Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał:

chrzanisz jak pioter 🤦‍♂️

Sławek tylko pytam 🤨 ,a od razu mnie atakujesz jakbym ruskimi ogórkami handlował...

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Sławek tylko pytam 🤨 ,a od razu mnie atakujesz jakbym ruskimi ogórkami handlował...

Byłem u znajomego policjanta wczoraj no i ma kawałek obory na kurnik przerabiać no ale trzeba dziurę w ścianie zrobić i zastanawiał się czym. No to mu kazałem służbowy granatnik wypożyczyć 😂

• Haha 6
Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Trzeba jakoś folię i siatkę zużywać 

Zrobić co należy i zrobić wazektomię i po kłopocie

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Po pierwsze nie stać mnie a po drugie to centymetry brakło a smakował bym kopyto

Dzięki

Cały dzień mam kalesony to wieczorem trzeba odpocząć 

Dlatego ja nie uznaje pojedynczego ważenia...

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Zrobić co należy i zrobić wazektomię i po kłopocie

Chcesz to rób to u siebie 

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Dlatego ja nie uznaje pojedynczego ważenia...

Tu było bez znaczenia, wściekł się i szedł na człowieka a 

• Like 1
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

7 minut temu, slawek74 napisał:

chrzanisz jak pioter 🤦‍♂️

a handlujesz 🤔

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Wierz mi, że akurat to jest ostatnim o czym rodzic mógłby pomyśleć. Taki rzeczy dla rodzica nie istnieją

No tak , Mariusz a kupił byś mieszkanie w mieście jakbyś musiał ?

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

z takimi założeniami to i jeść strach... bo można się udławić bo ktoś gdzieś się udławił więc nie jedz...

Dokładnie, najlepiej nic nie robić. 

to nie pisz na darmo...

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

Sobie pozwolę na głupi i uszczypliwy żart, tylko jak będziesz szukał wózka i reszty wyprawki to zostaw to jednak żonie. 

Oczywiście , ja nienawidzę łazić po sklepach 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ma rację. Byś spytał moich rodziców co to są jazdy do Prokocimia, siedzenie jak na szpilkach w oczekiwaniu na wynik po operacjach, siedzenie przy łóżku na sali to by ci opowiedzieli. To, że twoje się zdrowe urodziły to nie znaczy że inne się zdrowe urodzą. Sala w tamtejszym szpitalu to przez pierwsze 7 lat życia była prawie moim drugim domem. Jakby ci robili to co mi, potem przez jeszcze lata na kontrolnych wizytach to byś się nie dziwił jak można się bać nawet i kobiet.

Ja może nie w takiej ilości jak Twoi rodzice to przeżywałem, ale odpowiem w małym ułamku za nich. Wiem jak to jest, bo sam siedziałem przy moim synu, kiedy dostał głupiego jasia, potem jak już był na pół przytomny sam na rękach go zaniosłem i położyłem na wózku szpitalnym, który zawiózł go nadaje operacyjną i patrzyłem jak drzwi się zamykają. Sam oszukałem żonę przez telefon, że jeszcze nic się nie dzieje, kiedy trwała operacja, a jednocześnie nie byłem w stanie ustać w jednym miejscu czekając jak się skończy. I wreszcie sam wziąłem go z tego wózka, kiedy przywieźli go po operacji, a był na pół przytomny. Siedziałem przy nim czekając kiedy się wybudzi do końca, a kiedy to nastąpiło dopiero zadzwoniłem do żony i powiedziałem, że już jest po wszystkim. Wiem doskonale, jak smakują takie emocje

• Like 2
Opublikowano
14 minut temu, stempos1980 napisał:

Wszystko wymaga wyrzeczeń ale jak tak będziesz podchodził to trzeba użyć gumki👆🤔 a jak i po co to się pytaj @TheraRolnik

A on już ciupciał 🙆‍♂️

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

to nie pisz na darmo...

Ty też tego nie czyń. Przyjemniej się czyta bez twoich wypowiedzi. Wtedy i ja może zmniejszę częstotliwość.

nawzajem...

Opublikowano
15 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ma rację. Byś spytał moich rodziców co to są jazdy do Prokocimia, siedzenie jak na szpilkach w oczekiwaniu na wynik po operacjach, siedzenie przy łóżku na sali to by ci opowiedzieli. To, że twoje się zdrowe urodziły to nie znaczy że inne się zdrowe urodzą. Sala w tamtejszym szpitalu to przez pierwsze 7 lat życia była prawie moim drugim domem. Jakby ci robili to co mi, potem przez jeszcze lata na kontrolnych wizytach to byś się nie dziwił jak można się bać nawet i kobiet.

To przez wiek Twoich rodziców, czy inaczej? Nigdy nie wiadomo co kogo spotka w życiu, ale żeby rezygnować...

Opublikowano
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No tak , Mariusz a kupił byś mieszkanie w mieście jakbyś musiał ?

To "musiał" to pojęcie względne. Domyślam się, że chodzi Ci o podejście Twojej partnerki i odpowiem tak. Jeśli teraz nie możecie się z sobą porozumieć, jeśli teraz jedno nie akceptuje sposobu na życie drugiego i usiłuje nim w jakiś sposób sterować, to później na pewno lepiej pod tym względem nie będzie. A jeśli nie będziecie dmuchać w tę samą trąbkę to mogą z tego być tylko problemy. Ja rozumiem, że w grę wchodzą uczucia, ale odrobina zdrowego rozsądku też jest potrzebna

• Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, marian7k napisał:

To przez wiek Twoich rodziców, czy inaczej? Nigdy nie wiadomo co kogo spotka w życiu, ale żeby rezygnować...

Trudno powiedzieć, wiek, urodziłem się wcześniakiem i poleciało. Został odcisk na psychice, podstawowo fizycznie jest się sprawnym i na to nie narzekam ale głębiej sięgając też nie jest wszystko tak jak powinno ale da się z tym żyć.

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v