Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co ukopane to już jakoś pod strachem sprzedam a resztę chyba bendę musiał zaorać bo nie bendę ludzi truł.

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, wojtal24 napisał:

to jest półmisek lub salaterka nie wiem jak to się fachowo nazywa🤭😆

To nie jest półmisek, jeśli widzisz tu półmisek to pora na okulary. Zwykły talerz głęboki na zupę.

a Ty to już na żartach nawet się nie znasz? a z ciekawości co to za zupa barszcz ? zalewajka?

Opublikowano
10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A bo może coś robię źle 🤷

I tutaj porad szukasz 🤦‍♂️

Mam pomysł któryś z nas się musi umówić z twoją panią potestować o ci powie co robisz nie tak 

Kawalery kris91 czy Karol chętnie ci pomogą 

Opublikowano
Łolek napisał:

13 minut temu, marcin19071980 napisał:

Muszę pociągnąć rozmowę z @Warmiak.Moze mi coś podpowie ciekawego.Pierwszy raz mam ziemniaki a wygląda że się na tym zna wiec mądrego to będzie miło posłuchać.W nocy na Zjazdową pojadą ale teraz się boję sprzedawać kupujacy mogą zacząć hrumkać.

W nocy sprzedaj i w nogi 

11 minut temu, szymon09875 napisał:

A ja to chyba zacznę jak Rysiek, na co to gonić 🤔 wczoraj do 1 dzisiaj też się zapowiada długi wieczór a idzta w UJ...

Pociotek we czem mogę pomóc Ci 

a Ty lecąc od Łodzi 1 na północ to po lewej czy po prawej ?bo się tak rozglądałem gdzie te ładne dachy chyba ta sama firma co u Ciebie z tą ladowarka teleskopowa zmieniała dach po prawej przed zjazem na Piatek

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Mam pomysł któryś z nas się musi umówić z twoją panią potestować o ci powie co robisz nie tak 

Marek tak tylko chcę porównać

Opublikowano

No i zaczyna pogrzmiewać

Groch zaczynają w okolicy atakować ,ciekawe jak tam mój

Nic nie przygotowane,stodoła nie sprzątnięta -nie mogę się jakoś wyrobić 😔

Opublikowano
12 minut temu, Łolek napisał:

W nocy sprzedaj i w nogi 

Pociotek we czem mogę pomóc Ci 

Ehh robić mi się nie chce poprostu 🥴 

A żal odmówić jak się dolary w oczach zaświeca... 

A propos, wczoraj pojechała amazonka co to mi znajomy w komis wstawił, a sipma już po poprawkach lakierniczych i teraz jakbym przywiózł to podejrzewam że by jeszcze tysiąca dołożył 👌

12 minut temu, wojtal24 napisał:

ważne że robota jest

Na brak zajęcia ja nigdy nie narzekałem 🙄

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, malaczarna napisał:

Ziemia słaba. Zboże tanie Byki tanie świnie zakazane z czegoś trzeba żyć. 

No ja Ciebie mam za pierwszą Gospodynię we wsi.  Chyba że się mylę. :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)

Taaa, wczoraj mu dogadałeś i się zaciął w sobie.   image.jpeg.05a3ababd120e74066ba61ddf07d7bc9.jpeg

2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

A co to PAFNUCEGO nie widać🙆‍♂️

Edytowane przez Desperado
  • Haha 3
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

7 minut temu, Łolek napisał:

a co chcesz porównywać? z kim się chcesz porównywać? jak kogoś kochasz to chcesz z tą osobą spędzać każdą chwilę a Ty chlop 30+ a wstawiasz jakieś głupie gadki

• Like 2
Opublikowano
32 minuty temu, wojtal24 napisał:

a Ty lecąc od Łodzi 1 na północ to po lewej czy po prawej ?bo się tak rozglądałem gdzie te ładne dachy chyba ta sama firma co u Ciebie z tą ladowarka teleskopowa zmieniała dach po prawej przed zjazem na Piatek

Po prawej, możliwe że oni bo kręcą się po okolicy 

Na granicy gmin Stryków i Głowno 

Opublikowano
28 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Uważaj bo kolegów rozochocisz i dadzą porównanie ale tej twojej narzeczonej :D 😀

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ehh robić mi się nie chce poprostu 🥴 

A żal odmówić jak się dolary w oczach zaświeca... 

A propos, wczoraj pojechała amazonka co to mi znajomy w komis wstawił, a sipma już po poprawkach lakierniczych i teraz jakbym przywiózł to podejrzewam że by jeszcze tysiąca dołożył 👌

Na brak zajęcia ja nigdy nie narzekałem 🙄

Ty to masz dryg do prac, a jakby to była taka nocna robota z panią P to niech będzie mogę się zgłosić 🤭

Edytowane przez Łolek
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v