Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, soltys48 napisał:

1. Nie widziałem Cię w Bługowie dziś?

2. Andrzej już na rybach,także jak nie kupiłeś wszystkiego to do jutra czekaj 🤣

Jeszcze nie, byłem jeszcze raz i mówił że 3 już nie otworzy a jutro go nie ma 🤣

Mogłeś widzieć, gdzie byłeś?

Opublikowano (edytowane)

Z 30 lat temu widziałem nie raz nawet na drogach rozjechane byli a teraz niema.Tak samo z zajencami niema ,wyłapali sprzedali na zachód niema.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
stempos1980 napisał:

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

No fakt, dwa czy trzy lata to za mało żeby się przekonać

Chłopczyna jest nie ugięty w tych sprawach😁

ja wam mowię że jeszcze trochę i się złamie 😁

Opublikowano
48 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Bo młody człowiek , no chyba że to tatowe wszystko 🤷

Niestety 😐

Dlaczego tatowe jak  łeb i uj to  daje rade 

A ty co tatowego nic nie masz 

Każdy się rozwija według swoich możliwości nie patrz na innych  z zazdrością tylko próbuj im dorównać 

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

No u nas zająca zobaczą to zaraz ołtarze ustawiają jak w Parczewie do drzewa. A jeży jest sporo. Do obory lubią zajść powkurwiać bydlaki...

Leżało ostatnio wiaderko na owsie,ja za wiaderko a tam jeż -ale mnie ku...wystraszył🙆🤬 

Zające,sarny a ostatnio sporo borsuków jest-to ostatnie zwinęło mi kiedyś zderzak w passacie i spierdzielił🤬

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, pedro2 napisał:

No u nas zająca zobaczą to zaraz ołtarze ustawiają jak w Parczewie do drzewa. A jeży jest sporo. Do obory lubią zajść powkurwiać bydlaki...

U mnie wyłapali wszystkie bo 200zł za szt żywego płacił ktoś z Holandii,a taraż myśliwi mówią że przez te szczepionki dla lisów na wściekliznę lisy nie zdychają i wybierają I  małe zające i dlatego niema.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Leżało ostatnio wiaderko na owsie,ja za wiaderko a tam jeż -ale mnie ku...wystraszył🙆🤬 

Zające,sarny a ostatnio sporo borsuków jest-to ostatnie zwinęło mi kiedyś zderzak w passacie i spierdzielił🤬

Ja kiedyś wkładam nogę do gumiaka, a tu mi mysz pędzi do majtek po nodze, ale zwaliłem ją myślałem, że padnę na zawał nigdy tak nie spanikowałem 😄

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Nie masz wyjścia Marcin 😉

Ja Wam tylko powiem, że przed chwilą udało mi się, jakimś cudem, dostać do łazienki. No i przebywam sobie radośnie pod prysznicem, a tu włamanie...małżonka wchodzi🙆. No i kto w tym związku lepszy🤔. Ja tak nie robię, chyba, że....mam w tym jakiś cel, lub zostanę poproszony, a ona...po krem przyszła...i drzwi od zewnątrz otwarła🤦🤭

I też się żegnam, bo lecim na ognisko. Bawta się. Miłego wieczoru. Nara🙋

Liczył ze mój zmiennik wejdzie czy jak🤔

Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

U mnie wyłapali wszystkie bo 200zł za szt żywego płacił ktoś z Holandii,a taraż myśliwi mówią że przez te szczepionki dla lisów na wściekliznę lisy nie zdychają i wybierają I  małe zające i dlatego niema.

U nas znowu mówią, że badali i samice bezpłodne, a ile w tym prawdy.......

Opublikowano
50 minut temu, pedro2 napisał:

Kuźwa u nas i bez wojny miny. I to mobilne 😂 jadę sobie z drewnem, a ten ani myślał się zatrzymać, podjechałem to dopiero się zwinął. 

IMG_20230610_165029_3~2.jpg

Wiesz jak to potrafi szybko biec jak jedziesz za nim z gnojowicą? 

Opublikowano
18 minut temu, Baks00 napisał:

Jenoty ostatnio się pokazały a rąk to wszelkiej maści tego mięsa łazi 

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

padało u was?

Ta, ja na twarz tylko

Ani kropli

W kierunku Kocka tęcza była 

4 minuty temu, Strongman napisał:

Umnie tak ale niewiele ,poszło bokiem 

Czekaj no tylko jak antenę przestawię na Łosice 

Ściągnę deszcz 

Opublikowano
18 minut temu, MonteChristo napisał:

Ja kiedyś wkładam nogę do gumiaka, a tu mi mysz pędzi do majtek po nodze, ale zwaliłem ją myślałem, że padnę na zawał nigdy tak nie spanikowałem 😄

Ostatnio przyjechał kupiec i wchodzi na podwórko a przed oczami mu przelatuje gumiak. Ukraincowi myszy w nim gniazdo zrobiły...

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Jenoty ostatnio się pokazały a rąk to wszelkiej maści tego mięsa łazi 

Kiedyś sąsiad degustujacy codziennnie w %%% uświadomił mnie jaki głos wydają jenoty bo słyszał 😁🤭🤭🙆 ,, joł joł joł "

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, szymon09875 napisał:

Jeszcze nie, byłem jeszcze raz i mówił że 3 już nie otworzy a jutro go nie ma 🤣

Mogłeś widzieć, gdzie byłeś?

Ok 18 byl zawieźć wnuczki nad jezioro 

Ok 13 wydawało mi się że Cię widziałem. Jechałem od podróżnej do sławianowa 

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ta, ja na twarz tylko

Ani kropli

W kierunku Kocka tęcza była 

Czekaj no tylko jak antenę przestawię na Łosice 

Ściągnę deszcz 

Nie wiem tam koło tej anteny to ludzie mówią że wogule nie pada

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Ostatnio przyjechał kupiec i wchodzi na podwórko a przed oczami mu przelatuje gumiak. Ukraincowi myszy w nim gniazdo zrobiły...

Musiał na dłuższym bezrobociu być, że aż tak się tam zadomowiły

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v