Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, Pafnucy12 napisał:

To że sobie coś ubrdałeś, to nie moja wina...😄

No nie ,ja tylko zadałem pytanie 

Screenshot_20230702-105021.png

Opublikowano

Ja zaprzeczyłem I powinno wystarczyć. 

Ty natomiast wolisz słuchać innych. Nie moja wina.

Opublikowano
22 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie gadaj z nią na siłę. Niech przemówi pierwsza. Jeśli nie przemówi będziesz wiedział ile jest warta. Chyba, że coś odwaliłeś, że ona teraz milczy, to wal do kwiaciarni🤷

chodzi o to że nie miałem czasu się spotkać wczoraj 🤷

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Pioter nawet Twoje marudzenie potrafi być piękne.😄

A bo nie ma już po co w te pola łazić. Sama pszenica, kukurydza, rzepak tu i tam i nie ma na co spojrzeć. Ładne widoki odchodzą do lamusa. Ziemniaki posadzone gdzieś przy domach po kawałku, owsów, jęczmieni prawie, że już nie ma a jak są to też na jakichś kawałeczkach przy domach. 

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano

Przyjedź do mnie. Mam truskawki, kartofle, słonecznik 🌻

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Ja zaprzeczyłem I powinno wystarczyć. 

Ty natomiast wolisz słuchać innych. Nie moja wina.

Czyli wszystko u was dobrze 🤔 to całe szczęście że chociaż Tobie się układa 

Opublikowano
32 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wolę zdechnąć dziś niż leżeć znów w szpitalu albo dawać się kroić.

Pierdzielisz tak bo siedzisz sam i jak byś kitę odwalił to jedynie by kury i króliki zdechły z głodu.  Jak byś widział podczas wjeżdżania do karetki płaczącą żonę i dziecko to byś śpiewał inaczej.

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Pierdzielisz tak bo siedzisz sam i jak byś kitę odwalił to jedynie by kury i króliki zdechły z głodu.  Jak byś widział podczas wjeżdżania do karetki płaczącą żonę i dziecko to byś śpiewał inaczej.

Tego to na szczęście dla siebie miał nie będę.

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Akceptacja i zrozumienie, to obok miłości podstawowe rzeczy🤷...jak nie miałeś czasu, bo pojechałeś na dziwki ma prawo się gniewać i...wizyta w kwiaciarni może nie pomóc 🤭...ale jeśli miałeś robotę w gospodarstwie, powinna zrozumieć i akceptować...chyba, że sobie tą robotę wynalazłeś, żeby nie mieć dla niej czasu...wtedy...kwiaciarnia🤷

Opublikowano
20 minut temu, szymon09875 napisał:

Zależy jaki powód tej niechęci jest. Bo może być że trzeba dać jej pomilczec, a może wręcz odwrotnie... 

No nic trza d*pę ruszyć z łóżka wkoncu :o

Za dużo roboty mam i się obraziła 

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Akceptacja i zrozumienie, to obok miłości podstawowe rzeczy🤷...jak nie miałeś czasu, bo pojechałeś na dziwki ma prawo się gniewać i...wizyta w kwiaciarni może nie pomóc 🤭...ale jeśli miałeś robotę w gospodarstwie, powinna zrozumieć i akceptować...chyba, że sobie tą robotę wynalazłeś, żeby nie mieć dla niej czasu...wtedy...kwiaciarnia🤷

Nie wynalazłem 

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Czyli wszystko u was dobrze 🤔 to całe szczęście że chociaż Tobie się układa 

Nie lubię pisać o nie sobie.

Jestem żonaty, dzieciaty, wnuczaty.

Wystarczy?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Tego to na szczęście dla siebie miał nie będę.

I całe szczęście, z twoim podejściem do życia to i zakonnica by nie wytrzymała.

4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ty jak byś miał dużo roboty to byś nie siedział całe dnie na AF. I nie zadawał głupich pytań. Ty po prostu nie masz czasu dla niej. Powinna cię odstawić i zacząć żyć . Wcale się nie dziwię jej ojcu też bym powiedział swojej córce kopnij go w jajca i szukaj szczęścia gdzie indziej.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
36 minut temu, Qwazi napisał:

Nie gadaj z nią na siłę. Niech przemówi pierwsza. Jeśli nie przemówi będziesz wiedział ile jest warta. Chyba, że coś odwaliłeś, że ona teraz milczy, to wal do kwiaciarni🤷

Zanim się wybierze do kwiaciarni niech umyje petardę 🤣

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie wynalazłem 

Jak jesteś niewinny, to poczekaj i się nie narzucaj...chyba, że Ci się tylko tak wydaje, że nie ma winy po Twojej stronie...wtedy...wróć do tego, co napisałem o zasadach...

Opublikowano
Qwazi napisał:

Chyba, że coś odwaliłeś, że ona teraz milczy, to wal do kwiaciarni🤷

Błagam, sprecyzuj jakie kwiatki bo zaraz po wieniec pojedzie 👀👀👀

• Haha 4
Opublikowano
9 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Nie lubię pisać o nie sobie.

Jestem żonaty, dzieciaty, wnuczaty.

Wystarczy?

Rozumiem , to na koniec pozdrowienia dla całej rodziny 

Opublikowano

Kurna wieje wiater i pokropiło...nie tak miało być...

A co będzie. Cza jechać popatrzeć na samoloty i inne loty

Opublikowano
21 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

W pewnych kwestiach mógłbym Ci pomóc ale ta dziewuszka nie w moim guście 

9 minut temu, kris91 napisał:

Błagam, sprecyzuj jakie kwiatki bo zaraz po wieniec pojedzie 👀👀👀

Złocienie. Mogę mu odsprzedać trochę 

A teraz co inteligentniejsi poczytajcie i wyciągnijcie wnioski. 

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Eksperyment_Calhouna

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v