Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kuźwa PiS pieprzonyn, będe miał z 10 tys mniejsze dopłaty 😐

Mleko w dół , zboże w dół , Dziady wykończą ludzi

Mamy wspaniały rząd, samych wybitnych specjalistów I gospodarka nam się rozwija a ludziom żyje się coraz dostatniej!

• Thanks 1
Opublikowano
22 minuty temu, Łolek napisał:

Noo wie moja żona i jej ojciec i mama, no ale co ja zrobię jak ona 3lata ma i warkoczyki śliczne, Mariusz córeczkę ma słodziaka fajnego 

Przebijają się u mnie dziewczyny między sobą, a ja biedny pod stołem mieszkam, choć podobno jestem...błogosławiony między niewiastami 🤦😉🤭

18 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No widzisz Marek ,taki stary byczek Mariusz 😜i jeszcze spłodził fajne dziecko, to wszystko przede mną 🤭

Ty się bierz, a nie wymówek szukasz. Ja to sobie przypomniałem jak to było, a Ty się będziesz musiał uczyć od nowa...a im człowiek starszy, tym ciężej z nauką. 

Zresztą to może Ty już masz...i żonę i dzieci🤔

Nie krzyw się Piotrze. Taka prawda. W domu teściowa, żona i dwie córki. A syn zdezerterował🤷. Trzeba to jakoś udźwignąć, chociaż to nie jest proste😉

• Confused 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

5 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kuźwa PiS pieprzonyn, będe miał z 10 tys mniejsze dopłaty 😐

Mleko w dół , zboże w dół , Dziady wykończą ludzi

Mamy wspaniały rząd, samych wybitnych specjalistów I gospodarka nam się rozwija a ludziom żyje się coraz dostatniej!

przestaniesz na okrągło te farmazony pier..olić czy kopniaka chcesz 🤔😁

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Weekend a roboty zrobił tyle co przez tydzień🙆‍♂️

Tak mało w tygodniu  robisz?😜

Opublikowano
14 minut temu, slawek74 napisał:

że też ci się nie znudzi chachmęciażu....

Sławek z tą małą stopą to dopiero pierwszy raz! 

7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

We jak mnie dziś jeden ukrainiec ciśnienie podniósł. Myślałem że go uja zabije. 

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Sławek z tą małą stopą to dopiero pierwszy raz! 

We jak mnie dziś jeden ukrainiec ciśnienie podniósł. Myślałem że go uja zabije. 

une teraz pod ochroną🙉

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Na pewno wie, ciotka równa babka to o byle gówno awantury nie zrobi 😉

O nic dodać nic ująć, może nie tak bardzo równa bo tu i tam ma wzgórki i zagłębienia ale w sumie dobra kobita bo kto że mną 25 lat by wytrzymał 🤷‍♂️

Pociotek ty to jest jednak fajny chłopak jesteś 😉

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Dużo tych wiełasipiedów masz?

Moja się tym zajmuje, trochę jest.                                                                         Po niedzieli jedna do cięcia a druga do sadzenia

IMG_20230513_175307_431.jpg

Opublikowano
gregor1284 napisał:

14 minut temu, slawek74 napisał: że też ci się nie znudzi chachmęciażu.... Sławek z tą małą stopą to dopiero pierwszy raz! 

puknij się w pustą głowę....

Rolnik1973 napisał:

zboże sprzedałeś? po 75 ma mi przywieźć...

Opublikowano
48 minut temu, Łolek napisał:

O nic dodać nic ująć, może nie tak bardzo równa bo tu i tam ma wzgórki i zagłębienia ale w sumie dobra kobita bo kto że mną 25 lat by wytrzymał 🤷‍♂️

Pociotek ty to jest jednak fajny chłopak jesteś 😉

Widzisz jak ja się znam na ludziach 😉 

No i wreszcie w domu ;)

@Aktywnyrolnik7245 tak mi docinales że mam z czego dokładać i  mogłem połowę mniej azoksystrobiny dać, a jeszcze grzyb wszedł... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v