Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

jak co to zaoralem dzierżawę kolejną... z 1.34 zrobił się ok2.4js bardzo ładny kawałek 😀

Ech, ty się rozwijasz a ja zwijam. Ubyło mi 0,29ha

2 minuty temu, bratrolnika napisał:

A masz tam pod tym stołem chociaż jaki męski kącik???

On chyba do kompani reprezentacyjnej przeznaczony, tak mi się wydaje 

Ma tylko wyglądać?🤭😜

Opublikowano

No kurna, ale zapierdziel... niczym u Ryśka przy zamykaniu bramy..

Trochę zerkałem, ale może skrót ktoś da?

o ten zwięźle..Kwasi wiesz może co dziś na tapecie?

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

A masz tam pod tym stołem chociaż jaki męski kącik???

Czasami...wszystko zależy od...niewieściej łaskawości...a jak wiadomo...na ostrym koniu ona jeździ 🤭...

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Ubyło mi 0,29ha

Ukradli? Dasz radę funkcjonować bez tego?.…

Może by jakaś zbiórka.,.?

Opublikowano
18 minut temu, Popier96 napisał:

Jacuś, święto kapusty w charsznicy. Cza się szykować.

nigdy nie bylem -kapuste mam w ogrodku a kiszona to tylko w bigosie uznaje.. 

9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie mam żony ani dziewczyny więc nie mam takich dylematów... 

Idę spać... 

lo ty porze ??  a dobranocka sie skonczyla.

11 minut temu, Leszy napisał:

Skąd takie pomysły? 

jak sie za mlodu wycwiczy z kamieniami ??

u nas tak sie mowi na takich, co uczyc im sie nie chce.

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Ukradli? Dasz radę funkcjonować bez tego?.…

Może by jakaś zbiórka.,.?

Oooo, założysz? 50% Twoje🤣

Zapłacili, ale gospodarka się zwija jak powierzchnia maleje

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Oooo, założysz? 50% Twoje🤣

Nie kuś.....

3 minuty temu, jacus napisał:

nigdy nie bylem -kapuste mam w ogrodku a kiszona to tylko w bigosie uznaje.. 

Ale masz, świętować możesz... no chyba że czekasz na autokar i darmowy przewóz...

Opublikowano
53 minuty temu, Agrest napisał:

To jakiś odwrócony schemat?

Chyba szybciej złotówka poróżni jak 100 tysięcy pogodzi. 

Chyba że w politykę idziemy to wówczas się zgadza

Mogą się nie odzywać i na siebie nie patrzeć ale u notariusza te pół godziny wytrzymają ze sobą w zgodzie. 

Opublikowano

Tylko droga do notariusza cierniami usłana jak zgody brak.

Ale jakby jaki kurpiok mediator pogadał...

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Mogą się nie odzywać i na siebie nie patrzeć ale u notariusza te pół godziny wytrzymają ze sobą w zgodzie. 

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Dychę mom🤗🤭...

No weś.. stać Cię nac12.5.… to w słusznym celu...

Opublikowano

Jedź Ty do tych zabadylonych winogron... tu i tak nic nie osiągniesz... 

12 minut temu, Qwazi napisał:

Zapytam żony...może pozwoli dołożyć...te 2,50🤭...

IMG_20230909_201613_854.jpg

Oki... pamiętaj... słuszny cel... 

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Tak będzie rolnictwo w Polsce , będzie musiało się dostosować do norm zaś Ukraina będzie przodownikiem . W każdej dziedzinie .

Mechanizacja zbioru ziemniaków to przyszłość w wielu gospodarstwach. Na nagraniu przyczepa wyposażona w specjalistyczny podajnik oraz linia do sortowania. Jak Wam się podoba?

https://www.facebook.com/watch?v=1006306854018591

Te kartofle tyle razy poobijane...Jak to się kur...przechowa teraz🙆‍♂️?

Opublikowano (edytowane)

To na markety ludzie od razu zjadają i powiedzą jakie smaczne , ładne wszystkie równe nie takie pod kopaczki .

To przyszłość rolnictwa .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
12 minut temu, galan99 napisał:

Tak będzie rolnictwo w Polsce , będzie musiało się dostosować do norm zaś Ukraina będzie przodownikiem . W każdej dziedzinie .

Mechanizacja zbioru ziemniaków to przyszłość w wielu gospodarstwach. Na nagraniu przyczepa wyposażona w specjalistyczny podajnik oraz linia do sortowania. Jak Wam się podoba?

https://www.facebook.com/watch?v=1006306854018591

Wiele takie coś? 

Opublikowano (edytowane)

Muj kolega pracował w Anglii to tam budynek na gosienicach jeździł po polach i tylko podjeżdżał pod drogę i gotowe zapakowane na paletach prosto na ciężarówkę.A w tym budynku z 40 osób pracowało.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Muj kolega pracował w Anglii to tam budynek na gosienicach jeździł po polach i tylko podjeżdżał pod drogę i gotowe zapakowane na paletach prosto na ciężarówkę.A w tym budynku z 40 osób pracowało.

Oooo.

Nigdy nie słyszałem o takim czymś... ciekawy pojazd...

Opublikowano
42 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Nie kuś.....

Ale masz, świętować możesz... no chyba że czekasz na autokar i darmowy przewóz...

na jutro mam inne plany-zoo w miescie udz 😂..

ja w kieleckie to rzadko jezdze...w szkole mialem kolegow z tamtad i to i wystarczy 😂. pociong tam jedzie..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v