Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
stempos1980 napisał:

Dzień Dobry 

7⁰ ☀️ 

Dziś dzień trochę wolniejszy od pracy bo odpust w parafii ale co potrzeba i tak trzeba zrobić.

a Ty znowu z tym dobrym dniem 🤦‍♂️ do dentysty jadę 🤪😁

Opublikowano
9 godzin temu, Qwazi napisał:

A ja po manewrach będę wracał do domu. @Pafnucy12 patrzaj czym🙆

IMG_20230530_223114_610.jpg

kolejny z listy moich niespełnionych marzeń...

36 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Poważnie jeździłeś?

Co to właściwie za maszyna?

na moje oko Honda Hornet 600

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, slawek74 napisał:

a Ty znowu z tym dobrym dniem 🤦‍♂️ do dentysty jadę 🤪😁

Sławek to Ty 🤔 😜 nawet podobny 🤭

Opublikowano

z innego forum 

kawasaki wywal  w krzaki

a my marnujemy pieniadze siedzac na forum ..

10 godzin temu, witejus napisał:

Taa, już żeś się dziś pochwalił jak to znasz przepisy o uprawie bezorkowej🤣

jeszcze raz- ja pisalem o tym ze nie musisz wchodzic w programy i tyle...tak trudno to zrozumiec ?? nie pasuje ci nie bierz..

9 godzin temu, Łolek napisał:

Jak przejąłem gospo to robiłem jeszcze kilka innych rzeczy i po prostu było mi to na rękę i tak zostało przez tyle lat ta sama osoba to wie o moim gospodarstwie praktycznie wszystko 

Co do mocznika znowu się migasz 

Co  do papieru i niemot to może przemilczę, żyj w spokoju 

ta se tlumacz..

ja takich nie lubie z wlasnego doswiadczenia- zaoral mi kawal laki , wstawlem granicznik to wywalil -bo on nie wypelnia i nie widzi ze wszedl w moje, drugi droge zaoral bo nie wiedzial, trzeciemu jezdze po zasiewach bo droga tam jest,nawet kamienie wyoruje-ani slowa nie mowi..nastepnemu powbijalem paliki. 

9 godzin temu, gregor1284 napisał:

Porządna firma ten granit. Dbają o klienta 

received_635947795107760.jpeg

chyba kiepsko interesy ida w takich firmach- w poludnei zamowilem czesci a na drugi dzien byly, przez ostatnie pare lat pare dni trzeba bylo czekac..

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Dzień dobry. 9°, słońce na niebie

Jak nie jak tak. Tylko to nie moje...troszkę zostałem zmuszony, żeby na to wsiąść...ale to nieważne...

wczoraj taki mlody wozil jakas dziewczyne-piszczales jak ona ??? 🤣 

Opublikowano
42 minuty temu, bratrolnika napisał:

No jakiś zgrabny motorek.

Kurna ta moja Yamaha mi podpasowała.

Trzeba się będzie pobawić i trochę pier**l do niej pokupic. Jakieś manetki ładne, klamki...itp

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Jak to się zarzuca? Dla kolegi pytam 

Najlepiej podczas kopania w suszę z wiatrem od tyłu na traktorze bez kabiny.

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

eszcze raz- ja pisalem o tym ze nie musisz wchodzic w programy i tyle...tak trudno to zrozumiec ?? nie pasuje ci nie bierz..

Dobra, dobra, specjalisto od wszystkiego, gdzie tu piszę o obowiązkowych ekoschematach i gdzie napisałeś że jak nie chcę to nie muszę w nie wchodzić, bezczelny kłamco.

Dnia 29.05.2023 o 08:23, witejus napisał:

W tym roku zgłosiłem na wszystkich polach uprawę bezorkową bo zgodnie z prawdą nawet nie próbowałem zapinać pługa, myślisz że styknie?😆

jeszcze kup 60 i kultywator i bedzie git...

widze ze nie za bardzo znasz nowe przepisy...

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, jacus napisał:

chyba kiepsko interesy ida w takich firmach- w poludnei zamowilem czesci a na drugi dzien byly, przez ostatnie pare lat pare dni trzeba bylo czekac..

🤣 

Coś Ty. Ekspres to jest ekspres. Czy to granit czy mizar a nawet jakiś towar z dla roślin.pl zawsze w ciągu doby jest

5 minut temu, marcin19071980 napisał:

Najlepiej podczas kopania w suszę z wiatrem od tyłu na traktorze bez kabiny.

Powiem mu

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano

chyba malo kupujesz.. tak bylo przed pandemia..

wicia -pokaz przepis ktory zakazuje orki......zgodnie z jakim prawem ktos ci zakazal orac ??

nie spiesz sie ,najpierw pomysl,poszukaj a potem napisz a ja do siana jade..

Opublikowano (edytowane)

placek ty nawet nie rozumiesz o czym on napisał .....🤣🤣🤣ale co się dziwić jak ty nie wiesz co to są ekoschemty i nawet na zróżnicowaną się  ie łapiesz 😂😂😂

jesteś głąb z dopłat i właśnie to pokazujesz 🤭

3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

.🤣🤣🤣 😂😂😂

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

Poważnie jeździłeś?

Co to właściwie za maszyna?

Brat potrzebował mojego tira na dzisiaj rano, więc pojechał nim do domu. Ja też musiałem jakoś wrócić i został mi...jego motor🤷. To jest Honda o poj 600. Nawet nie wiem czy Hornet czy CBR 

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Darek, jak coś to powiem, że...mi ukradli 😉

Opublikowano
13 minut temu, jacus napisał:

chyba malo kupujesz.. tak bylo przed pandemia..

wicia -pokaz przepis ktory zakazuje orki......zgodnie z jakim prawem ktos ci zakazal orac ??

nie spiesz sie ,najpierw pomysl,poszukaj a potem napisz a ja do siana jade..

Czy mało? Nie mądra spominac. Jak z allegro to trochę dłużej idzie 

Opublikowano
13 minut temu, jacus napisał:

Dyskusja z tobą to jak dyskusja z głuchym i przez litość nie napiszę więcej

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, jacus napisał:

z innego forum 

kawasaki wywal  w krzaki

a my marnujemy pieniadze siedzac na forum ..

jeszcze raz- ja pisalem o tym ze nie musisz wchodzic w programy i tyle...tak trudno to zrozumiec ?? nie pasuje ci nie bierz..

ta se tlumacz..

ja takich nie lubie z wlasnego doswiadczenia- zaoral mi kawal laki , wstawlem granicznik to wywalil -bo on nie wypelnia i nie widzi ze wszedl w moje, drugi droge zaoral bo nie wiedzial, trzeciemu jezdze po zasiewach bo droga tam jest,nawet kamienie wyoruje-ani slowa nie mowi..nastepnemu powbijalem paliki. 

wczoraj taki mlody wozil jakas dziewczyne-piszczales jak ona ??? 🤣 

Matko Jacuś...zaczynam się o Ciebie martwić...i to dość poważnie...już geodetą nawet jesteś...udźwigniesz tyle profesji?...oszczędzaj się trochę...

Opublikowano
29 minut temu, Pafnucy12 napisał:

No jakiś zgrabny motorek.

Kurna ta moja Yamaha mi podpasowała.

Trzeba się będzie pobawić i trochę pier**l do niej pokupic. Jakieś manetki ładne, klamki...itp

i układ wydechowy KataNima, albo MasaHuku🙃

6 minut temu, Qwazi napisał:

Darek, jak coś to powiem, że...mi ukradli 😉

nie, gdybym chciał to bym sobie taki kupił już z dwa lata do tyłu, z Hornetem jest jak z Fazerem, jest piękny, ale charakterystyka jego silnika mi nie pasuje

całkiem odwrotnie jak w przypadku SV....

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Bogdan_ja napisał:

placek ty nawet nie rozumiesz o czym on napisał

Myślę ze wie co napisał tylko mu udowodniłem że napisał głupotę i teraz próbuje się z tego wykręcić kłamstwem, a teraz wypisuje następne głupstwa o obowiązkowych ekoschematach, zakazie orki, ciekawe co jeszcze wymyśli.

Edytowane przez witejus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v