Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

To już lepiej jakby mu rękę urwało 

To taką babcie 

https://m.olx.pl/d/oferta/sprzedam-ursusa-c385-CID757-IDSuDLH.html

3 minuty temu, DANDYS napisał:

no zobacz co ten Marcin wstawił , i jeszcze sam kupił to samo co 60 a tego poucza żeby coś lepszego

Bo innym doradzam zgodnie z obowiązującymi trendami , a sam kupuje co mi się podoba 😉

Oj taki zetor z przodem to nie to samo co 60 

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

To już lepszy jest ten ltz ab60

No przecież nie pomyślałem inaczej

Przed chwilą, DANDYS napisał:

Ta i dalej zero komfortu

Gdzie zero komfortu ? Jak będe chciał komfort to kupię sobie luksusowy samochód

Opublikowano
8 minut temu, DANDYS napisał:

no zobacz co ten Marcin wstawił , i jeszcze sam kupił to samo co 60 a tego poucza żeby coś lepszego

A no to fakt. 

6 minut temu, DANDYS napisał:

i sprzęgła coś nie mogę do regulować fajnie bierze tak 3/4konca a jak chcę na połsprzegle zwolnić to przypali

Słoneczko masz czy stary typ ? 

Opublikowano
17 minut temu, szymon09875 napisał:

To nie chce... Chyba że by ją podtruwac 🤣

Co ?

To już Twoja sprawa abym ja ten las dostał 

1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Ochładza się już 0.2°

0.0 na terenie pięknej i malowniczej kurpiowszczyzny 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

no nie wiem gdzie spędzasz więcej czasu w aucie czy w traktorze

W ciągniku jestem w pracy to nie potrzebuje wygód 

Opublikowano
szymon09875 napisał:

6 minut temu, DANDYS napisał: i sprzęgła coś nie mogę do regulować fajnie bierze tak 3/4konca a jak chcę na połsprzegle zwolnić to przypali Słoneczko masz czy stary typ ?

stary po wymianie docisku tarczy i lizniety zamach

Opublikowano
20 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Teraz 60 sprzedaż za dobrą kase , pomyśl nad czymś innym 

Głupio to zabrzmi ale nie chciał bym go sprzedawać. Prędzej którąś c330 ale tą co bym chciał sprzedać ojciec nie chce bo pierwszy ciegniki itp. a ta która ojciec by chciał sprzedać jak nie chce bo się na niej uczyłem jeździć i dopóki nie było 60 najwięcej ja robiłem🙈 

19 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jałówka cię kopła? 25 tys za 3 konie więcej? 

Opublikowano

A UJ z taka robotą.

Błoto .

Człowiek tym chodzeniem gorzej się zmęczy jak robotą 

IMG_20230119_102913.jpg

1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

Głupio to zabrzmi ale nie chciał bym go sprzedawać. Prędzej którąś c330 ale tą co bym chciał sprzedać ojciec nie chce bo pierwszy ciegniki itp. a ta która ojciec by chciał sprzedać jak nie chce bo się na niej uczyłem jeździć i dopóki nie było 60 najwięcej ja robiłem🙈 

https://m.olx.pl/d/oferta/mtz-82-mtz-belarus-CID757-IDSDzsp.html 

😁

Opublikowano
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Z takim sentymentalnym podejściem to niczego nie sprzedasz...

Opublikowano

Zostaw sentymenty i sprzedawaj te 30 to się uczyłeś 

@DANDYS jak się postrasz to jeszcze kasy nabierzesz 😉

https://m.olx.pl/d/oferta/ciagnik-ursus-1002-CID757-IDSHubp.html

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zostaw sentymenty i sprzedawaj te 30 to się uczyłeś 

@DANDYS jak się postrasz to jeszcze kasy nabierzesz 😉

https://m.olx.pl/d/oferta/ciagnik-ursus-1002-CID757-IDSHubp.html

no gdzie mój ciagniczek sprzedam , kupiłem go w technikum , i to jeszcze ojciec musiał mi brać kredyt na niego 😀dożywocie raczej ma ,

Opublikowano
szymon09875 napisał:

4 minuty temu, DANDYS napisał:

stary po wymianie docisku tarczy i lizniety zamach

A przy ustawieniu łapek wziąłeś pod uwagę że docisk stoczony? 

tam tylko te śrubki 3 sie reguluje nie ? trzeba by było jeszcze je wykręcić? , no i te 3sruby co trzymają łapki to mają być dokręcone i popuszczone chyba o pół obrotu , i przerwa pomiędzy główkami a łożyskiem 3mm

docisk nowy ,korusa ,

tarcza ursusa

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Co masz na myśli? Dziadem boisz się zostać? 🤔🙄

Dziadem to już jestem. 

@Qwazi Miałem parę spraw do załatwienia, wdepnąłem do starostwa i przekroczyłem czeluści piekieł zwane inaczej biurem powiatowym ARiMR. Jak mi odpowiedzieli ws tego drobiu - "na razie niech pan czeka, 3 miesiące są na realizację, coś przebąkują już żeby wszystkich tym nie obejmować". Ale wszystkie te kobity tam twierdzą, że jakby to wprowadzili to będzie burdel do potęgi. Jakby to weszło to od razu by się było pod "patronatem" weterynarii. To mówię, że wszystkim kurom chyba łby pourzynać, na co jedna, zajmująca się zwierzyną, odpowiedziała ze śmiertelną powagą - "no chyba tak...".

Śnieg sypie, ruch można powiedzieć, że stanął prawie w miejscu. 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Ładowacz ma,to wy*bany przód 🤭

Przeczytaj opis 😁, cena bez tur taki szczegół na samym końcu

Edytowane przez MonteChristo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v