Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
26 minut temu, marcin19071980 napisał:

Chyba trzeba będzie przyjąć postawę Gregora i zostać forumowym dziadem.Wczoraj w temacie o przenicy jeden na mnie wsiadł bo napisałem że od pierwszego postu na forum zaczął bluzgać bez przywitania się.W odpowiedzi przeczytałem że witać to ja się z nim powinienem a nie on że mną.Wieczorem przyjechał do mnie jakiś gość którego pierwszy raz w życiu widziałem z pytaniem czy to ja ją jeżdżę qadem po jego łące 🤨 bo mu ktoś powiedział że ja mam motocykl 😤. Mogłem go wysłać do @Pafnucy12ale z zaskoczenia mnie wziął i nie przyszło mi do głowy.Nie wiem czy to pogoda ma na to wpływ czy w jedzeniu coś jest czy może to zje.....umysłowe powoduje internet.

A daj spokój. W czwartek do mojego teścia zadzwonił policjant że moja żona potrąciła kobietę na przejściu. Kobieta jest w ciężkim stanie a mojej kobiecie grozi 8lat odsiadki. Skąd wiedzieli że kobita akurat pojechała na zakupy jeszcze bez tel. Bo córa bajki oglądała. Chcieli 40tys. Żeby uchronić ja od więzienia.

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

A daj spokój. W czwartek do mojego teścia zadzwonił policjant że moja żona potrąciła kobietę na przejściu. Kobieta jest w ciężkim stanie a mojej kobiecie grozi 8lat odsiadki. Skąd wiedzieli że kobita akurat pojechała na zakupy jeszcze bez tel. Bo córa bajki oglądała. Chcieli 40tys. Żeby uchronić ja od więzienia.

a weż przy komputerze pogadaj o chęci kupienia zmywarki ,kurna dla jaj tak zrobiliśmy .

Opublikowano
27 minut temu, soltys48 napisał:

Jeno ten co nie przyciąga kurzu. Psiukam takim od łańcuchów motorowych a centralne odłączyłem 

Przemek daj linka do tego , bo też chciałbym takie coś 

Opublikowano
31 minut temu, soltys48 napisał:

Czasem fajnie popatrzeć 

IMG20230527083519.jpg

Widać już długo nie pożyją...

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Widać już długo nie pożyją...

Do po niedzieli 🤭

1 minutę temu, 6465 napisał:

Po jakim czasie od oprysku na chwasta w 🌽 mogę wjechać z jakąś odżywką?

Daj jej trochę odpocząć po stresie wywołanym przez cherbicyd

Myślę że z tydzień 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
18 minut temu, 6465 napisał:

kurna, dziecku bajki puszczac na telefonie ??? poczytaj troche o tym..

to przyszlo ze szwajcarii.

tesc ma telefon stacjonarny ??

oczywiscie ze nie wiedzieli-dzwonia wedlug ksiazki telefonicznej,, kazdy kto ma stacjonarny to pewnei ma dzieci i wnuki..

gdy slysza mlody glos odkladaja. 

wymyslaja jakas bajke i gdy nie pyknie to sie rozlaczaja.

16 minut temu, soltys48 napisał:

Gdzie?

u nas. na ubojni elementy za tydzien 3 zl poszly na dol..

Przed chwilą, 6465 napisał:

Po jakim czasie od oprysku na chwasta w 🌽 mogę wjechać z jakąś odżywką?

zalezy jakim srodkiem popryskales -po jakim czasie on zaczyna dzialac, tydzien to minimum

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

u nas. na ubojni elementy za tydzien 3 zl poszly na dol..

zalezy jakim srodkiem popryskales -po jakim czasie on zaczyna dzialac, tydzien to minimum

Musi jaki inny kraj być..   

.każdy środek zaczyna działać praktycznie natychmiast,na efekty wizualne trzeba czekać 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Jak czasem się tutaj coś poczyta to przechodzi ochota na pisanie.Strasznie nerwowi się ludzie zrobili, strach się odezwać.

musisz się znowu wybrać do znanej pani psycholog na sesję czyszczenia kieszenia ...🤭

Opublikowano

-ogarekciebie juz wyczyscila dokladnie i temu szalejesz ?? ani kasy ani rownowagi...

7 minut temu, soltys48 napisał:

Musi jaki inny kraj być..   

.każdy środek zaczyna działać praktycznie natychmiast,na efekty wizualne trzeba czekać 

kiedys jezdzilem kolo ciebie to rzeczywiscie troche inny. u nas swinie na wymarciu wiec lepiej znam ceny z drugiej strony...

czy dziala natychmiast ?? radze poczytac albo napisz co rozumiesz jako natychmiast.

Opublikowano
9 minut temu, Bogdan_ja napisał:

musisz się znowu wybrać do znanej pani psycholog na sesję czyszczenia kieszenia ...🤭

A to już kiedyś byłem że piszesz ZNOWU?

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, jacus napisał:

czy dziala natychmiast ?? radze poczytac albo napisz co rozumiesz jako natychmiast.

Czytam etykiety i praktycznie na każdej jest napisane

SUBSTANCJA CZYNNA NATYCHMIAST TRANSPORTOWANA W STREFĘ KORZENIOWĄ 

3 godziny temu, 6465 napisał:

Kurde za daleko ale wrzucił byś że 2 małe w cadafiego i do mnie. Bez biżuterii 🙂

Nie te czasy. Bez biżuterii nie kupi. W ogóle bardzo ciężko kupić proszczaki. Bierzemy teraz od hodowcy spod wągrowca 

Edytowane przez soltys48
  • Thanks 1
Opublikowano
46 minut temu, jacus napisał:

i jak co rano gownoburza.. pogoda az za dobra...

choc prognozy sie zmienily i deszcz zapowiadaja od niedzieli- nastepnej oczywiscie..

bylebys sie nie rozpedzil i nie zaczal "ogarka" pokazywac..ten widok zostaw dla parobka .

ja tez mam zasiana na moczniku 😂

znowu zaczynasz bredzic ? za ile dni wrocisz na biala sale z kroplowka ale z bez klamki ???

a dziwisz sie ?? 

zboze tanie,mleko tanie, opasy leca w dol, nawet swinie tanieja...

7 tlustych lat sie skonczylo i zaczyna 7 chudych.

ty nie umialbys sie znalesc wsrod madrych glow...ogarek to nieglupi chlopak -tylko czasami mu sie gotuje . przedtem to bylo co pare tygodni a teraz dni..

ja tez nie

a moze na odwrot w chorej glowie ogarka wszystko sie miesza

to nie wyzywanie to stwierdzenie faktow..

Czy Ty możesz choć raz otworzyć japę żeby się nie mądrzyć 

• Haha 1
Opublikowano

suszy i wieje. 

resztki co nie zebrał w kiszonke wyschły w dwa dni na sianko. 

a deszczu nie widać 🥺

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

-ogarekciebie juz wyczyscila dokladnie i temu szalejesz ?? ani kasy ani rownowagi...

kiedys jezdzilem kolo ciebie to rzeczywiscie troche inny. u nas swinie na wymarciu wiec lepiej znam ceny z drugiej strony...

Przepraszam że ja odpowiem , swego czasu pryskalem u faceta świętej pamięci na stonke . To mówił że po moim prysaniu swoje ryjki na bok przękręcala i zdychala . Jakoś tak  SWOJE RYJKI NA BOK PRZĘCALA I SPADAŁA I ZDTYCHALA ,O JAKOŚ TAK

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@soltys48 @szymon09875 @Pafnucy12 @HF86 @DANDYS chłopaki takie jałówki dobrze było by sprzedać na wbc ? Czy tradycyjnie lepiej na żywo 🤔, bo brzuchy mają więc potencjał żeby wagę zrobić w nocy 😉

IMG_20230527_081702_283_HDR.jpg

handlarzyki się nie oszukają jak jej bebzun napchasz. a dobry wbc nie jest zły 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v