Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, stempos1980 napisał:

Qurla wlasnie stacilem Telefon😤 

Upadl na plytki

Ręce się trzęsą pewnie, szkoda ale cóż 

Starość 😉🤭

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ale większa szansa na potomka

Dobra czas na relax 

@Łolek

Marek dziś znowu czerwone...

Oczy 🤔🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Starość 😉🤭

Marek nie pchaj się w coś ,🤭

Wypadł z kieszeni i się rozleciał😭 

Dobrze że chociaż wszystkie numery miałem na karcie nie na tel 

Opublikowano
Łolek napisał:

6 minut temu, wojtal24 napisał:

też to miałem napisac

Myślisz że był warunek albo córka, albo gospodarka 

nie znam chłopaka ani całej sytuacji ale z tego co pisze to tak ani nie będzie z tego dobrego gospodarza ani małżeństwa i ma dwa wyjsc albo pierdolnac gospodarkę isc za dupa, pisal że ma fach w ręku (stolarz) I żyć sobie na spokojnie z nią z etatu. albo zmienić kobietę i rozwijać gospodarstwo co nie zrobi będzie źle współczuję mu takiej sytuacji i takich wyborów ale bez tej decyzji słabo to widze

• Like 3
Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Bezpieczniej na koncie google

Opublikowano
16 minut temu, Łolek napisał:

e tam rzecz nabyta , choć im lepsiejszy i droższy to te trzęsawki mocniejsze

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Chłopaków w samoobronie tłucze bo za cycki w przedszku łapią.

kopie po jajach? 🤔

25 minut temu, stempos1980 napisał:

Qurla wlasnie stacilem Telefon😤 

Upadl na plytki

po to one są 

kupisz lepszy 

Opublikowano
7 minut temu, wojtal24 napisał:

nie znam chłopaka ani całej sytuacji ale z tego co pisze to tak ani nie będzie z tego dobrego gospodarza ani małżeństwa i ma dwa wyjsc albo pierdolnac gospodarkę isc za d*pa, pisal że ma fach w ręku (stolarz) I żyć sobie na spokojnie z nią z etatu. albo zmienić kobietę i rozwijać gospodarstwo co nie zrobi będzie źle współczuję mu takiej sytuacji i takich wyborów ale bez tej decyzji słabo to widze

Ja tam wiem jedno: w każdym sporze strony są dwie, a prawda zwykle leży po środku. I każda ze stron relacjonując sytuację z reguły ją nieco "ubarwia" na swoją korzyść. Mam podejrzenie, graniczące z pewnością, że sytuacja u Marcina też wygląda trochę inaczej, niż on ją opisuje

A co do dzisiejszej spiny, to też napisał pobieżne hasło, które spowodowało, że kilku kolegów zajęło twarde stanowisko, tak naprawdę nic nie wiedząc o temacie, w którym się wypowiedzieli. I tym sposobem zyskał kilku "sprzymierzeńców"...taka manipulacyjka niewielka🤷

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

e tam rzecz nabyta , choć im lepsiejszy i droższy to te trzęsawki mocniejsze

kopie po jajach? 🤔

po to one są 

kupisz lepszy 

Wcale nie tak łatwo bo mam wymagania co do wielkości 🤔

Opublikowano
19 minut temu, stempos1980 napisał:

No po 40ce to już nie nastolatek choć zawsze młodszy ode mnie 😔

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, Qwazi napisał:

Ja tam wiem jedno: w każdym sporze strony są dwie, a prawda zwykle leży po środku. I każda ze stron relacjonując sytuację z reguły ją nieco "ubarwia" na swoją korzyść. Mam podejrzenie, graniczące z pewnością, że sytuacja u Marcina też wygląda trochę inaczej, niż on ją opisuje

A co do dzisiejszej spiny, to też napisał pobieżne hasło, które spowodowało, że kilku kolegów zajęło twarde stanowisko, tak naprawdę nic nie wiedząc o temacie, w którym się wypowiedzieli. I tym sposobem zyskał kilku "sprzymierzeńców"...taka manipulacyjka niewielka🤷

siostre by wyswatał i ożenił to miałby spokój 

Opublikowano
2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A pier**lił trzy po trzy , że on poszedł z domu rodzinnego i zostawił wszystko to i ja tak powinienem 

Emeryt czy rencista

Jakbyś z nim pogadał to zmienił byś zdanie

Chyba nie , była za mną

Sorry, ale przyznaj się, nie było czasem tak że mówisz do niego to co tu na forum, że nie masz warunków na ślub, na to na tamto, a zawracasz d*pę jego córce?

wątpię żeby ot tak z niczego kazał Ci zostawić wszystko i iść z domu, jeżeli tak jest jak mówię, to ciesz się że i tak gościu jest za Tobą i dał Ci radę, a nie kazał zostawić córkę w spokoju i nie zawracać jej d*py.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v