Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

to tak jak moja stara- ja robie zdjecia, i zawsze jestem pod telefonem.

kasy na zakupy nie dostajesz, czy rower sie zepsuł by pojechać kupić samemu??

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Ej no oszczędnym trzeba być walić 20km w jedną stronę za głupia uszczelka za 2 zł 

Opublikowano

hmmm. nie uwierzysz pewno, ale ja tak potrafię... pieniądze to nie wszystko...

Opublikowano
2 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Na ślimaki to pudełeczka po jugurcie czy tam lodach wkopać równo z ziemią i piwa nalać, potopią się skurczysyny.

Przecie tego miliony pełza. Jakbyś chciał chińczyków w basenie utopić... 

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

hmmm. nie uwierzysz pewno, ale ja tak potrafię... pieniądze to nie wszystko...

Mam 3 minuty do przybytku z częściami do maszyn. Jak coś trzeba to idę i kupuje ewentualnie zamawiam przez internet to samo i taniej jest

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał:

Mam 3 minuty do przybytku z częściami do maszyn.

...ale czym? piechotem?

Opublikowano
Leszy napisał:

2 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Na ślimaki to pudełeczka po jugurcie czy tam lodach wkopać równo z ziemią i piwa nalać, potopią się skurczysyny.

Przecie tego miliony pełza. Jakbyś chciał chińczyków w basenie utopić... 

Aż takiej plagi to u mnie nie było 🤔 w ogródku piwo dawało radę

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Ludzie, pryskiwacz ciapkiem na 5 biegu z ciśnieniem 4 daje 200l/ha. Wydaje mi się mało. A jadąc na 4 daje 320l/ha. Jak to wypośrodkować żeby wychodziło 250l?

Masz jeszcze nr do Krzyśka? On da Ci wykład 🤭

2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Który Ci to sprzedał ?  

Tomek 4,5 to chyba chcesz zabić te chwasty ciśnieniem 🤔

Z 2 razy wystarczy

Bzdura

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
17 minut temu, gregor1284 napisał:

Chyba że już wyleci wszystko 

Wtedy może się okazać że będzie o wiele więcej rozbierania i 5zl bedzie trochę mało.

Opublikowano
20 minut temu, Pafnucy12 napisał:

ja mam wszedzie pod gorke wiec rower odpada-na trasie do sklepu jest premia gorska na tour de polgne.

Opublikowano

a kolor?     bo czerwone szybsze...

2 minuty temu, malaczarna napisał:

Autem. 

1 minutę temu, jacus napisał:

ja mam wszedzie pod gorke wiec rower odpada-na trasie do sklepu jest premia gorska na tour de polgne.

czyli kasy nie dostajesz i prosić musisz by kupiła... małżonka... no oki. rozumiem..

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał:

Kurna, aż się prosi by skomentować. Ale nie skomentuję🤭😜😁

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

a kolor?     bo czerwone szybsze...

czyli kasy nie dostajesz i prosić musisz by kupiła... małżonka... no oki. rozumiem..

Tak powinno być kasa dla żony o tak 

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Aż takiej plagi to u mnie nie było 🤔 w ogródku piwo dawało radę

Jak rano idę krowy na dojenie z wybiegu zgarnąć, to tylko pod nogami chrupie. 😜 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

co do grosza

...a dużo tego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v