Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, Leszy napisał:

Nie jeden się z krową wódki napił ;) 

Mój stary wet powtarzał zawsze: pięćdziesiątka dla gospodarza, reszta dla inwentarza😉

13 minut temu, Pafnucy12 napisał:

kurna, ale mam jeszcze... z racji że maj, może krasulogrill by było dobre na początek? 🤭

...albo nie, bo krowa zaraz będzie chciała, żeby wegański był ten grill..... zła nazwa..

Nazwa dobra...w sumie grillowana poekstrakcyjna śruta sojowa może by uszła, bo kiszonka z qq z grilla mogłaby być dla krówki...niesmaczna🤔

7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

oj ma, ma... sie niedługo pochwali... 👍

A co tam Sławomir szykuje za niespodziewankę🤔...a czerwonego Japończyka że szprychami...byłbym zapomniał🤦

9 minut temu, Luki99 napisał:

Ja niestety nie mam😥

Każdy ma... 

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No teraz można je jechać nawozy po ciuciurydze siać 🤭. Napiłem się bo spacer.pngPrzemek do mnie przemówił 👏😛

IMG_20230508_134751_604_HDR.jpg

Zostaw to bo sobie krzywdę zrobisz 

20 minut temu, szymon09875 napisał:

Aż żal siać.. 

IMG_20230508_184258.jpg

Nie żałuj, dawaj na bogato 

48 minut temu, Qwazi napisał:

Mój stary wet powtarzał zawsze: pięćdziesiątka dla gospodarza, reszta dla inwentarza😉

Nazwa dobra...w sumie grillowana poekstrakcyjna śruta sojowa może by uszła, bo kiszonka z qq z grilla mogłaby być dla krówki...niesmaczna🤔

A co tam Sławomir szykuje za niespodziewankę🤔...a czerwonego Japończyka że szprychami...byłbym zapomniał🤦

Każdy ma... 

Sławek se kupił głupotę znaczy kubote 

• Haha 3
Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:

Zostaw to bo sobie krzywdę zrobisz 

Nie żałuj, dawaj na bogato 

Znajomy jechał pryskać i stanął to trza było trochę sypnąć 🤭🤭 a tak serio to 220 na trawę siana w tym roku i po 150 na łąki gdzie dopiero wegetacja rusza 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Znajomy jechał pryskać i stanął to trza było trochę sypnąć 🤭🤭 a tak serio to 220 na trawę siana w tym roku i po 150 na łąki gdzie dopiero wegetacja rusza 

A ja myślałem już w tym tygodniu coś ciąć 🙆

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Ładnie 👍 nie zielenieją Ci w takich małych rajkach? Czy będziesz jeszcze obsypywał?

Przecież to są redliny po sadzarce.Juz są podredlone na 75

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano

no ładna sztuka... na pierścionek wystarczy...

Opublikowano

Ciekawe czy Przemek skomentuje 🤔

Kolega z wielkopolskiego

Opublikowano

kurna kukurydze sieja-bloto na asfalcie piekne.

na babiej gorze jeszcze sniegu pelno. w dolinach sie ocieplilo delikatnie.

2 godziny temu, slawek74 napisał:

pluskwę mu założyli 😁

kiedyś była taka seria ,,poczytaj mi mamo,, pewnie ten etap 🙋‍♂️😃

gdybys mial tyle tych ksiazeczek co ja to moze bys cos wiecej umial niz litery skladac i w klawiature klepac..

masz talent-zenka mozesz zastapic-tyle ze dicko-glupolo juz w kurwizji wyszlo  mody, u jaworowicz jedynie bys mogl wystepowac...

nowy prezes tvp z galicji i od razu wywalil wschodniopolska"kulture" z programu..

2 godziny temu, soltys48 napisał:

Pytam grzecznie a ty...... 

No cóż ta podlaska życzliwość 😆

ogarek juz dawno zeswirowal....mnie nie bylo na chwile wiec tobie sie dostalo 🤣 to moj psycho-fan -gdzie cos napisze to on zaraz sie pojawia.

Opublikowano
10 godzin temu, Mecha napisał:

Szukam firmy która by dorobiła lej wewnętrzny bądź zewnętrzny do bina 28. W binie zaczynają się od bin 60

Szukałeś na olx  dawniej ogłaszała się firma, która zajmowała się przeróbkami. Tanio to nie będzie, znając życie to krzykną 2/3 ceny nowego. Zewnętrzny to raczej odpada, za słaba blacha i może się nie udać.

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

to moj psycho-fan -gdzie cos napisze to on zaraz sie pojawia.

może Cie nie lubi tylko?...

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

ogarek juz dawno zeswirowal....mnie nie bylo na chwile wiec tobie sie dostalo 🤣 to moj psycho-fan -gdzie cos napisze to on zaraz sie pojawia.

Mi się dostało?

Kiedy? Od kogo?

Co jak co ale mniemanie masz o sobie wysokie

• Like 1
Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

oj ma, ma... sie niedługo pochwali... 👍

Luki99 napisał:

15 minut temu, slawek74 napisał:

jak niema czymś konkretnym to chociaż tym 🤦‍♂️🤪

A Ty masz się czym chwalić? 🤔

córkę mam 🤭😁😁😁🤦‍♂️

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

córkę mam 🤭😁😁😁🤦‍♂️

Karolowi nie mów 🤫...a tak, łon już wi🤦

5 minut temu, szymon09875 napisał:

Tu to miesiąc jeszcze jak nie lepiej 

IMG_20230508_194440.jpg

To samo co u mnie🤬

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

IMG_20230508_194440.jpg

Większość łąk mam podobnych, jak się ciepło zrobi to początkiem czerwca się będzie kosić. Teraz mam 1ha sianek trawy i też bez szału bo do kolan ale raczej już nie urośnie, zimno i ją hamuje a już widać jak gdzieś jakaś dzika trawa się kłosi 

Opublikowano
Qwazi napisał:

5 minut temu, slawek74 napisał:   córkę mam 🤭😁😁😁🤦‍♂️ Karolowi nie mów 🤫...a tak, łon już wi🤦

lato idzie to roboty jest wszystkich zięci przygarnę do jesieni 🤭😁😉

superfarmer02 napisał:

4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Większość łąk mam podobnych, jak się ciepło zrobi to początkiem czerwca się będzie kosić. Teraz mam 1ha sianek trawy i też bez szału bo do kolan ale raczej już nie urośnie, zimno i ją hamuje a już widać jak gdzieś jakaś dzika trawa się kłosi 

ten tydzień ma być ciepły to jeszcze podrośnie w następnym pewno sporo pod kosiarkę pójdzie...

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

lato idzie to roboty jest wszystkich zięci przygarnę do jesieni 🤭😁😉

Zamkniemy cie w piwnicy i się córka zajmiemy 😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v