Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Znajomy miał przez tydzień - w końcu żona dała ultimatum - albo ona albo owce. Wybrał ją...

No ty tego problemu byś nie mial

• Haha 1
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

3 minuty temu, Qwazi napisał:

Rp445...jak to na co...na elitę 

Panie Mariuszu toż nie stać mnie na taki rarytas 🙆. Coś bliżej z230 

było mówić rok temu jak sprzedawałem🤭

Opublikowano
10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ano, nie podoba mi się to. Choć kaczki czy gęsi mi nie przeszkadzają ale niech tylko pies u sąsiada zacznie koncert...

Co Ty Pjoter psa chcesz zjeść?

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

pewno kwestja gustu o przyzwyczajeń, ale czuć baraninę tą lanoliną... no co kto lubi...

w kebabie bardzo nie czuć, jednak jakiś posmak wyczuwalny.... no o ile to nie z kota... :D

Kwestia też oprucia , trzeba to zrobić czysto i nie dotykać wełną mięsa  

Ja wychowałem się na baraninie 

Opublikowano

no być może... jadłem , no ale czułem ten smak wełny.

1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kwestia też oprucia , trzeba to zrobić czysto i nie dotykać wełną mięsa  

Ja wychowałem się na baraninie 

Opublikowano
Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

Kurła miałem iść na ryby i uja żem poszedł 😔 może z rana, jak się przed 4 wstanie

Jest to chyba jakieś uzależnienie jednak, dziś był gość po jaja i mówi, że 5 dni już na rybach nie był i szlag go trafia. Musi jutro jechać.

Opublikowano
1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Kurła miałem iść na ryby i uja żem poszedł 😔 może z rana, jak się przed 4 wstanie

Sylwek to przepraszamy że cię zagadali na forum 🙆😐

Opublikowano

Ja już daaawno nie byłem, a by se poszedł na płotki albo na okonie

Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Sylwek to przepraszamy że cię zagadali na forum 🙆😐

A gdzie tam, krowa się cieliła, jeden rozrzutnik umyłem, coś tam jeszcze się porobiło i dzień zleciał

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

to chyba jakieś uzależnienie jednak,

no bo jak się coś lubi... no i można... to co se odmawiać? po co?

no chyba że szkodliwe. no to czasami trzeba ograniczyć...

Opublikowano
5 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Ryby,grzyby,wykrywacz -kiedys było na to czasu więcej 😔

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Trzeba tresować 

Obcego będę tresował? 

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

no bo jak się coś lubi... no i można... to co se odmawiać? po co?

no chyba że szkodliwe. no to czasami trzeba ograniczyć...

Nie wnikam czy robi to legalnie czy nie, płaci, bierze, ma też pszczoły to poruszaliśmy temat.

Opublikowano
23 minuty temu, gregor1284 napisał:

Iludniowy rejs? Możliwe te ciało pedagogiczne? Może i mnie byś wkręcił?

ja tam podobno tylko jeden w tym babincu. 

jeszcze 6 mamus. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v