Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, bratrolnika napisał:

Ja to się bujnałem po okolicznych wioskach, z 70km nakręcone. 

Widziałeś pierwszą generację MT-09??? Co powiesz???

Darek do którego roku 1 generacja? Te nowsze to... takie zadziorne...

Czemu pytasz, myślisz nad zmianą?

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki jak kobieta jest wkurzona i mówię że to już koniec i gadać nie chce , to jeszcze jest szansa że się odmieni 🤔 , pytam bo macie większe doświadczenie

pewnie że tak ,

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki jak kobieta jest wkurzona i mówię że to już koniec i gadać nie chce , to jeszcze jest szansa że się odmieni 🤔 , pytam bo macie większe doświadczenie

To zależy... od kobiety i jej charakteru...

Swoją drogą, to naprawdę jestem ciekaw, co żeś odjebał że taka sytuacja... parę dni temu pierścionek i wynajem mieszkania... dziś koniec... szybki jesteś....

Opublikowano

No i łąka będzie na okrojonymi gnoju

I tak się zastanawiam

Jak to zrobić 

Może zrezygnować z obornika. Po rżysku rozsiać wapno, talerzówka, orka, nawozy I siew 

Pole mokre to wiosną wejść będzie trudno 

Ph raczej leży 

W tamtym roku poszło wapno ale to kropla w morzu 

Opublikowano
6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Pewnie, że tak. Daj na przeczekanie. Powiedz o co ci chodzi, ona zacznie pierdolcować, jak ma coś w głowie przemyśli i może coś zatrybi, albo i nie. Kobieta to nie człowiek. One nie myślą ani racjonalnie, ani logicznie.

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Tobie jest psycholog potrzebny na cito 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

To zależy... od kobiety i jej charakteru...

Swoją drogą, to naprawdę jestem ciekaw, co żeś odjebał że taka sytuacja... parę dni temu pierścionek i wynajem mieszkania... dziś koniec... szybki jesteś....

Nic nie zrobiłem,, sama tak mnie potraktowała

Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał:

No i wychodzi na to że będzie siana trawa po kukurydzy 

Trzeba zakupić jakie nasiona trawy w sklepie sąsiada 

Mnie to te trawy już się nie podobają 

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Pewnie, że tak. Daj na przeczekanie. Powiedz o co ci chodzi, ona zacznie pierdolcować, jak ma coś w głowie przemyśli i może coś zatrybi, albo i nie. Kobieta to nie człowiek. One nie myślą ani racjonalnie, ani logicznie.

Właśnie tak myślę dać jej czasu

3 minuty temu, Łolek napisał:

Tobie jest psycholog potrzebny na cito 

Dlaczego , Marek 🤕

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Następny znawca kobiecej psychiki 

Niech on się zacznie zachowywać jak dorosły facet to problemy same znikną 

• Like 2
Opublikowano

@Aktywnyrolnik7245 podejdź ją psychologicznie. Podpytaj czy jej było źle z Tobą,czy jej odpowiadałeś jako facet, jak wyobrażała sobie życie z Tobą w przyszłości. Wtedy będzie musiała odpowiedzieć na któreś z pytań(najlepiej na wszystkie). Ale jeżeli Tobie na niej zależy to zaryzykuj i postaw wszystko na jedną kartę. Jedź do niej z bukietem róż, i obiecaj jej wielkie góry. Jak się złamie to już jakoś będziesz dążył do tego abyście byli szczęśliwi.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Właśnie tak myślę dać jej czasu

Dlaczego , Marek 🤕

Bo za przeproszeniem pier**lisz już tak że naprawdę potrzebujesz specjalisty, zachowuj się jak dorosły odpowiedzialny facet, a nie jak dziecko bo może ona chce wsparcia a nie smarkacza któremu trzeba za rączkę prowadzić

A jeśli nas wkręcasz to nie jest już śmieszne 

Opublikowano
5 minut temu, Belaruss820 napisał:

@Aktywnyrolnik7245 podejdź ją psychologicznie. Podpytaj czy jej było źle z Tobą,czy jej odpowiadałeś jako facet, jak wyobrażała sobie życie z Tobą w przyszłości. Wtedy będzie musiała odpowiedzieć na któreś z pytań(najlepiej na wszystkie). Ale jeżeli Tobie na niej zależy to zaryzykuj i postaw wszystko na jedną kartę. Jedź do niej z bukietem róż, i obiecaj jej wielkie góry. Jak się złamie to już jakoś będziesz dążył do tego abyście byli szczęśliwi.

Próbowałem , nie ma szans żeby pogadać. Przynajmniej narazie 

5 minut temu, Łolek napisał:

Bo za przeproszeniem pier**lisz już tak że naprawdę potrzebujesz specjalisty, zachowuj się jak dorosły odpowiedzialny facet, a nie jak dziecko bo może ona chce wsparcia a nie smarkacza któremu trzeba za rączkę prowadzić

A jeśli nas wkręcasz to nie jest już śmieszne 

Nie wkręcam!!! 

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Jakie i czemu

Miałem różne mieszanki ,życica,kupkowka,tymotka i kończyna biała -to jedyne poletko które jeszcze jest.

Jak i kończyny tak i  trawy wygryzła lucerna.

Czemu?Wiesz dobrze jak to jest podczas suszy

Opublikowano
17 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

pytam bo macie większe doświadczenie

dzięki za docenienie , jak nie widać efektów po tylu latach razem i nie masz do tej pory dla niej nic poważniejszego do zaoferowania i niczego się nie dorobiłeś by było wam razem dobrze to faktycznie szkoda jej czasu , wychodze z tego założenia i w swoich relacjach i się nie angażuję bo nie mam z czym startować ani materialnie ani osobowościowo

z biednego domu i niepoukładany więc do skreślenia przez kobiety

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Następny znawca kobiecej psychiki 

Niech on się zacznie zachowywać jak dorosły facet to problemy same znikną 

Wiec powinien ją odpuścić już dawno

Opublikowano (edytowane)

Już pisałem nie raz z pierwszą nigdy nie wychodzi bo ona pierwsza a może ty pierwszy a w życiu iazdy chce spróbować czegoś innego nie na pierwszym skończyć bo ciekawość to pierwszy stopień do piekła taka natura ludzi ,no chyba że ktoś forsą trzaska na lewo i prawo to co innego.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Próbowałem , nie ma szans żeby pogadać. Przynajmniej narazie 

Nie wkręcam!!! 

A czy ty wiesz czego chcesz od życia czy co dalej z życiem swym chcesz robić 

Opublikowano
13 minut temu, Baks00 napisał:

Miałem różne mieszanki ,życica,kupkowka,tymotka i kończyna biała -to jedyne poletko które jeszcze jest.

Jak i kończyny tak i  trawy wygryzła lucerna.

Czemu?Wiesz dobrze jak to jest podczas suszy

Przy wypasie lucerna się nie sprawdza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v