Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
22 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Panie Zbyszku a po co tyle chemii 🤔 chyba że na sprzedaż to ok 🤭

czy to dużo?

Pan nie pryska kartofli? lepiej jeść z wirusami, o ile stonka pozwoli?

Opublikowano
59 minut temu, bratrolnika napisał:

U nas był taki jeden co jak nakładł, i do siebie na podwórko wjeżdżał, to zwarcie na liniach zrobili, i dwie przyczepy poszły z dymem, tyle co traktor wypieli 

Sam zawadziłem balotami kiedyś o linię(coś nie tak były założone,  bo po różnych palach się jeździło i zawsze się mieściły) ale tylko bezpieczniki na  transformatorze poszły.  

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

A chcesz kupić

To pohandlujem 

A ile kosztuje taki Belweder ?

Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Kiedy to zakwitnie?

niebawem. wigor ma. sie Pani potrafi zaopiekować ...kwiatuszkiem.. ;)

Opublikowano
23 minuty temu, gregor1284 napisał:

A po co mam Ci czas zabierać.wypij lepiej sam za moje zdrowie 

Fakt, ostatnio zalatany jestem jak mało kiedy. Ja kawy już z trzy lata jak nie piję

Ale jakby co to zapraszam 

20 minut temu, superfarmer02 napisał:

@bratrolnika pa intruz nam na rejon wbija. Pewnie moja czydźestke jechał oglądać 🤭

Barykaduj, Albercik barykaduj!!!

16 minut temu, Leszy napisał:

To niedaleko koło mnie, a może z kilka minut małego deszczyku. 

Dużo km masz do Wyszogrodu???

4 minuty temu, Karol6130 napisał:

I wcale się ze mną nie spotkasz 

Blok dobry jak ma dwa miejsca parkingowe 

Na samochód i na ciągnik???

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

czy to dużo?

Pan nie pryska kartofli? lepiej jeść z wirusami, o ile stonka pozwoli?

Nie pryskam , tyle lat ludzie jedli z wirusami 🤷

Opublikowano
gregor1284 napisał:

20 minut temu, slawek74 napisał:

tracz ty niby mądry ale wielu rzeczy nie rozumiesz...

Dzięki że uważasz mnie za mądrego ale czasami wolę "nie rozumieć" 

niby słowo klucz...

Opublikowano

wota co? ale sie naturlałem dzisiaj. tak by jeszcze z tydzień tak, to bym był bogaty... no ale jutro już czwartek o chyba nici z tego..

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

niebawem. wigor ma. sie Pani potrafi zaopiekować ...kwiatuszkiem.. ;)

Potencjał jest gdzie lepsza ziemia reszta szału nie ma pojedyncze wschody na środku działki. Nie wiem czy też przez to że nie za wczesny wysiew, miesiąc bez deszczu. Już czuję te tłumy na kontrolach.

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie pryskam , tyle lat ludzie jedli z wirusami 🤷

nie żartuj?

Opublikowano
6465 napisał:

10 minut temu, wojtal24 napisał:

byłem wczoraj u rodziców mają kawałek ziemniaków dla siebie i już 2 razy pryskal a stonka nadal wpierdziela ziemniaki

Te opryski to jakaś porażka. Kiedyś w samo południe ojciec jak bancolem opryskał to tylko raz i już więcej nie wlazła.

a enolofos pamiętasz 🤔🤪

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Już czuję te tłumy na kontrolach.

nie będzie źle... te kontrole dość rzadkie... u mnie też szału nie ma... ważne że jest... trzeba zawsze dobrze uzasadniać jak coś odrobinę nie tak. ;)

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Dużo km masz do Wyszogrodu???

20 km. Tam spory przystanek(albo nawet dworzec autobusowy był). Swego czasu siostrę tam odwoziłem czasami.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Qwazi napisał:

Mietek, weź no coś zrób, bo tu już idzie...grubo🙆🤭

No co ja mu mam gruchę zwalić? Sam niech se zwali 🤣 Ty maniek córkę pakuj zebys zięcia nie stracił 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

W przyszłym roku sieje siewnikiem do kukurydzy. Ile to może kosztować taka przyjemność?

a czemu? lepiej rósł nie będzie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v