Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

Zazdroszczę ci werwy.

Pafnucy to prawdziwy kozak.

Grafik napięty....

Opublikowano
8 godzin temu, 6465 napisał:

A już upatrzyła,mojej siostry sąsiad sprzedaje. Dam kasę to pojedzie i kupi.

I problem z głowy. 

A jak co ebnie to masz czyste sumienie i wtedy możesz małżonce powiedzieć:"CHCIAŁAŚ KOLOR TO PCHAJ KOLOR".😁

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, bratrolnika napisał:

E tam, na weselicho trzeba się powoli szykować 

Też dziś miała moja zaproszenie na wesele. Ale właśnie dlatego że miała tylko ona z osobą towarzyszącą to nie poszedłem. A poza tym nie toleruje pana młodego którego znam 11 lat... 

Edytowane przez szymon09875
  • Like 1
Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

6 minut temu, slawek74 napisał:

ju zwieziona...

Tera to....

a,jutro nie ma 🤔

Pafnucy12 napisał:

9 minut temu, 6465 napisał:

Zazdroszczę ci werwy.

Pafnucy to prawdziwy kozak.

Grafik napięty....

Jak baranie jaja 🤔🤭🤦‍♂️

Opublikowano
25 minut temu, Qwazi napisał:

Debeściak...dawno to pisałem...

No weśta...:$

Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Też dziś miała moja zaproszenie na wesele. Ale właśnie dlatego że miała tylko ona z osobą towarzyszącą to nie poszedłem. A poza tym nie toleruje pana młodego którego znam 11 lat... 

Mógłbyś mu huknąć w kły?

Opublikowano

Taki urok bycia drewnianym... 

Choć ostatnio w "jedzie pociąg z daleka" brałem udział😁

Niech Ci się nie spodoba I w kolejarza nie baw się, bo dzieci będą w klatce Cię odwiedzać😁😜

Opublikowano
15 minut temu, gregor1284 napisał:

Pojedynczo wyłap 😉 jeden wodki nie chce pic na weselu, no to to jeszcze zrozumiem. Drugi tanczyc nie chce. Ehh chlopy chlopy

@Aktywnyrolnik7245

FB_IMG_1691858811282.jpg

ooooo...i kto tu...aj nie powiem co 😣🤭...

16 minut temu, gregor1284 napisał:

jeden wodki nie chce

No...Ty...🤷

45 minut temu, gregor1284 napisał:

Słusznie

No gdzie tam słusznie 🤦...

Opublikowano
18 minut temu, gregor1284 napisał:

Pojedynczo wyłap 😉 jeden wodki nie chce pic na weselu, no to to jeszcze zrozumiem. Drugi tanczyc nie chce. Ehh chlopy chlopy

@Aktywnyrolnik7245

FB_IMG_1691858811282.jpg

W zeszłym tygodniu się tak wybawiłem na weselu że w środę mnie dopiero zakwasy w łydkach puściły 🤣 a gorzała tak dobrze to dopiero w poniedziałek wyparowała 

Opublikowano

Do naszej mieściny zjechało kilka food trucków.

Pojechaliśmy spróbować mega żarcia.

Noż jakie rozczarowanie. Jakie wszystko bezpłciowe i niesmaczne, a kosztuje fortunę

Opublikowano

Się robi się 

20230812_191446.jpg

7 minut temu, Agrest napisał:

Noż jakie rozczarowanie. Jakie wszystko bezpłciowe i niesmaczne, a kosztuje fortunę

Wczoraj sprzedałem krowę 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

U nas jak ostatnio były to bardzo smaczne wszystko co próbowałem było :o

Opublikowano (edytowane)

Karol, Weź zacznij zdjęcia z randki wstawiać, bo na razie to widzę że robisz na górkę którą kiedyś jakaś Dżesica trwonić będzie. A nie lepiej wspólnie się dorabiać?

7 minut temu, Karol6130 napisał:

Się robi się 

20230812_191446.jpg

Wczoraj sprzedałem krowę 

Że niby już w burgerach siedzi?

Nie realne🤣

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

Karol, Weź zacznij zdjęcia z randki wstawiać, bo na razie to widzę że robisz na górkę którą kiedyś jakaś Dżesica trwonić będzie. A nie lepiej wspólnie się dorabiać?

Że niby już w burgerach siedzi?

Nie realne🤣

Sławek 

Ty nie zauważyłeś że Maniek tylko jedną córką  się chwali 

Jak myślisz dlaczego 

No właśnie 

Jeszcze teraz się przyznał że 7.5 ha gdzieś skitrał

Krowa to wiem że nie

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem, nigdzie nie napisałem że nie lubię wesel tudzież innych imprez 

nie lubisz imprez tych na które nie idziesz choć masz pod nosem za darmo 

5 godzin temu, radekz200 napisał:

się podnosi klase bonitacyjna gleby 😂

IMG_4755.jpeg

IMG_4756.jpeg

za mało trawnika wkoło domu to i tu będziesz dosiewać ? 

5 godzin temu, Qwazi napisał:

Fotorelacyję zrób jaką🤗...

najpierw niech ktoś sie rozbije to będzie relacja 

9 godzin temu, 6465 napisał:

Kiedyś kosił bizonem, potem dominatorem, teraz tucano.

u znajomego przez 2 pokolenia przeszło sporo bizonów , był 40 50 56 58 później przeskok na 98VX a tera trion 640

Opublikowano
10 godzin temu, 6465 napisał:

Ale ja nie lubię zmieniać aut. Puki jeździ to niech jeździ. 

ja też nie lubię choć gdyby byłoby mnie stać to polubiłbym 

2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Się dziś 5 ha uzbierałosie

@Pafnucy12 a u ciebie ile ha uturlałosie? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v