Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, DANDYS napisał:

takie kabla aluminiowego to nikt nie chce brać ,o miedzi na budowie tto rewalizacja, a kabel Alu to w pół dnia znajdziesz z 100kg na budowie

No ja mam tego po tych budowach trochę ale nie brali tego u nas to i w kosze chłopaki kładli ale ze 100kg jeszcze by uzbierał. Taki ten czterozylowy siłowy i jednofazowy tez biorą?

Opublikowano

@Łolek @Qwazi żyje 🙋

Widzę że Marcin odstrzelił jednego z naszych 😭

Niech żona wróci od mamusi to się nadrobi stan populacji🤭

Mialem pod nosem w ubiegłym sezonie 3 ha kapusty kumpla- to wie m jak ten temat wygląda.Jak chciałem, to mi mówił gdzie pryskał.No ale wolał bym mu zapłacić,a tak to aby zdrowia zmarnowałem przy spotkaniach z nim%%%%😁🤦

Jak kraść to miliony,jak pieprzyć to boginie 🤭🤭

• Thanks 1
  • Haha 3
Opublikowano
7 minut temu, Baks00 napisał:

@Łolek @Qwazi żyje 🙋

Widzę że Marcin odstrzelił jednego z naszych 😭

Niech żona wróci od mamusi to się nadrobi stan populacji🤭

Mialem pod nosem w ubiegłym sezonie 3 ha kapusty kumpla- to wie m jak ten temat wygląda.Jak chciałem, to mi mówił gdzie pryskał.No ale wolał bym mu zapłacić,a tak to aby zdrowia zmarnowałem przy spotkaniach z nim%%%%😁🤦

No i kumpel znalazł sposób na...królika w kapuście 🤭. Nie dość, że szkodnika ujarzmił, to jeszcze %%% były😎. Two in one😉

12 minut temu, Baks00 napisał:

Lub...Księżniczki🤗...ukłony dla szanownej małżonki☺️ (bez niewłaściwych domysłów proszę, żona kolegi rzecz święta 🤷)

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

No i kumpel znalazł sposób na...królika w kapuście 🤭. Nie dość, że szkodnika ujarzmił, to jeszcze %%% były😎. Two in one😉

Czasami to tam się z tarasu odezwałem,ale to walka z wiatrakami.

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Oj za z literaturą to na bakier 🤷

A Soplica, Mickiewicz, Ogiński?

Może coś z muzyki- Chopin?

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Agrest napisał:

Coś tam się liznelo,ale to nie me klimat moja głowa to ciężko przyjmuje

Chociaż ostatnio ptactwo-Bocian,Trzy żurawie,Dzika kaczka

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
4 minuty temu, Baks00 napisał:

Oj za z literaturą to na bakier 🤷

3 minuty temu, Agrest napisał:

Ototo...🤷

Opublikowano
19 minut temu, Baks00 napisał:

Do samicy wystarczy pokazac 😉

Samica też wystarczy że kitę zadrze 

15 minut temu, Qwazi napisał:

No tutaj wyższość królika nad zającem się przejawia wyraźnie 😎...nawet porzekadła ludowe są na ten temat🤭

Jakie 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, gregor1284 napisał:

Jakie

Przecie...wisz😉...takie trochę... nieprzyzwoite 🤭

13 minut temu, Baks00 napisał:

Najgorzej jak kilka ma okres godowy 

Matko Przemek...toś Ty kozak🤭

10 minut temu, slawek74 napisał:

🤔

Nie wiesz jakie to? Czy nie pamiętasz, czy opiliśta?

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Przecie...wisz😉...takie trochę... nieprzyzwoite 🤭

Matko Przemek...toś Ty kozak🤭

Nie wiesz jakie to?

Ja to se wybrałem że jedna mi starcza,

Tak wiem i teraz pytanie,🤔

Czy samica taka dobra,czy samiec miękka kita🤔😉

Opublikowano
27 minut temu, Baks00 napisał:

Coś tam się liznelo,ale to nie me klimat moja głowa to ciężko przyjmuje

Chociaż ostatnio ptactwo-Bocian,Trzy żurawie,Dzika kaczka

Królik ornitolog🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v