Leszy napisał:

O ziemniakach wiem tyle co "aktywny" o kobietach. Będziesz to sądził, czy dziki truł? Pojęcia nie mam. 

No pewnie że sadził chyba widać że to w skrzynkach jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v