Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, Qwazi napisał:

Karol ma dom, a Ty nie masz mu co... zaoferować...w przeciwieństwie do koleżanki 🤷...a dobrowolnie nie odda🤭

Zawsze mogą trójkąt stworzyć.

Nowoczesna rodzina.

Na krótko to pewno I Karol by się zgodził🤣

Opublikowano
malaczarna napisał:

3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

niebawem. wigor ma. sie Pani potrafi zaopiekować ...kwiatuszkiem.. ;)

Potencjał jest gdzie lepsza ziemia reszta szału nie ma pojedyncze wschody na środku działki. Nie wiem czy też przez to że nie za wczesny wysiew, miesiąc bez deszczu. Już czuję te tłumy na kontrolach.

a wiesz że jeden kolega z forum jeździ i kontroluje w Twoim rejonie 😁

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

oprysk nie zadziałał... no albo jakaś urodzajna chwastowo działka.

nająłem panie , które mi plewiły. no i tu już kilka pln ów cza było.

Może mój opielic? szkoda kasy.By deszczu nie było to chwasty by tak nie rosły.

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

jeden kolega z forum jeździ i kontroluje w Twoim rejonie

nie nie wiem. kto?

zresztą. mi kontrole nie straszne... wszystko tak jak wymaga książka i pis.

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Może mój opielic?

znaczy?

wszystko jedno. chwasty w zeszłym sezonie słonecznik przeganiały... w tym myślę że da sobie radę...

jednak dalej nie rozumiem, czemu zwykłym siewnikiem siać zamiaru nie masz.

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

jeden kolega z forum jeździ i kontroluje w Twoim rejonie

nie nie wiem. kto?

zresztą. mi kontrole nie straszne... wszystko tak jak wymaga książka i pis.

noe u Ciebie tylko koleżanki 😁🤦‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

znaczy?

wszystko jedno. chwasty w zeszłym sezonie słonecznik przeganiały... w tym myślę że da sobie radę...

Posiane w tym roku. Tym punktowym to pięknie jest zrobione.

Przed chwilą, slawek74 napisał:

noe u Ciebie tylko koleżanki 😁🤦‍♂️

Co unia karze i weterynaria jest zrobione

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Tym punktowym to pięknie jest zrobione.

owszem... lecz czy to konieczne?   zawsze coś więcej na strój motocyklowy zostanie, jak samemu się posieje... 🤭

Opublikowano

a to chyba  ze tak. bo dodawanie sobie kosztów, po to by ładniej było, to raczej nie jest konieczne...

Opublikowano
22 minuty temu, Karol6130 napisał:

Widać teść się robi się zazdrosny

Widać mu zależy 

No Karol, dej spokój...ja...hetero🤷🤭

21 minut temu, Agrest napisał:

Zawsze mogą trójkąt stworzyć.

Nowoczesna rodzina.

Na krótko to pewno I Karol by się zgodził🤣

Karol tak, a Marcin...🤔

40 minut temu, gregor1284 napisał:

No co ja mu mam gruchę zwalić? Sam niech se zwali 🤣 Ty maniek córkę pakuj zebys zięcia nie stracił 

Nie, gdzie tam, ale asystentkę byś trochę wsparł, bo się dziewczyna dzielnie...ogania😉 

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Karol tak, a Marcin...🤔

Nie, gdzie tam, ale asystentkę byś trochę wsparł, bo się dziewczyna dzielnie...ogania😉 

A Marcinowi na domu zależy. Pewno poszedłby na kompromis🤭

Pytanie co Marcinowa na to. Mogła by się zarumienić🤭

Opublikowano
47 minut temu, Leszy napisał:

Dać Ci namiary? Bym na pole jedno jechał to bym kawę wpadał, albo wody do opryskiwacza pożyczyć 😜 

Jedyne 160 tyś ;) 

domek.jpg

Taki trochę ala szlachecki dworek.

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

A Marcinowi na domu zależy. Pewno poszedłby na kompromis🤭

Pytanie co Marcinowa na to. Mogła by się zarumienić🤭

Mogłaby też dokonać zmiany🤔...

Opublikowano
36 minut temu, Pafnucy12 napisał:

znaczy?

Jaka norma tego slonecznika  na hektar Ci wychodzi?

20 minut temu, Qwazi napisał:

Karol tak, a Marcin...🤔

Da sobie dziewczyna radę. Tak jak mówię już nie tacy byli i nie takie rzeczy obiecywali.

Opublikowano

Walczył ktoś z gminą za uszkodzenia samochodu ze względu na zły stan drogi? 

Uje wysypały destrukt rozepchneli ładowarka tworząc za***iste garby i sprężyny się poszły no... Pracować w niemieckim burdelu.

Pomijam fakt że od marca nie mogą dojechać naprawić drugiej drogi. 

Sam nie ruszam, bo już raz strażnik z policją o samowole budowlana mnie oskarżał jak w największe błota kamieni nawiozlem

Opublikowano

13° deszczu nie widać 

4 godziny temu, szymon09875 napisał:

Walczył ktoś z gminą za uszkodzenia samochodu ze względu na zły stan drogi? 

Uje wysypały destrukt rozepchneli ładowarka tworząc za***iste garby i sprężyny się poszły no... Pracować w niemieckim burdelu.

Pomijam fakt że od marca nie mogą dojechać naprawić drugiej drogi. 

Sam nie ruszam, bo już raz strażnik z policją o samowole budowlana mnie oskarżał jak w największe błota kamieni nawiozlem

Jak gmina to nic nie ugrasz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v