Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Bogato 

Kogo tak zraziłem 🤔😐

Teścia 🤭

Każdy z forum  tłumaczy ci żebyś nie marudził tylko działał a ty dalej swoje 

A zresztą nie moja sprawa 🙋‍♂️

Opublikowano
42 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie no jak bez budynków hodować opasy 🙆 to podłe bydlęta i trzeba dobrze zabezpieczyć. Takie hihlandy to można puścić na trawkę 

nie daleko 4ty sezon jałówki hf I mieszańce spędzają zimę na podwórku. mają kilka sosen jako dach I w razie wiatrów to pod dwoma budynkami się chowają. 

zdrowotnosc super I nie widać, by im się krzywda działa, a przypominam że do bieguna Polskiego zimna niedaleko. 

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Teścia 🤭

Każdy z forum  tłumaczy ci żebyś nie marudził tylko działał a ty dalej swoje 

A zresztą nie moja sprawa 🙋‍♂️

Marek działał będę

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

No jak jak?

za***ali mi go.

Jeszcze żyję choć znowu prochy ćpam

Ogólnie mogę polecić gościa. Wie co i jak robić

Ten którego Ci zabrakło.

Współczuję temperatury wokół domu😜

To gdzie w tym Radomiu byłeś i u kogo🤔

Opublikowano

Bardzo jestem z was zadowolony że tak mnie wspieracie 🙂

Dziękuję wszystkim 

Opublikowano
51 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Szymek bardzo dobra rada , tylko po co tak nerwowo 🤔

Jakie odsadki najlepiej wziąć , SM lm an 🤔 @soltys48 @ab23 @HF86 @Baks00 ? Ile teraz trzeba dać za sztukę tak +- ? 

przy nie wielkiej produkcji, toto zawsze najlepszy piniondz był na sztukach zbędnych, albo po doplatowych. 

czasem najwyższy zysk z najgorszych sztuk. 

Opublikowano (edytowane)

U mnie się przepogadza

Fajnie sobie popadało...na moje kartofle...

Czemu Rysiek sie cieszysz?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
3 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Bardzo dużo zapieprzam 🤷 tylko to wszystko takie tanie że masakra 

Nie możesz zrobić tak jak ja?

5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

U mnie się przepogadza

To jeszcze nie wiesz że nic go tak nie cieszy jak krzywda bliźniego.

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

U mnie się przepogadza

bo będzie drapał lege 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Mieczysław przyjacielu jak tam będzie coś z tego deszczu? Czy front suchy znowu? 😉 Rozsiałem nawóz z rana i się uczy

Ze 20 spadło 

Wyjeżdżałem rano to zaczynało ale później somsiad dzwonił to mówił że równo pada

• Confused 1
Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

To jeszcze nie wiesz że nic go tak nie cieszy jak krzywda bliźniego

Jakoś ciągle mnie to dziwi...

Opublikowano
16 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Jak patrzę w prognozy to ciężko będzie jęczmienie ozime pokosić 

Ale Tera leje🌧️

Gdzie, tera to wieje że mało łba nie urwie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v