Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Tak się zastanawiałem czy to to...

Jakos tak z bliska nie byłem...hmmm. cza by się kajtnąć i obejrzeć dokladniej

Zapraszam

Teraz po odnowie pięknie wygląda, tym bardziej teraz o zmroku

Na dziedzińcu tylko 4 ławki zrobili 😄

Opublikowano
31 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Drugi.

Mizerny, ale podsycha. Byckom poźniej nie smakuje.

Choroba go wie ja tam robię kiszonkę i eleganckie wychodzą a czasem krowy niechcą jeść a czasem na oko i byle gówno i nie zostawio byle zdzbła,widzę że tutaj na fotach opisują bele i ja chyba bendę musiał.

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, jacus napisał:

o tir-owcach piszesz  ??  

nigdy nie mieliscie takiej pokusy zeby sie czegos nauczyc od madrzejszych od siebie ?? 

i dziwic sie ze wszyscy co maja troche wiecej rozumu uciekaj z polski wschodniej- z kim i o czym maja rozmawiac.....

u nas to potraw nazywaja- od kilkunastu lat na ekologii nie kosilem -nie ma to zadnego sensu ekonomicznego..

Tak tak bo tylko tirowcy pracują poza krajem, czpką by cię nakryli 

Kwintesencją twojej mądrości było to zdjęcie różańca w kształcie stringów inteligencie powiatowy 

12 minut temu, Pafnucy12 napisał:

No gdzie. To góral niskopieninny...😁

Niskopodwoziowy

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
10 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Zapraszam

Teraz po odnowie pięknie wygląda, tym bardziej teraz o zmroku

Na dziedzińcu tylko 4 ławki zrobili 😄

A zwiedzać to jest tam co? Czy aby budynek?

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

No ale jak zwolnisz hamulec to jedzie a jak pod górę ruszyć to zanim nogę z hamulca na gaz to nie zgaśnie?

I z automatem jest tak, że nie zostawiaj lepiej na samym P, tylko najpierw na N, później zaciagasz ręczny, puszczasz nożny żeby oparł się na ręcznym i wtedy P, żeby skrzyni nie obciążać 👀👀👀

Opublikowano
37 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Piniendze to nie fszysdko

wczoraj na 2 kanalach lecialo 🤣

34 minuty temu, slawek74 napisał:

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ ogarnij się....

wiem ty nie jestes do tego zdolny...

33 minuty temu, Qwazi napisał:

Ale tu nic nie było o...nawozach sztucznych...nie wzburzaj się tak bardzo...nie warto... szanuj zdrowie...potrzebny jesteś jeszcze... Ty i Twoja wszechstronna wiedza wraz z bezgranicznym doświadczeniem...młodym pokoleniom...

A na marginesie, to jak już idziesz w towarzystwie, gdzie takiego slangu używają, to z żoną🤔...bo wspomniałeś, że wszędzie z nią chodzisz...

od nas mlodzi nie uciekaja zaraz po podstawowce...

ja mam dzieci dorosle, one maja kolegow wiec przebywanie w mlodziezowym towarzystwie nie jest mi dziwne..

31 minut temu, szymon09875 napisał:

A Ty czasem nie ze wschodu polski ?? 

oczywiscie i to z dalekiego-na wschod od holilod 🤣

27 minut temu, Qwazi napisał:

To się jakoś nazywa chyba...nie mogę sobie przypomnieć...weź no Jacuś pomóż...Ty na pewno wiesz...

skleroza,alzhaimer-tych co mozgu uzywaja z rzadka czesciej i szybciej dotyka.

26 minut temu, slawek74 napisał:

na wschodzie nie był ale wszystko o nim wie...🙆‍♂️🤪

wystarczy poczytac co wy piszecie.

zreszta polska wschodnia to nie miejsce zamieszkania -tylko stan umyslu..

20 minut temu, Łolek napisał:

Tak tak bo tylko tirowcy pracują poza krajem, czpką by cię nakryli 

Kwintesencją twojej mądrości było to zdjęcie różańca w kształcie stringów inteligencie powiatowy 

Niskopodwoziowy

zaden swietojebliwy sie nie przyznal ze mnie podkapowal..

jesli dla ciebie objawem wiary jest kapusiostwo-to zmien wyznanie albo przestan udawac chrzescijanina...

a ja mu przywiozlem z medjogourie pamiatki-do wyboru, albo rozaniec ,albo magnes na chlodziarke do mleka. ewentualnie piersiowke z matka  boska. albo kamien ze wzgorza objawienia

kazda  maryja identyczna jak ta na stringach..

to jest dopiero balwochwalstwo-kosciol nie uznaje tych objawien a w ten sam dzien co ja byl dziwisz. 

ciekawe czy specjalna chusteczka scieral wode z figury chrystusa zmartwychwstalego. do kolan az sie swieci.

image.jpeg.19f0dbdc894f75c12edd303ceb1df6ae.jpeg

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

Uspokój się bo znowu urlop dostaniesz...

Opublikowano

6 minut temu, jacus napisał:

Jacuś...przypomniało mi się...to nie skleroza, ani alzhheimer, bo tak to się piszę (wybacz wielki, że ośmielam się zwrócić Ci uwagę)...to narcyzm...a precyzyjniej...narcyzm wielkościowy...

Nawet nie wyłapałeś szydery, choć aż po oczach biła...no ale zmęczony jesteś...po wywczasach...

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, jacus napisał:

wczoraj na 2 kanalach lecialo 🤣

wiem ty nie jestes do tego zdolny...

od nas mlodzi nie uciekaja zaraz po podstawowce...

ja mam dzieci dorosle, one maja kolegow wiec przebywanie w mlodziezowym towarzystwie nie jest mi dziwne..

oczywiscie i to z dalekiego-na wschod od holilod 🤣

wystarczy poczytac co wy piszecie.

zreszta polska wschodnia to nie miejsce zamieszkania -tylko stan umyslu..

jesli dla ciebie objawem wiary jest kapusiostwo-to zmien wyznanie albo przestan udawac chrzescijanina...

a ja mu przywiozlem z medjogourie pamiatki-do wyboru, albo rozaniec ,albo magnes na chlodziarke do mleka. ewentualnie piersiowke z matka  boska. albo kamien ze wzgorza objawienia

kazda  maryja identyczna jak ta na stringach..

to jest dopiero balwochwalstwo-kosciol nie uznaje tych objawien a w ten sam dzien co ja byl dziwisz. 

ciekawe czy specjalna chusteczka scieral wode z figury chrystusa zmartwychwstalego. do kolan az sie swieci.

Zły adres Jacusiu nie ja cię zgłosiłem, 

Ty się naprawdę powinieneś leczyć człowieku, masz jakieś fobie 🤔

Porozmawiaj, pochwal się nam swoimi przemyśleniami 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano

sprawdziles w goglach jak to sie pisze-pelen szacun. mnie sie nie chcialo.

dam ci dobra rade-jesli ktos sie osmieszy, tak jak ty dzisiaj. to znika na chwile, internet szybko zapomina i juz jutro nikt nie bedzie pamietal tego chada..

lolus -dziecko gdzie ja napisalem ze to ty ?? umiesz czytac ze zrozumieniem ??

gdybys cytowal tylo to, co dotyczy tematu, a nie wszystko co napisalem ,moze bys lepiej zrozumial.

kilkunastu tu pisze stale i zaden nie ma odwagi ??

Opublikowano (edytowane)

Nie no...szacun dla Ciebie...ortografia o level wyżej niż ja...składnia o dwa...a zrozumienie kontekstu o mnóstwo...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
5 minut temu, Strongman napisał:

Nie macie juz się czym zająć,spokuj tam,

Kurna rusie robią zdjęcia na południu.

Jakie zdjęcia?

Opublikowano (edytowane)

Nie to mała chmura,pod zachud było widać,według prognoz jutro ma coś być do południa.

1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Jakie zdjęcia?

Jak błyska to na Podlasiu mówią że ruskie robią zdjęcia.

Edytowane przez Strongman
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v