Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, DANDYS napisał:

I po co ja o tej 5 wstaję 😐też bym tak chciał

Screenshot_2023-06-13-11-31-57-031_com.facebook.katana.jpg

czysta definicja, czemu socjalizm zabija kapitalizm. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Baks00 napisał:

Żona lubi jeździć konno?🤔

Moja żona czasem lubi jeździć...na koniu😉🤭. Konno, właściwie nie wiem. Kiedyś chyba ze dwa razy jej się zdarzyło wsiąść na leciwą, spokojną szkapinę, jak woziła córkę na zajęcia jeździeckie, ale chyba nie złapała bakcyla do tego 

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano

Chłopaki odboje resorów do 47 to od hl jakieś dobre po odejdą. ?

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

A no

to co fajne czasy

Można pis poświęcić dla szparagów 

taki twój przyszły los, albo szparagi u Helgi, albo truskawki u Pafnucego 🤣

Opublikowano

No i, cytując klasyka, uturlałem w tym roku już dwie belki i...deszcz mnie wygonił...ale niech pada, tylko może trochę więcej, bo to jest jak rosa, nawet nie mżawka 

Przed chwilą, Baks00 napisał:

A na tego to  i bez siodła wlezie 🤭😉

Ło😉🤭...a potem...rodeo🙆

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

No i, cytując klasyka, uturlałem w tym roku już dwie belki i...deszcz mnie wygonił...ale niech pada, tylko może trochę więcej, bo to jest jak rosa, nawet nie mżawka 

Ło😉🤭...a potem...rodeo🙆

Rodeo, może to lepsze jak to co pocinają na koniu do mety ,,dżokeje "😅😉

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Wszystko zależy w jakim amazonka jeździ...dosiadzie🤭, bo jeśli w półsiadzie, to może zamęczyć...konia😉🤭

Racja,jak parę dni nie jeździła,to może szybko z ogiera zrobić kucyka😉

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Baks00 napisał:

Racja,jak parę dni nie jeździła,to może szybko z ogiera zrobić kucyka😉

I wśród kucyków też są ogiery...taki mały, ale...wariat😉

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
43 minuty temu, Agrest napisał:

"Jedź do Niemiec na wczasy i poznaj co to życie.

Szparagi każdego dnia!!!

Czy można lepiej zacząć dzień?

Wypoczynek z możliwością szlifowania języka niemieckiego jak i innych języków wschodnioeuropejskich oraz inne atrakcje.

Zapraszamy!!!"

🤣🤣🤣

Otwieramy agencje pracy?

Opublikowano
10 minut temu, ŻakowskiSławomir napisał:

panowie jak pogoda u was? u mnie kropi od rana,na jutro deszcz więc wieczorem chyba akcja 1 dawka :D 

Pogoda idealna do wideł. chłodno, wiatr powiewa, kajutki po ostatniej partii cielakow oprzatac trzeba. 

Opublikowano

toto @gregor1284 i mi z dwóch wyślij. 

nawet patrioci mogą być. 

Ursusem se pojeżdżą, widły mogę nawet na Polskim grabie obsadzone dać 

Opublikowano
16 minut temu, ŻakowskiSławomir napisał:

panowie jak pogoda u was? u mnie kropi od rana,na jutro deszcz więc wieczorem chyba akcja 1 dawka :D 

Od tygodnia pada tylko w miarce ani kropli nie ma

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

@Qwazi w niedzielę jakaś wystawa klaczy i pokazy konne w Poświętnem 

Dzięki. Może się kajtnę, jak to mówią. Zobaczymy, jakie będą możliwości, bo mam jeszcze trochę traw na siano

Opublikowano
45 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki odboje resorów do 47 to od hl jakieś dobre po odejdą. ?

Tak,tylko na jedną srube musi byc. Ja do d50 zakladalem od hl-ki,ale do d47 tez podejdzie,wystarczy ze wiesz ile tam jest miejsca,wymiary są podane w internecie i cos dobierzesz

Opublikowano
30 minut temu, HF86 napisał:

toto @gregor1284 i mi z dwóch wyślij. 

nawet patrioci mogą być. 

Ursusem se pojeżdżą, widły mogę nawet na Polskim grabie obsadzone dać 

Ty sam nie masz co robić a jak was więcej by było to i głupot bysta się domyślali 

28 minut temu, Qwazi napisał:

Dzięki. Może się kajtnę, jak to mówią. Zobaczymy, jakie będą możliwości, bo mam jeszcze trochę traw na siano

W niedzielę chyba siana robił nie będziesz...

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

To chyba kwestia charakteru. Moja żona i mama robią świetne mielone i jestem w stanie widzieć z czego, a mimo to nawet nie potrafię spojrzeć na kotleta mielonego🤷. Tak, że dziękuję za zaproszenie, na pewno Twoje mielone są super, ale ja nie potrafię się przemóc. Tak samo, jak do tego, żeby znowu pojeździć konno. Taki głupi charakter🤷

Ale żonę na jeźdźca to jeszcze przewieziesz 🤭

Opublikowano
18 minut temu, gregor1284 napisał:

Ty sam nie masz co robić a jak was więcej by było to i głupot bysta się domyślali 

W niedzielę chyba siana robił nie będziesz...

Nie planuję...

11 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale żonę na jeźdźca to jeszcze przewieziesz 🤭

Ło Panie🙆...yyy...ten...no...ehhh🤗...nie będę opisywał szczegółów🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v