Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, MonteChristo napisał:

Pisać to sobie mogą tutaj co chcą, a dla mnie ważniejsze są czyny niż słowa

Forum to forum. Wszyscy sobie często stroimy żarty. Czyny czynami, ale do nich przechodzi się od słów. Może jestem już nie młody, może nawet staroświecki ale nigdy nie zacząłbym rozmowy z dziewczyną/kobietą od tekstu w stylu tego Jakubika z "Drogówki". Na kogo on może być skuteczny?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, MonteChristo napisał:

Pisać to sobie mogą tutaj co chcą, a dla mnie ważniejsze są czyny niż słowa

Jakie czyny chłopaku o czym ty pier**lisz, ojcem twoim mógłbym być i w życiu nie ubliżyłem kobiecie, a syn stwierdził że z żoną to się nawet kłócić nie potrafimy 

A jeśli Ci jakaś panna nie odpowiada to nie podbijaj  świat jest wielki nikt na nikogo skazany nie jest 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

3 minuty temu, Łolek napisał:

Jakie czyny chłopaku o czym ty pier**lisz, ojcem twoim mógłbym być i w życiu nie ubliżyłem kobiecie, a syn stwierdził że z żoną to się nawet kłócić nie potrafimy 

Ile miałeś partnerek w życiu? Mieszkałem w internacie przez 4 lata z ukrainkami, białorusinkami, i polkami i trochesię widziało słyszało 

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

A jeśli Ci jakaś panna nie odpowiada to nie podbijaj  świat jest wielki nikt na nikogo skazany nie jest 

O właśnie to znajdzie się i taka co da sobie chomąto założyć na szyję 

Opublikowano
29 minut temu, Łolek napisał:

Z worka jutowego najlepiej 

Jak czytam tutaj niektórych,, kawalerów,,  to mi włosy deba stają 

Dziwią się że jesteście sami  jprd, kozy se pokupcie trawę wygryzie gnoju trochę zrobi i jak was najdzie chęć to podobno też się da 

Ja się wcale nie dziwię, świat poszedł w dziwną stronę. 

20 minut temu, szymon09875 napisał:

Wygląd wyglądem, ale ciężko mi zrozumieć te wymagania, a za kilka postów opis tego co się w zamian oferuje 🤣 

Dla mnie to właśnie normalność. A wymagania to u kobiet poszły w górę, dawniej baby nie miały w czym przebierać to często nawet starych wdowców za mężów miały bo bez chłopa na wsi ciężko przeżyć było. A teraz każdy sam sobie może żyć. 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Baks00 napisał:

E,weśta się za robotę a nie poradniki piszeta😅

A ty czego czytasz nie masz zajęcia 

5 minut temu, MonteChristo napisał:

Ile miałeś partnerek w życiu? Mieszkałem w internacie przez 4 lata z ukrainkami, białorusinkami, i polkami i trochesię widziało słyszało 

Powiedzmy że za młody mnichem nie byłem ale z każdą z byłych dziś się mogę spotkać i mamy o czym porozmawiać bo bywa że czasem tak jest 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Łolek napisał:

Powiedzmy że za młody mnichem nie byłem ale z każdą z byłych dziś się mogę spotkać i mamy o czym porozmawiać bo bywa że czasem tak jest 

Hola hola,Ja już dziś się otyralem 👆

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

O właśnie, to mnie zawsze zastanawia jak to jest że się boją gdzieś spotkać była/byłego. 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

A dej spokój tylko piszą i piszą... 

Od ciebie można by się sporo nauczyć 😅

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

O właśnie, to mnie zawsze zastanawia jak to jest że się boją gdzieś spotkać była/byłego. 

A bo to jednak wspomnienia wracają i takie tam a później różnie się to kończy 🤭

6 minut temu, Qwazi napisał:

To Ty żeś ten gnój trząchał? A teraz pług zapinasz, żeby ślady zatrzeć 🤔

Nie wziąłem się jeszcze za ten gnój 🙄 roboty byłem obejrzeć ale się nie podejmę chyba 

6 minut temu, MonteChristo napisał:

Od ciebie można by się sporo nauczyć 😅

Dziękuję ☺️

3 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie idźcie tą drogą🤣

E! Bo się rozegra! 

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie idźcie tą drogą🤣

A czemu nie właśnie trzeba się dzielić doświadczeniami

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

To jest daleko idąca nadinterpretacja slow wyjętych z kontekstu i nie może być w żadnej mierze prawdziwa 

O tak żem tera blysnął🤭

Do polityki możesz iść

Opublikowano
21 minut temu, Karol6130 napisał:

Erosoman 

No, jak się z kotami żyje to inaczej to się określa 🤭

Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Do polityki możesz iść

Nieeeee😤...to dziedzina dla Gregora...ja się nawet w tej kwestii nie wypowiadam 

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

jesteś jeszcze młody ja w Twoim wieku też nie zaladalem rękawiczek do pracy fizycznej a jak ktoś pracuję też po za rolnictwem to wypadało by żeby te dłonie jakoś w miarę wyglądały. uwierz mi wiem co może bolec czy swozen zrobić że skóra na ręku nawet zaczep samozatrzaskowe a tak zawsze jak ochrona tylko nie mówię o tych chińskich tanich rękawiczkach

Jakbym miał rękawiczki założone, to już kilka razy byłbym niepełnosprawny. Więc nie zawsze są ubranie ich wychodzi na plus. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v