Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Chyba tych starych bogatych dziadków wykańcza 

Płytki kładzie i to nie jak nasi murarze. Ta leci od góry do dołu, gładzie, malowania 

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie wiem, nie miałem nigdy.

Ja już pozbierał u siebie, nie potrzeba mi.

A chciałem dobrze...

Opublikowano
13 minut temu, kizak napisał:

Mówię o dwudziestym pierwszym wieku .  Chopie  [mówię o Nim] ,jak teraz nie dogadujecie się to może i lepiej to skończyć  . Czasem warto poczekać dwa lata niż wyć przez cale życie  . No weż ciężar z 50 kilo na plecy i ile nałazisz . Czasem lepiej bez tych 50 kg podreptać ,a w przyszłości znajdziesz 10 ,lub to ona twoje będzie z radością nieść . A tak na przyszłośc ,nie angażuj się w związek na 100 procent ,tylko zostaw sobie marginesik ,by z tego związku tam wyjśc i z boku na to popatrzeć ,a w razie ,,cześc'' ,masz łatwiej .   Wiąząc się z dziewczyną pomyśl o tym ,że jesteś u rodziny z dziesięc lat póżniej ,z dziećmi , czy naprawdę z radością na to będziesz patrzył , lub czy nie będziesz wiedział co ze sobą zrobić . Wielu rzeczy nie przewidzisz ,ale czy warto od razu się  ,,topić''

Jak mawioł ks. Tischner Być zniewolonym zawsze- być samotnym

Wiycie co to jest nic?

Piotrze wiycie?

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Bolek?

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Bolesława??? 

52 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Podobają mi się one. Szkoda, że cena przy usłudze odstrasza, póki ma kto zbierać to będzie relikt przeszłości. No i za bardzo tym nie pozarobkuje się na kawałkach 20-50m długich... Też będę, prawdopodobnie jutro na takim jeździł... Znajomy mi nieco szyki pokrzyżował... Ale ogarnie się.

To zwrotne jak kopaczka elewatorowa, nie tak jak anka że 15m poprzeczniaka potrzeba 

Opublikowano

Jak na sianie prosto w ściernisko pod kultywator, w syf, to zadziwiająco dobre.

20230910_185529.jpg

26 minut temu, Ikarus napisał:

Jak mawioł ks. Tischner Być zniewolonym zawsze- być samotnym

Wiycie co to jest nic?

Piotrze wiycie?

Nie, ja nigdy nie żartuję i nie bawię się w zgadywanki.

Opublikowano
48 minut temu, gregor1284 napisał:

Mało wiesz galan. Widziałem nie raz jak kobieta przy betoniarce czy w taczkach zasuwała. Jest niedaleko kobieta co wykończenia po ludziach robi. Bardziej męskie od tych rurkowców

Mam sąsiadów,spadochroniarze miastowi-dobrzy ludzie 

Ona kładzie płytki on podaje ....

Miałem kiedys wesele i on zaoferował że da bydłu jeść na wieczór. ...🤦😅

Przez 2 dni aby chodziłem podgarnialem proporcje co dał ten sąsiad😆

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Mało wiesz galan. Widziałem nie raz jak kobieta przy betoniarce czy w taczkach zasuwała. Jest niedaleko kobieta co wykończenia po ludziach robi. Bardziej męskie od tych rurkowców

Jo tys teros w rurkach paradujym bo inych nie kupis, i nawet prziwykłek . Tako moda to ceba sie zastosować kruca mać

Opublikowano
11 minut temu, Baks00 napisał:

Mam sąsiadów,spadochroniarze miastowi-dobrzy ludzie 

Ona kładzie płytki on podaje ....

Miałem kiedys wesele i on zaoferował że da bydłu jeść na wieczór. ...🤦😅

Przez 2 dni aby chodziłem podgarnialem proporcje co dał ten sąsiad😆

Dobry człowiek 

Opublikowano

@bratrolnika wycieczka jak?

Kurna prawie 240 kilometrów zrobione... fajna pogoda na motocykl.

Się mie podobało... tylko można było jeszcze z godzinkę wcześniej zacząć... trochę czasu później mało by zerknąć na wszystko...

Opublikowano
2 minuty temu, Ikarus napisał:

Jo tys teros w rurkach paradujym bo inych nie kupis, i nawet prziwykłek . Tako moda to ceba sie zastosować kruca mać

Jak w kalesonach 

Chociaż kalesony w jajka nie uwierają 

Opublikowano
3 minuty temu, Ikarus napisał:

Łorawiok nie nudzi ci się robienie debila z siebie?

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

@bratrolnika wycieczka jak?

Kurna prawie 240 kilometrów zrobione... fajna pogoda na motocykl.

Się mie podobało... tylko można było jeszcze z godzinkę wcześniej zacząć... trochę czasu później mało by zerknąć na wszystko...

Ja to się bujnałem po okolicznych wioskach, z 70km nakręcone. 

Widziałeś pierwszą generację MT-09??? Co powiesz???

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja się nigdy nie śmieję bo nie mam z czego.

A Ryśka chlapaki do Volvo widziałeś?

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Widziałeś pierwszą generację MT-09??? Co powiesz???

Nie.. popacze później..

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

A Ryśka chlapaki do Volvo widziałeś?

Widziałem i nie wiem co w nich dziwnego bądź śmiesznego.

7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Łorawiok nie nudzi ci się robienie debila z siebie?

Nie wiem czemu on się do mnie tak przylepił...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Widziałem i nie wiem co w nich dziwnego bądź śmiesznego.

Nie wiem czemu on się do mnie tak przylepił...

Wydaje mu się że robi sobie... no żarty z Ciebie..

Większość widzi trolla, Ty z zasady odpowiadasz, to ciągnie pisanie...

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v