Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Możecie się śmiać 

Ale to naprawdę działa i wieje chłodem z samej zimnej wody

A nawalić kostek lodu to dopóki się nie roztopią i nie ogrzeją to jak z prawdziwej klimy. 

Super to jak za 50 zł. 

IMG_20230715_122624.jpg

na ile czasu to starcza? jeszcze lodówke turystyczną do kompletu by wode z powrotem w kostki mrozić i perpetuum mobile 😆

7 godzin temu, bratrolnika napisał:

A może te majtki to mu się nie z gorąca kleją, a właśnie z niezdejmowania🤣

albo sie spuścił lub zesrał w nie 🤭

Opublikowano
6 godzin temu, radekz200 napisał:

było trochę na niej nie wymyślaj 😛

to czemu na zdjęciu nie było widać tego troche ?

4 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Kanion jak u JarkaOgarka

IMG_20230715_184058_290.jpg

też odśnieżasz zimą ?

Opublikowano
17 minut temu, Augenthaler napisał:

Muszę cię zmartwić w takiej sytuacji zostają dziewczyny z brazzers. Możesz jedynie popatrzeć. Chyba ze weźmiesz średnio rozgarnięta dziewczynę. Ale ona tez będzie za chadami patrzyła.

Cebulak się pojawił 🤔

Opublikowano
18 minut temu, Augenthaler napisał:

Ale ona tez będzie za chadami patrzyła.

zawsze można spróbować samemu tym chadem zostać😉

10 minut temu, Augenthaler napisał:

Nikki Benz

stara rura , nie masz tam w zanadrzu czegoś młodszego tak sporo przed 30 co jeszcze nic sobie nie zdążyła "poprawić"?

1 godzinę temu, jacus napisał:

nie zal ci watroby ?? moze komus by sie przydala do przeszczepu ??

niby dużo nie walił ale czy jeszcze kto na niej pochla to nie wiadomo

2 godziny temu, Strongman napisał:

Ogólmie drabina krause ,według mnie najlepsze drabiny i wmiare tanie.

ja jak drabesta przystawną 12szczebli kupiłem to drewniane poszły w odstawkie szukałbym i dłuższej ale nic od ręki nie było dłuższego 

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Mnie tam w wyglądzie kobiety nic nie pociąga, ba nawet się nie obejrzę...

czemu mnie to nie dziwi ? pewnie była ubrana 

2 godziny temu, Strongman napisał:

tak naprawdę po każdym z nas tylko dzieci pozostaną

o ile przeżyją rodziców 

Opublikowano
4 godziny temu, Strongman napisał:

Jutro trzeba jechać na żwirownie do międzyrzecza na plaże upały nadają pomoczyć się trochę.

4 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Jutro wszelkie bajora oblężenie przeżywać będą. Niezłe temperatury nadają.. 

Ja jade nad Białe do Okuninki z żoną i dziećmi. Sąsiedzi z córką tez jadą. Jakos sie zgadaliśmy zeby razem pojechać. A wieczorem mus nie mus chyba wyjmę tę/tą zebatkę plastikową to w poniedzialek żona bedzie miala zadanie zeby zamowic w sklepie u znajomego(niestety ja do pracy)

Opublikowano
Augenthaler napisał:

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

No i co mi z niej? Ja sobie cenię spokój, robię wszystko jak mi pasuje i jak ja chcę a nie dostosowuję się do kogoś, nie chodzę na kompromisy, jak ja chcę tak ma być i tyle. Spokój. Chcę to leżę, chcę to idę do somsiada jak dziś a w domu nie czeka na mnie żaden ochrzan, żadne fochy. 

Muszę cię zmartwić w takiej sytuacji zostają dziewczyny z brazzers. Możesz jedynie popatrzeć. Chyba ze weźmiesz średnio rozgarnięta dziewczynę. Ale ona tez będzie za chadami patrzyła.

jakaś nowa cebula 🤔

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, Strongman napisał:

A unas lubieją a to 3 m od granicy jak chce coś się pobudować, pole jak nie tu to gdzie indziej ale jak się mieszka to wkoło gospodarstwa ziemia na poserzenie bardzo cenna.

U nas nie ma gospodarstw już w zasadzie... Na wieś zamieszkałą przez ponad 4000 ludzi to nie wiem czy jest 5 gospodarstw powyżej 10-20ha z jakąkolwiek przyszłością poza likwidacją. Reszta to albo więksi ale bez następców albo dziady na paru arach czy kilku hektarach.

a może to się tylko Tobie tak wydaje

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Dzieńdoberek.

Wstajemy panowie puki chłodniej 

Ja wybieram się na Słomczyn

Co Adamie będziesz kupować 🤔

Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał:

nie zal ci watroby ?? moze komus by sie przydala do przeszczepu ??

A co mnie obchodzi czy się komuś przyda? Na coś trzeba umrzeć.

16 minut temu, wojtal24 napisał:

a może to się tylko Tobie tak wydaje

Krowiarz - krowy do likwidacji, ziemia póki da radę robić. Drugi krowiarz jeszcze nie stary ale robi póki rodzice pomagają. Dwóch starych kawalerów, ziemię obrabiają. U jednego syn coś się interesuje to może weźmie. I w większości raczej i tak nikt nie zostanie.

Opublikowano

a Pan Ryszard toto ma szczęście. 

I klimatyzator I jeszcze ruszt do pieczenia udek z Lidla musi pakupic. 

dobre promocje się zapowiadają 🤭

Screenshot_20230715-125554_Chrome.jpg

Opublikowano
8 godzin temu, Leszy napisał:

Całkowita aseksualność??? Bo o inne ukierunkowania popędów to już Cię nie będę podejrzewał... 

Nic na mnie nie działa. 

8 godzin temu, Strongman napisał:

To nie chodzi o to tylko ze wie ze nic z tego i to olewa nie chce sobie robić nadzieji.Po prostu podał się i ma jak ma niby dobrze.

Ja to od zawsze olewałem. 

Opublikowano

za to w ramach pomocy kupimy od nich. 

poco nam mają ziarko wysyłać, jak mogą mięso 🤭

Opublikowano
9 godzin temu, radekz200 napisał:

leciała ta nuta? 😂

U  u uu Uuu, ktoś tu chyba zawód miłosny przeszedł😁

Opublikowano (edytowane)

Takiś przebiegły... ... no, no...

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v