Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, lemik napisał:

Żadna z obecnie udzielających się tu dziewczyn które odważyły się uchylić rąbka spódnicy, lub ktoś podesłał fejsa nie ma się czego wstydzić. Od bardzo przyjemnych dla oka aparycji po wręcz olśniewające. Aż dziw, że większość to stare panny😂

Zamień "spódnicy" na "tajemnicy" i masz ode mnie lajka 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Szybko w tym roku latają 😛

u nas też jak probosz z kasy sie spuscił na inwestycje i parafię zadłużył to większe wioski we trzech oblatują 

Opublikowano
14 minut temu, Qwazi napisał:

A dla dziecka śmierć rodzica jest łatwiejsza do przejścia niż rozwód. A gdy temu rozwodowi towarzyszy jakiś skandal to jeszcze trudniej

No chyba że dziecko jest nadzwyczaj rozwinięte i potrafi być sterem, żaglem 

Opublikowano
7 godzin temu, mf362 napisał:

Trzeba wiedzieć gdzie zgłosić się i wybrać najlepszą opcję , 

im skuteczniejsza kancelaria tym więcej wysądzi ale i większy % z wywalczonego odszkodowania se przytuli , na jedno wychodzi 

Opublikowano
malaczarna napisał:

3 minuty temu, tomek222 napisał:

Widzę że masz strasznie wybujałe ego, że się tak wywyższasz.

Nie jestem kobietą  w chustce na głowie i z utytlanymi rękami  

a która kobieta na wsi teraz chodzi w chustce na głowie i ma utytlane ręce? dziś na wsi są fryzjerzy kosmetyczki i inne tam spa i kobiety z tego korzystają

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

No i też jak ludzie się rozwodzą normalnie bez emocji to ma wraz dwoje rodziców 

Mam taki właśnie rozwód za płotem. Dziewczynka 8 lat. Ma kontakt z obojgiem rodziców i nie ma skandalu, awantur ani kłótni. Dziecko jest tak pogubione, że aż nie do poznania😔

Opublikowano
4 minuty temu, wojtal24 napisał:

a która kobieta na wsi teraz chodzi w chustce na głowie i ma utytlane ręce? dziś na wsi są fryzjerzy kosmetyczki i inne tam spa i kobiety z tego korzystają

A co takiego teraz kobieta na wsi robi, że ma być utytłana, nie pieli buraków czy ziemniaków po kilka godzin dziennie nie doi kilku krów rękami, i tak narzekają, że na wsi to baba tylko do roboty

Opublikowano

I to mi się najbardziej nie podoba... 

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Mam taki właśnie rozwód za płotem. Dziewczynka 8 lat. Ma kontakt z obojgiem rodziców i nie ma skandalu, awantur ani kłótni. Dziecko jest tak pogubione, że aż nie do poznania😔

No dobrze, ale co Cię cudze dzieci obchodzą?

• Confused 2
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Wina rodziców 

1 minutę temu, MonteChristo napisał:

A co takiego teraz kobieta na wsi robi, że ma być utytłana, nie pieli buraków czy ziemniaków po kilka godzin dziennie nie doi kilku krów rękami, i tak narzekają, że na wsi to baba tylko do roboty

Teraz i chłopy doią w rękawiczkach 

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Wina rodziców 

Teraz i chłopy doią w rękawiczkach 

Oglądałem kiedyś jockera to te pindy dwie bartoszek i adrianek to nawet do włożenia bolca zakładają rękawiczki 

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Jeśli sytuacja za płotem to ciężko nie zauważyć...

No ale co tu zauważać i czym się martwić skoro to nie Twoje życie? Ja dzieci sąsiada zza płotu to już nie widziałem z 1,5 miesiąca albo więcej. 

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Jeśli sytuacja za płotem to ciężko nie zauważyć...

No u mnie też prawie, że za płotem i jak sąsiad zjedzie to kłótnie o północy spać nie dają k**wiszony

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

No ale co tu zauważać i czym się martwić skoro to nie Twoje życie? Ja dzieci sąsiada zza płotu to już nie widziałem z 1,5 miesiąca albo więcej. 

Niektórzy mają coś takiego co się empatia nazywa 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Oglądałem kiedyś jockera to te pindy dwie bartoszek i adrianek to nawet do włożenia bolca zakładają rękawiczki 

Chodzi o higienę doiu 

W mechanice ja nie lubię i nie umie w rękawiczkach 

Opublikowano
Leszy napisał:

8 minut temu, Łolek napisał:

Gdzie ty mieszkasz i z kim się zadajesz bo u mnie normalnie, zdarzają się rozwody ale to właśnie tych bardziej nowoczesnych co to 10 lat chodzili z czego z połowę mieszkali razem koło 30ki ślub i po dwóch latach rozwód bo niezgodność charakterów 

Trochę prawdy napisał. U nas też sporo dzieci z poza małżeństwa i to w tych starszych pokoleniach. Rozwodów nie było, ale po tym to już rodzina dysfunkcyjna się stawała. 

a ty materacem byłeś że mówisz że z po za małżeństwa?

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

I to mi się najbardziej nie podoba... 

No dobrze, ale co Cię cudze dzieci obchodzą?

Napisałem tylko to co widzę, nie jest miło widzieć krzywdy żadnego dziecka

5 minut temu, Karol6130 napisał:

Wina rodziców 

Nie mnie o tym przesądzać. Nawet nie znam szczegółów sytuacji. I nie chce znać 

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
MonteChristo napisał:

8 minut temu, Łolek napisał:

Gdzie ty mieszkasz i z kim się zadajesz bo u mnie normalnie, zdarzają się rozwody ale to właśnie tych bardziej nowoczesnych co to 10 lat chodzili z czego z połowę mieszkali razem koło 30ki ślub i po dwóch latach rozwód bo niezgodność charakterów 

Normalni ludzie wykształceni po szkołach wyższych tylko chyba mają większe potrzeby sexualne, poza tym chłop zarabia krocie za granicą, we wrześniu kolega miał się żenić i po weselu byli ze sobą 7 lat 7 lat zmarnowane, a kilka razy się schodzili i rozchodzili, ja to nawet nie myślę przed 30'ką się żenić moja ma 19 lat więc nie m co wybiegać w przyszłość bo może być różnie 😊 

a Ty ile masz lat?

Opublikowano
15 minut temu, konteno napisał:

im skuteczniejsza kancelaria tym więcej wysądzi ale i większy % z wywalczonego odszkodowania se przytuli , na jedno wychodzi 

Jest różnica wygrać 10 tys i oddać 1/3 . A wygrać 20/25 tys i oddać 1/3 

Każdemu zostanie większą kwota jak jest z czego dzielić . Daje taki przykład 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

To są groszowe sprawy 

Zresztą co warty taki kopciuch 

Ani pogadać z tym, ani to posunąć 

Męskie strzyżenie już ponad 30zł, damski fryz pewnie wielokrotność tej sumy. Ja tam wychodzę z założenia, że ona nie miałaby wyglądać tylko zrobić co potrzeba. Zresztą będąc na swojej studniówce, na weselu już dwa lata temu to tak prawdę mówiąc chyba żadnej by się nie wybrało bo to tylko zmalowane, sfryzurowane. Zamiast lepiej wyglądać to wyglądały gorzej niż w szkole czy przy spotkaniu "na co dzień".

3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Niektórzy mają coś takiego co się empatia nazywa 

Raczej zaglądanie sobie w czyjeś życie i nie swoje problemy. Chcą się rozwodzić, niech się rozwodzą, ich dzieci, ich problem.

• Like 2
Opublikowano

a Ty ile masz lat?

za kilka miesięcy 26

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v