Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Łolek napisał:

1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

Pracuje za leżenie mi nie płacą

w kierunku Lwówka jak leciałeś na Żychlin Bedlno Mlogoszyn ?

ale to cenią czy w tych pieniądzach są jakieś transakcje ?

Nie na Kiernozie Lowicz 

to ja w drugą stronę

Opublikowano
9 godzin temu, Qwazi napisał:

Aj tam ...okryć czy odkryć...żadna różnica 🤷...

pokryć

21 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Niemiecki też miałem, ale z tego to pamiętam tylko jak się przedstawić, i to ledwo...

tak jak @witejus pisze, więcej się człowiek z Czterech pancernych nauczył, jak w szkole

11 minut temu, gregor1284 napisał:

Pjoter to po niemiecku też Pjoter?

Pjoter to po niemiecku też Pjoter?

her Pioter😉

Opublikowano
2 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Tylko 8% pól w mojej gminie zajmują zboża a reszta to kapustą i ziemniaki podobnie jest w ościennych.

No u was to tam jest Zagłębie kapuściano ziemniaczane

Opublikowano

Jak tam chłopaki jeszcze jakiegoś pługa żeście mi wybrali przez noc 🤔

Kurła obrączki ślubne złote od 2 tys w zwyż , najgorzej jak pani wybierze jakieś za 6 🤕

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Peter co na uja na meter 😂

A Mietek po niemiecku to Gregor 🙆

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kurła obrączki ślubne złote od 2 tys w zwyż , najgorzej jak pani wybierze jakieś za 6 🤕

Pług jest, tylko z szerokoścą orczyka problem...nie wiadomo ile mierzysz w pasie, żebyś się postronkami nie poobcierał😱...

• Haha 2
Opublikowano
14 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dorzucisz do puli Zetora za 20 i na obrączki i suknie może starczy. Obrączka 2 tysiące a ten chciał pług za 3 kupić 

13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A Mietek po niemiecku to Gregor 🙆

A po gruzińsku?

Opublikowano

Mietek, to jest coś dla Ciebie...póki ta chwila słabości człowiekowi nie minie...idealne dla Twojego dziadowskiego image

😉...https://www.facebook.com/marketplace/item/822985682546285/

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Zgodnych ciał i chętnych serc

Ototo 👍...

Opublikowano
8 godzin temu, Desperado napisał:

Raczej małą szantażystką, albo się uczysz, albo albo się rozejdziem.   :P

Trochę subtelności mój drogi. Śniadanko czy obiadek i zadowolony z życia że mnie ma. Chleb orkiszowy swojska kiełbaska cebulką cukrowa pomidor i papryką. Masło tylko ze sklepu. Jak chce iść sobie droga wolna

IMG_20230824_084409.jpg

26 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ciekawe ile za pierścionek zaręczynowy zaplaciles

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Ale i uczeń też pojętny i chętny...inaczej też by nic z tego nie wyszło...do tanga trzeba dwojga 

Dzień dobry. 19°

Urabiam się już tyle lat i dalej do miasta nie chce może na starość.

5 godzin temu, Krzysztof81 napisał:

A to ktoś kupuje po tyle? U mnie na skupie owies 600, pszenica 750, żyto 580, pszenżyto 640, wszystko netto. To kto zapłaci 1400 za pszenice?

Dla kur ludzie brali parę worków. Szukałam na siew nowego pszenżyta to nie ma co kupić 

3 godziny temu, wojtal24 napisał:

Pracuje za leżenie mi nie płacą

w kierunku Lwówka jak leciałeś na Żychlin Bedlno Mlogoszyn ?

ale to cenią czy w tych pieniądzach są jakieś transakcje ?

Coś tam kupowali ale słabo. Negocjować nie było jak

Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Mietek, to jest coś dla Ciebie...póki ta chwila słabości człowiekowi nie minie...idealne dla Twojego dziadowskiego image

Ototo 👍...

Bida. Tylko na czarny chleb i czarną kawę zostaje 

6 minut temu, slawek74 napisał:

u cygana kup taniej będzie 🤭

Włosi też tanio mają, mój znajomy pan Wasyl np 

Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał:

To ten co Drużyna A nim jeździła

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, malaczarna napisał:

Urabiam się już tyle lat i dalej do miasta nie chce może na starość.

A co w tym mieście takiego dobrego🤷...spaliny, tłok, po schodach trzeba dużo chodzić...jak do synusia pojadę i mam na trzecie piętro wejść to se myślę, ile pożytecznych rzeczy bym zrobił zużywając tą energię, co do tej wspinaczki potrzebna

9 minut temu, gregor1284 napisał:

Bida. Tylko na czarny chleb i czarną kawę zostaje 

Eeee...nie tak strasznie...gdybyś tak wykorzystał kilka podpisów, z tych wczoraj zdobytych, to...może by się uciułało😉...

2 minuty temu, witejus napisał:

To ten co Drużyna A nim jeździła

Miecio miałby prestiż...podpisy by same przychodziły🤷...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
17 minut temu, malaczarna napisał:

Trochę subtelności mój drogi. Śniadanko czy obiadek i zadowolony z życia że mnie ma. Chleb orkiszowy swojska kiełbaska cebulką cukrowa pomidor i papryką. Masło tylko ze sklepu. Jak chce iść sobie droga wolna

IMG_20230824_084409.jpg

Ciekawe ile za pierścionek zaręczynowy zaplaciles

Świnka była swoja czy pułtusza z ubojni?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v