Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
20 minut temu, konteno napisał:

jak się ma sporą kasę odłożoną na czarna godzinę to można finansowo pomagać ale jak ledwo koniec z końcem się wiążę to chyba się nie zadłużysz po uszy 

Nie zawsze chodzi o pieniądze tu liczy się empatia 

Opublikowano
36 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Razem z nami, człowieka z biegiem lat ciągnie ku upadkowi do dziury w ziemi niezależnie od przekonań itp.

Kurła, Gregor, kupować nawozy pod mieszankę czy robić ekologię nawozową 🤔 Polifoska 4600, Potafoska 3000 a saletrzak 3500...

To u mnie drożej jest🤔

Opublikowano

Żeby nie mieć problemów ze służbą zdrowia. Korzystam 

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

tak z ciekawości... a do czego Ci to było potrzebne? 

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Zaczerwieniłem się ☺️

Żebyś w piórka nie obrósł 😛

Opublikowano
Przed chwilą, wojtal24 napisał:

a ja weekend albo co drugi

Lepiej z sąsiadem albo nawet samemu setę wlać do gęby.

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

To u mnie drożej jest🤔

Nie wiem. Potafoska biedna to by lepiej było Polifoski kupić jeśli już.

Opublikowano
6 minut temu, wojtal24 napisał:

a ja weekend albo co drugi

Ja nie pije ze śwagrem a i tak dobrze żyjemy 😉

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

nic nie wspominałeś że chorujesz :( 

Wspominałem

Nie lubię o tym gadać....

Opublikowano (edytowane)

I Już atrament w długopisie grzeje🤣

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

nic nie wspominałeś że chorujesz :( 

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
damianos95 napisał:

1 minutę temu, Łolek napisał:

Wolisz być spłacany czy spłacać, 🤔

To zależy co mi się bardziej opłaca 

3 minuty temu, wojtal24 napisał:

jak czytam pewnych użytkowników to mi się w głowie nie mieści jak można zazdrościć własnej siostrze czy bratu ale muszę podpytać w rodzinie bo może też komuś przeszkadza że jadę na niedzielny obiad do teściów czy do rodziców

Musisz zgłębić temat a nie tylko widzisz jedno 

mało przeżyłeś w życiu w rodzinie. nie wiem czy Cię rodzice skrzywdzili czy rodzeństwo

Opublikowano
13 minut temu, wojtal24 napisał:

to chyba w Twoich stronach u nas w centrum jest jednak inaczej albo mamy inne wychowanie i inne rodziny

To nie zależy od wychowania ale rodziny się nie wybiera w jakiej się rodzisz no ale jakby nie patrzeć to większość rodziny jest niby na pozór szczeliwa i kochająca a to co się w domu dzieje u niektórych szczęśliwych to byś wiedzieć nie chciał 

Każdy ma jaka ma ważne by żyć w zgodzie z swoimi zasadami 

4 minuty temu, wojtal24 napisał:

mało przeżyłeś w życiu w rodzinie. nie wiem czy Cię rodzice skrzywdzili czy rodzeństwo

To do mnie?

Opublikowano
12 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Żebyś w piórka nie obrósł 😛

pa coś dla CIebie

5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Wspominałem

Nie lubię o tym gadać....

umkło mi... co za dolegliwość?

Opublikowano
14 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Żeby nie mieć problemów ze służbą zdrowia. Korzystam 

Ja nie szczepiony i też nie mam, po prostu się przestraszyłeś, a  ty dałeś się zrobić w ch*ja

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

co za dolegliwość?

Nie doczytałes chyba do końca....

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Ja nie szczepiony i też nie mam, po prostu się przestraszyłeś, a  ty dałeś się zrobić w ch*ja

Oczywiscie👍

Opublikowano
damianos95 napisał:

13 minut temu, wojtal24 napisał:

to chyba w Twoich stronach u nas w centrum jest jednak inaczej albo mamy inne wychowanie i inne rodziny

To nie zależy od wychowania ale rodziny się nie wybiera w jakiej się rodzisz no ale jakby nie patrzeć to większość rodziny jest niby na pozór szczeliwa i kochająca a to co się w domu dzieje u niektórych szczęśliwych to byś wiedzieć nie chciał 

Każdy ma jaka ma ważne by żyć w zgodzie z swoimi zasadami 

4 minuty temu, wojtal24 napisał:

To do mnie?

poniekąd

Opublikowano
22 minuty temu, wojtal24 napisał:

ja też nie muszę pić żeby dobrze żyć

Ja też 

Bo ni mom śwagra 

Nie ma nic gorszego niz ludzka zawiść i chytrość 

Miałem styczność z taką hieną 

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v