Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Możecie się śmiać 

Ale to naprawdę działa i wieje chłodem z samej zimnej wody

A nawalić kostek lodu to dopóki się nie roztopią i nie ogrzeją to jak z prawdziwej klimy. 

Super to jak za 50 zł. 

IMG_20230715_122624.jpg

na ile czasu to starcza? jeszcze lodówke turystyczną do kompletu by wode z powrotem w kostki mrozić i perpetuum mobile 😆

7 godzin temu, bratrolnika napisał:

A może te majtki to mu się nie z gorąca kleją, a właśnie z niezdejmowania🤣

albo sie spuścił lub zesrał w nie 🤭

Opublikowano
6 godzin temu, radekz200 napisał:

było trochę na niej nie wymyślaj 😛

to czemu na zdjęciu nie było widać tego troche ?

4 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Kanion jak u JarkaOgarka

IMG_20230715_184058_290.jpg

też odśnieżasz zimą ?

Opublikowano
17 minut temu, Augenthaler napisał:

Muszę cię zmartwić w takiej sytuacji zostają dziewczyny z brazzers. Możesz jedynie popatrzeć. Chyba ze weźmiesz średnio rozgarnięta dziewczynę. Ale ona tez będzie za chadami patrzyła.

Cebulak się pojawił 🤔

Opublikowano
18 minut temu, Augenthaler napisał:

Ale ona tez będzie za chadami patrzyła.

zawsze można spróbować samemu tym chadem zostać😉

10 minut temu, Augenthaler napisał:

Nikki Benz

stara rura , nie masz tam w zanadrzu czegoś młodszego tak sporo przed 30 co jeszcze nic sobie nie zdążyła "poprawić"?

1 godzinę temu, jacus napisał:

nie zal ci watroby ?? moze komus by sie przydala do przeszczepu ??

niby dużo nie walił ale czy jeszcze kto na niej pochla to nie wiadomo

2 godziny temu, Strongman napisał:

Ogólmie drabina krause ,według mnie najlepsze drabiny i wmiare tanie.

ja jak drabesta przystawną 12szczebli kupiłem to drewniane poszły w odstawkie szukałbym i dłuższej ale nic od ręki nie było dłuższego 

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Mnie tam w wyglądzie kobiety nic nie pociąga, ba nawet się nie obejrzę...

czemu mnie to nie dziwi ? pewnie była ubrana 

2 godziny temu, Strongman napisał:

tak naprawdę po każdym z nas tylko dzieci pozostaną

o ile przeżyją rodziców 

Opublikowano
4 godziny temu, Strongman napisał:

Jutro trzeba jechać na żwirownie do międzyrzecza na plaże upały nadają pomoczyć się trochę.

4 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Jutro wszelkie bajora oblężenie przeżywać będą. Niezłe temperatury nadają.. 

Ja jade nad Białe do Okuninki z żoną i dziećmi. Sąsiedzi z córką tez jadą. Jakos sie zgadaliśmy zeby razem pojechać. A wieczorem mus nie mus chyba wyjmę tę/tą zebatkę plastikową to w poniedzialek żona bedzie miala zadanie zeby zamowic w sklepie u znajomego(niestety ja do pracy)

Opublikowano
Augenthaler napisał:

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

No i co mi z niej? Ja sobie cenię spokój, robię wszystko jak mi pasuje i jak ja chcę a nie dostosowuję się do kogoś, nie chodzę na kompromisy, jak ja chcę tak ma być i tyle. Spokój. Chcę to leżę, chcę to idę do somsiada jak dziś a w domu nie czeka na mnie żaden ochrzan, żadne fochy. 

Muszę cię zmartwić w takiej sytuacji zostają dziewczyny z brazzers. Możesz jedynie popatrzeć. Chyba ze weźmiesz średnio rozgarnięta dziewczynę. Ale ona tez będzie za chadami patrzyła.

jakaś nowa cebula 🤔

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, Strongman napisał:

A unas lubieją a to 3 m od granicy jak chce coś się pobudować, pole jak nie tu to gdzie indziej ale jak się mieszka to wkoło gospodarstwa ziemia na poserzenie bardzo cenna.

U nas nie ma gospodarstw już w zasadzie... Na wieś zamieszkałą przez ponad 4000 ludzi to nie wiem czy jest 5 gospodarstw powyżej 10-20ha z jakąkolwiek przyszłością poza likwidacją. Reszta to albo więksi ale bez następców albo dziady na paru arach czy kilku hektarach.

a może to się tylko Tobie tak wydaje

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Dzieńdoberek.

Wstajemy panowie puki chłodniej 

Ja wybieram się na Słomczyn

Co Adamie będziesz kupować 🤔

Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał:

nie zal ci watroby ?? moze komus by sie przydala do przeszczepu ??

A co mnie obchodzi czy się komuś przyda? Na coś trzeba umrzeć.

16 minut temu, wojtal24 napisał:

a może to się tylko Tobie tak wydaje

Krowiarz - krowy do likwidacji, ziemia póki da radę robić. Drugi krowiarz jeszcze nie stary ale robi póki rodzice pomagają. Dwóch starych kawalerów, ziemię obrabiają. U jednego syn coś się interesuje to może weźmie. I w większości raczej i tak nikt nie zostanie.

Opublikowano

a Pan Ryszard toto ma szczęście. 

I klimatyzator I jeszcze ruszt do pieczenia udek z Lidla musi pakupic. 

dobre promocje się zapowiadają 🤭

Screenshot_20230715-125554_Chrome.jpg

Opublikowano
8 godzin temu, Leszy napisał:

Całkowita aseksualność??? Bo o inne ukierunkowania popędów to już Cię nie będę podejrzewał... 

Nic na mnie nie działa. 

8 godzin temu, Strongman napisał:

To nie chodzi o to tylko ze wie ze nic z tego i to olewa nie chce sobie robić nadzieji.Po prostu podał się i ma jak ma niby dobrze.

Ja to od zawsze olewałem. 

Opublikowano

za to w ramach pomocy kupimy od nich. 

poco nam mają ziarko wysyłać, jak mogą mięso 🤭

Opublikowano
9 godzin temu, radekz200 napisał:

leciała ta nuta? 😂

U  u uu Uuu, ktoś tu chyba zawód miłosny przeszedł😁

Opublikowano (edytowane)

Takiś przebiegły... ... no, no...

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v