Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, radekz200 napisał:

kurła ostatnio wysyłałem na epaka to 39 zł policzyli za wysyłkę 

Zrujnujesz się.

Małe paczki teraz najtaniej poczta wysyła.

Poczta 20 -22zł, kurier 45

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Zrujnujesz się.

Matki pszczele, paczka 30zł. Pocztexem. Miały być na wtorek a już jutro będą. 

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Gdzie zaraz 40

Kurła, to Ty już taki stary 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Jest w profilu

2 minuty temu, malaczarna napisał:

Jeszcze 25 i emerytura

Wtedy poszalejemy 

W aptece🤣😂

Opublikowano

Jak by nie poj..... ludzie na forum i gość ze sąsiedniej wsi wypisujący jakim jest biznesmenem na to pewnie i Ja bym się ujawnił.Ale pier.....poczekam 

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Matki pszczele, paczka 30zł. Pocztexem. Miały być na wtorek a już jutro będą. 

Pocztex na drugi dzień choć ostatnio 5 dni paka szła złożyłam reklamacje

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, Karol6130 napisał: Gdzie zaraz 40 Kurła, to Ty już taki stary 🤔

odrazu stary 🤦‍♂️ pytaj jak się czuje 😁 bo ja to na przykład na trochę więcej niż 30 😁🤪

Opublikowano
gregor1284 napisał:

9 minut temu, konteno napisał:

bez ziemi się nie  da przy paru ha ani ilości ani na skalę iść tym bardziej w połączeniu z etatem

Detal i jakość. Mniej coś dobrego to ludzie sami Cię znajdą 

Tu jest szczera prawda mniej bez pośredników i sprzedasz po dobrej cenie ale są jakieś ale musi być towar dostępny najlepiej cały rok jak to jest z warzywami i najważniejsze żeby był ktoś cały czas w domu po to by móc to sprzedać a klienci będą zawsze i w tym wypadku najlepiej sprawdza się rodzina wielopokoleniowa na gospodarstwie ......

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Zrujnujesz się.

no właśnie mówiłem żonie żeby poczta wysłała a ona poszła do epaka, ale akurat ten prostownik to nie jest mała paczka 

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

odrazu stary 🤦‍♂️ pytaj jak się czuje 😁 bo ja to na przykład na trochę więcej niż 30 😁🤪

Niedługo kopa a co po kopie to już po chłopie. Przejdź się po cmentarzu w jakim wieku chłopy umierały 60-70 lat temu. Powoli idzie z powrotem ku temu. To na ile się czuje to niemiarodajne bo ja się czuje na 60 najmniej. 

Opublikowano
6 minut temu, marcin19071980 napisał:

Jak by nie poj..... ludzie na forum i gość ze sąsiedniej wsi wypisujący jakim jest biznesmenem na to pewnie i Ja bym się ujawnił.Ale pier.....poczekam 

Daj spokój, dzis zapobiegłem osobistej tragedi. Co ta kobita ze mną chciala nawydziwiać.... jak ten supermario bym wyglądał ale mordę uratowałem. Mus się oskrobac 

Opublikowano
30 minut temu, radekz200 napisał:

kurła ostatnio wysyłałem na epaka to 39 zł policzyli za wysyłkę 

Kurjerzy.pl zobacz 

18 minut temu, Agrest napisał:

Zrujnujesz się.

Nie dość że najtaniej to najszybciej w pewne rejony PL

Opublikowano
28 minut temu, Qwazi napisał:

Szymek nie pij tyle, bo ...szkody wyrządzasz 🙆...tyle patyków połamać 🤦...

Głupotę zrobiłem że odrazu tego nie pociąłem.... Dąb wyschnął i aż sprzęgło w ferdku przypala...

28 minut temu, slawek74 napisał:

Gdyby nie broda to byś na wiele więcej nie wyglądał 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v